Allah bagislasin.sutunu emdir altinida al.hatta sutunu sag cantasina koy.her gittiginizde .muhakkak gerileceksin sana herseyi batacak.aklina annene soyledikleri gelecek.uzulmene ne gerek var.sen ver cocugu kocana gitsin gotursun sevsinler torunlarini sen assagada bir pastahane falan muhakkak bisey vardir bekle 1 saat sonra al kendi annenlere git hem o gitsin ailediyle doya doya hasret gidersin.hemde sen.esin senin yuzunden annesinin yaninda kisitli kalmasina icten ice gicik oluyodur soylemesede.esin bu sefer senin annenle gorusmenide kisitlar.yinede sen bilirsin kuzu.benim kaynanama girumcemceme dayancak gucum var diyosan helal olsun.enziklisin stres olma .allah gostermesin sutun kesilir
bir bebek nekadar emerse okadar iyiydir.
Tesekkurler yorumunuz icin.Hem 10 aydir bebegimi 1 saat bile birakmadim babasina dahi olsa.
Birisinin kucagina bile gitse durmaksizin agliyor.
Sanirim gurbette kimsemiz olmadigindan ve oglum benden baska kimseyi gormediginden boyle.
Ancak birde kayinvalidemlerin evinde 2tane sokak kedisi var.
Yanlis anlasilmasin hayvanlari cok seviyorum,yillarcada muhabbet kusu,,balik beslemis biriyim.
Ancak cocuk doktorumuza bu durumu soyledigimizde hayvanlarla ilk 2 yil ayni ortamda bulunmasini tavsiye etmem dedi.
Kaldiki asilari, kontrolleri tam mi onu bile bilmiyoruz.
Ve toksoplazma diye bir rahatsizlik da kedilerin idrarindan bulasabiliyormus.
Bu sebeple ben olmadigim icin hayvanlarla biraraya getirip, hatta sevdirmeye vs kalkacaklarini dusunuyorum ve tek yollamaya icim hic elvermiyor.
Esimi ise ailesiyle gorusme konusunda hic zora sokmadim.
O kendi ailesiyle kaliyor bende kendi ailemle, ilk yildan sonra yasananlardan oturu boyle yapmaya basladik.