Evliyim ve Depressondayim

Evlendiği insanı olduğu gibi kabul edemeyen ve onu değiştirmeye çalışan klasik türk erkeğinin, ışığını söndürdüğü ve günden güne depresyona ittiği güçlü kadın hikayesi. Bu hikayelerden çok var maalesef ve sorun sende değil, seni olduğun gibi kabul edemeyen ve kırılacağını fark etmeden seni eğip bükmeye çalışan adamda.

Sorun niye sizde olsun? Evlenmeden önce rol yapmadıysanız bu halinizi biliyordu. Bunu bilerek evlendi. Evlenince kimse değişmek zorunda değil. Değişir umuduyla da kimseyle evlenilmez. Ben bu insanı bu haliyle kabul edebiliyor muyum sorusunun cevabı evetse insan evlenmeli.

Neyi seçerseniz onu yaşarsınız. Şahsen yerinizde olsam bu hayatı kaldıramazdım. Adamın bakış açısı değişmezse gidilecek yol belli.

Evinin penceresinden görebildiği tek yer havuz, haliyle bir orayı biliyor netsin yazık.

Ay şimdi bayılociğiimmm

Şaka olmalısınız. Dört duvar arasında mutlu olan bir sizi gördüm. Yorumunuz bir facia. Konu sahibinden de büyük travmalarınız olduğu muhakkak. Değersizlik başta olmak üzere hayatınıza bir göz atın isterseniz.

İdeal eş. Adam bu kadar masrafa girmeseydi keşke. Evde kanarya besleseydi o da dört duvar arasında mutlu mesut yaşardı. Düğün falan masrafı olmazdı. Bi kafes alsa yeterdi.

Valla böyle kadınların incelenmesi lazım. Bir de çocuk demiş tövbe tövbe.

Yazık birde eşi ve ailesinin onu sevdiğini sanıyor

Geçen annemin muhabbet kuşu kafesin kapağını açıp kaçmış

Bende bu insanları anlamıyorum diyordur

Geçen annemin muhabbet kuşu kafesin kapağını açıp kaçmış

Bende bu insanları anlamıyorum diyordur
Kuşun bile bir şeyleri idrak edip kaçtığı dünyada, idrak yollarını tamamen kapatmış böyle kadınların olması daha da vahimi böyle kadınların çocuk doğurup onları kendi zihniyetinde yetiştirmesi!!!!!

Böyleleri üredikçe batıyoruz. Bir gün Evden çıkmasam ne hale geliyorum. Direk depresyon sebebi.

Bu kadar egitimli ailenin içinden nasıl böyle çıkabildin hayret doğrusu.
Yazık ailene üzüldüm.

Silah zoruyla tutuluyor olmayasın? Tobe tobe musmutlu tanımını baştan yazdın.

Silah zoruyla tutuluyor olmayasın? Tobe tobe musmutlu tanımını baştan yazdın.

Kendini öyle kandiracak, baska sansi var mi? Kötü tecrübeleri olmus olabilir, ama düstügü aile de hic normal degil. Kendini avutup cocuk icin ugrasmaktan baksa ne caresi var? Mutluyum, sen de susup otur diye gecicek tabi.

Kendini öyle kandiracak, baska sansi var mi? Kötü tecrübeleri olmus olabilir, ama düstügü aile de hic normal degil. Kendini avutup cocuk icin ugrasmaktan baksa ne caresi var? Mutluyum, sen de susup otur diye gecicek tabi.
O da doğru... Baskasina demese iyiydi :) Nerdeyse sen de dort duvar arasindan çıkma cok guzel böylesi diyecek.

Ay hepiniz götümü yiyin kız dua edin selena başladı yoksa sizinle didişmeye devam ederdim ehehehehe hasetsiniz kızlar kocam hem beni dört duvar arasına sokuyor hem de mutluyum ehehehe
Selanmı?
9 yaşındaki kızımın en sevdiği dizi
Arada evde bizde se-le-naaa çağrıyoruz oda zıplayıp geliyor: geldiiiiimmmm kızlar diye
Umarım 22 yaşında hala selena izlemez, ve umarım karşısına onu sevdiği için 4 duvar arasına kapatmak isteyen biri çıkarsa elinin tersiyle vurur ağzının üzerine, pardon sihir yapar ve onu tavşana çevirir
He bide didişmek derken? Didişmek için bile zihinlerin aynı seviyede olması gerekir, ama senin öyle bir durumun yok.

Selena burağa aşık ama bence burak selenayi sevmiyor çünkü onu dört duvar arasına sokmuyor çok acı verici yazık selenaya . Aaa ne güzel bende bazen evde Hades diye kocamla savaşıyorum sonra yüce Honos yani kayinbabam gelip bizi ayırıyor

Ay espriler espriler
Lüften evinde kalmaya devam et
Bu esprilerinle kimseye bayma.
Evinde selena izle ve musmutlu yuvanda seni sekse zorlayan kocanla yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…