Sorun niye sizde olsun? Evlenmeden önce rol yapmadıysanız bu halinizi biliyordu. Bunu bilerek evlendi. Evlenince kimse değişmek zorunda değil. Değişir umuduyla da kimseyle evlenilmez. Ben bu insanı bu haliyle kabul edebiliyor muyum sorusunun cevabı evetse insan evlenmeli.Zaten cok kişi vazgeçin dedı onun akrabaları benım annem herkez dedi ait ikiniz olmazsınız kültürleriniz düsüncelerınız herseyiniz farklı ama biz kabullenmek istemedik tutturduk evlenecez biz birbirimizi istiyoruz sonuç iste cok birsey dememe gerek yok herhalde ama sorun eşimde de değil sorun bendeydi aslında bana bir yuva verdi seviyor beni ama iste benim pyskologik sorunlarım gecmisdende var bide bu ani degisiklikleri kaldiramadım şimdide ayaga kalkamıyorum sağlığıma kavusamıyor yataklık oldum resmen.
Evinin penceresinden görebildiği tek yer havuz, haliyle bir orayı biliyor netsin yazık.Troll müsün ya? "Evi terk et ve havuza gir" ne demekburada çok gördük sizin gibi 20li yaşlarında saçını süpürge etmiş kadınların 15 sene sonra 3 çocuğu ve 0 iş deneyimiyle nasıl zorlandıklarını.
Adam ayrılmak istese ki bu iyi senaryo yani aldatmamış şiddet göstermemiş, o halde bile dımdızlak kalakalıyor kadınlar. Çevreyi tanımıyor ortamı bilmiyor yılları 4 duvar arasında geçmiş, 10 yıl geriden geliyor. Çok var böyle. Tüp bebek de bir hastalık değil yani acındıracak bi durum yok kendini hemen mağduriyet yaratmaya çalışma
Ay şimdi bayılociğiimmmDini inancını bilmiyorum bu konuda yorum yapmak pek doğru olamaz bende şuan evliyim bende her gün gezer tozardim arkadaşlarımla tatile giderdim evet tesettürlüyüm ama özgürdüm ama evlenince eşim hiç birine izin vermedi evden onsuz dışarı çıkamıyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum ama eşim de aileside beni çok seviyor bu yüzden asla üzülmüyorum evde sürekli dört duvar arasındayim ama yuvam böyle çok huzurlu tabi bu benim fedekarligim eşim beni sevdiği için mutlu olduğum için gezip toznasam da olur. Bence sende hemen çocuk düşün ve musmutlu yap yuvani
Şaka olmalısınız. Dört duvar arasında mutlu olan bir sizi gördüm. Yorumunuz bir facia. Konu sahibinden de büyük travmalarınız olduğu muhakkak. Değersizlik başta olmak üzere hayatınıza bir göz atın isterseniz.Dini inancını bilmiyorum bu konuda yorum yapmak pek doğru olamaz bende şuan evliyim bende her gün gezer tozardim arkadaşlarımla tatile giderdim evet tesettürlüyüm ama özgürdüm ama evlenince eşim hiç birine izin vermedi evden onsuz dışarı çıkamıyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum ama eşim de aileside beni çok seviyor bu yüzden asla üzülmüyorum evde sürekli dört duvar arasındayim ama yuvam böyle çok huzurlu tabi bu benim fedekarligim eşim beni sevdiği için mutlu olduğum için gezip toznasam da olur. Bence sende hemen çocuk düşün ve musmutlu yap yuvani
İdeal eş.Dini inancını bilmiyorum bu konuda yorum yapmak pek doğru olamaz bende şuan evliyim bende her gün gezer tozardim arkadaşlarımla tatile giderdim evet tesettürlüyüm ama özgürdüm ama evlenince eşim hiç birine izin vermedi evden onsuz dışarı çıkamıyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum ama eşim de aileside beni çok seviyor bu yüzden asla üzülmüyorum evde sürekli dört duvar arasındayim ama yuvam böyle çok huzurlu tabi bu benim fedekarligim eşim beni sevdiği için mutlu olduğum için gezip toznasam da olur. Bence sende hemen çocuk düşün ve musmutlu yap yuvani
Yazık birde eşi ve ailesinin onu sevdiğini sanıyorŞaka olmalısınız. Dört duvar arasında mutlu olan bir sizi gördüm. Yorumunuz bir facia. Konu sahibinden de büyük travmalarınız olduğu muhakkak. Değersizlik başta olmak üzere hayatınıza bir göz atın isterseniz.
Geçen annemin muhabbet kuşu kafesin kapağını açıp kaçmışİdeal eş.bu kadar masrafa girmeseydi keşke. Evde kanarya besleseydi o da dört duvar arasında mutlu mesut yaşardı. Düğün falan masrafı olmazdı. Bi kafes alsa yeterdi.
Valla böyle kadınların incelenmesi lazım. Bir de çocuk demiş tövbe tövbe.
Kuşun bile bir şeyleri idrak edip kaçtığı dünyada, idrak yollarını tamamen kapatmış böyle kadınların olması daha da vahimi böyle kadınların çocuk doğurup onları kendi zihniyetinde yetiştirmesi!!!!!Geçen annemin muhabbet kuşu kafesin kapağını açıp kaçmış
Bende bu insanları anlamıyorum diyordur
Böyleleri üredikçe batıyoruz. Bir gün Evden çıkmasam ne hale geliyorum. Direk depresyon sebebi.Kuşun bile bir şeyleri idrak edip kaçtığı dünyada, idrak yollarını tamamen kapatmış böyle kadınların olması daha da vahimi böyle kadınların çocuk doğurup onları kendi zihniyetinde yetiştirmesi!!!!!
Bu kadar egitimli ailenin içinden nasıl böyle çıkabildin hayret doğrusu.Aklımı
Sıkı senden daha çok bana yürümüşler ama bu yorumu yaparken içinde olduğumuz durum ve yaşantıyı bilmiyorsunuz. benimle dalga geçen insan görünümlü varlıklar size şöyle soylim ben Ankara da doğdum büyüdüm annem avukat babam mühendis iki tane abim doktor ve bı ablam savcı eşim güneydoğulu ben onların kültürlerini bile bile eşimin zihniyetini bile bile evlendim çünkü sizin gibi zihniyete sahip insanların aksine sadık ve sevgi dolu . Ve bana mümkünse üreme diyen arkadaş benim evlat hasreti çektiğimi biliyor musun ne kadar süredir tedavi görüyorum biliyor musun ne acılar çekiyorum türlü türlü iğneler ilaçlar her neyse beni yadırgadın sende yargılan inşallah. Ben sadece bı yuvayı bozacağıma iyi tarafa çekip yuvasını kurtarmasını tavsiye ettim bı yuvayı dağıtma vebaline asla giremem
Ay hepiniz götümü yiyin kız dua edin selena başladı yoksa sizinle didişmeye devam ederdim ehehehehe hasetsiniz kızlar kocam hem beni dört duvar arasına sokuyor hem de mutluyum ehehehe
Silah zoruyla tutuluyor olmayasın? Tobe tobe musmutlu tanımını baştan yazdın.Dini inancını bilmiyorum bu konuda yorum yapmak pek doğru olamaz bende şuan evliyim bende her gün gezer tozardim arkadaşlarımla tatile giderdim evet tesettürlüyüm ama özgürdüm ama evlenince eşim hiç birine izin vermedi evden onsuz dışarı çıkamıyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum ama eşim de aileside beni çok seviyor bu yüzden asla üzülmüyorum evde sürekli dört duvar arasındayim ama yuvam böyle çok huzurlu tabi bu benim fedekarligim eşim beni sevdiği için mutlu olduğum için gezip toznasam da olur. Bence sende hemen çocuk düşün ve musmutlu yap yuvani
Silah zoruyla tutuluyor olmayasın? Tobe tobe musmutlu tanımını baştan yazdın.
O da doğru... Baskasina demese iyiydi :) Nerdeyse sen de dort duvar arasindan çıkma cok guzel böylesi diyecek.Kendini öyle kandiracak, baska sansi var mi? Kötü tecrübeleri olmus olabilir, ama düstügü aile de hic normal degil. Kendini avutup cocuk icin ugrasmaktan baksa ne caresi var? Mutluyum, sen de susup otur diye gecicek tabi.
Selanmı?Ay hepiniz götümü yiyin kız dua edin selena başladı yoksa sizinle didişmeye devam ederdim ehehehehe hasetsiniz kızlar kocam hem beni dört duvar arasına sokuyor hem de mutluyum ehehehe
Selena burağa aşık ama bence burak selenayi sevmiyor çünkü onu dört duvar arasına sokmuyor çok acı verici yazık selenaya . Aaa ne güzel bende bazen evde Hades diye kocamla savaşıyorum sonra yüce Honos yani kayinbabam gelip bizi ayırıyorSelanmı?
9 yaşındaki kızımın en sevdiği dizi
Arada evde bizde se-le-naaa çağrıyoruz oda zıplayıp geliyor: geldiiiiimmmm kızlar diye
Umarım 22 yaşında hala selena izlemez, ve umarım karşısına onu sevdiği için 4 duvar arasına kapatmak isteyen biri çıkarsa elinin tersiyle vurur ağzının üzerine, pardon sihir yapar ve onu tavşana çevirir
Ay espriler esprilerSelena burağa aşık ama bence burak selenayi sevmiyor çünkü onu dört duvar arasına sokmuyor çok acı verici yazık selenaya . Aaa ne güzel bende bazen evde Hades diye kocamla savaşıyorum sonra yüce Honos yani kayinbabam gelip bizi ayırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?