Evliyim ve Depressondayim

Moranka gitmeyelim üstüne daha fazla ya ben çok üzüldüm....Ailesinin ve kendi eğitim durumu hakkında söyledikleri yüzde yüz yalan ama ben fake olduğunu da zannetmiyorum. Gerçekten böyle bir evlilik yaşıyor ve bunu sorgulayamayacak durumda... Keşke doğurma hevesi olmasaydı diyebilirim sadece çünkü belli ki sahipsiz cahil gariban bir kız...Allah böyle doğurup salan ana babaları bildiği gibi yapsın.

Son düzenleme:
K

ıste sorunda burdaya esım onun ailesı gıbı olmamı istıyor kapalı gıyınmemı gezıp tozmamayı yüzme havuzuna bıle gıtmek bıle bı kız arkadasımla ona ters öyle görmüş
Bunları evlenmeden önce en başında konuşmadınız mı nişanlınızla.?Nişanlılığın amacı bu zaten;evlenmeden önce bazı konularda anlaşmaya varmak,sözleşme sürecidir.Ama ne hikmetse bizim insanımız genelde"amaan evlenince değişir"yada "ne olacak alışırım"yada"evlenince söylerim"diye diye kendini avutup,evlenince de bazı konularda şikayet ediyor.Avrupa görmüş insansınız,bazı konularda kendinizi ölçüp tartmanız lazımdı"ben bu aileye uyum sağlayabilir miyim?"diye.Erkekler genelde böyle şeyleri akıl edemez"bir şekilde uyum sağlar"der,umursamaz.Eğer eşinizden bu kadar memnunsanız bazı fikirlerine ve isteklerine saygı duyun o zaman,yada o sizi gerçekten seviyorsa mutsuz olduğunuzu bile bile sizden böyle şeyler istemesin.

Son düzenleme:
Aslında bende üzüldüm
İki kız annesi olarak özellikle
Katılıyorum her kelimene
Eğitim yalan
Aile yalan
Evlilik ve koca gerçek
Ama kendisin mutlu sanması, kendine yetmeyen aklıyla başkalarına tavsiye vermesine kızıyorum.
Çocuğun birşeyi düzelteceğine inanmak nezaman bitecek bilmiyorum

Yooo sorun sizde değil yazıcaktım ama vazgeçtim . Sorun ikinizde . Bu adamın böyle tarz ailesi olduğunu sizin de öyle olmanızı istediğini farketmediniz mi evlenmeden ? Eşiniz de sizin daha açık olduğunuzu görmedi mi ?

Ay hepiniz götümü yiyin kız dua edin selena başladı yoksa sizinle didişmeye devam ederdim ehehehehe hasetsiniz kızlar kocam hem beni dört duvar arasına sokuyor hem de mutluyum ehehehe
Millet didişmiyor, millet sana , hayatına ve düşündüklerine acıyor. Hem de kıskanılman gereken bir yaşta iken...

Her şeyi de sen mi yaşadin konu sahibi tüm kötülükler seni buldu . Hemsireyken çocuk öldü yanında işi bıraktın tacize uğradın dışarı çıkmayı bıraktın burda biri çocuk yapma dedi zaten çocuğun olmuyor . Her dakikan bu kadar acı dolu mu ? Yoksa bir bahane mi uretiyorsun ? Çocuğun olmadığını nerden biliyorsun tedaviye gittin mi ne kadarlık evlisin ?

Seni alakadar etmez sen git o kaybolan kendini bul belki onunla ilgilenirken bu kadar çok yorum yapmazsin hade naş

Ay hepiniz götümü yiyin kız dua edin selena başladı yoksa sizinle didişmeye devam ederdim ehehehehe hasetsiniz kızlar kocam hem beni dört duvar arasına sokuyor hem de mutluyum ehehehe
Ya o sensin değil mi? Geçen konuda kız arkadaşını çok sıkan erkek. O gibi geldin bana

Konuşma adabı yok işte. Sosyalleşmeyi unutunca düzgün iletişim kurmayı unutmuş. Hakaretle iş yürütmeye çalışıyor. Acınası.
Akıl fikir versin Allah ne diyim. Gerçekten 22 yaşındaysa dediği gibi çok yazık hayatını karartıyor . Böyle giderse insanlarla konuşmaya konuşmaya dışarı çıkınca sorun yaşayacak burda yaşadığı gibi. Kendini ifade etmekten yoksun

Bu kocayla sanmıyorum dışarı çıkabileceğini.

Ay canım sen önce git o estetikle yaptırdığin burna üzül. Yüzünüz bile sahte ezikler
Sana güzel birşey söyledi o üye, neden bu kadar kaba bir tepki verdin ki?

Evet doğru, apaçık hepimiz senin gençliğine imreniyoruz, sırf o bilinçsiz anne baban sana bu esareti layık gördü diye ömrünü böyle heba edeceğini görerek buna üzülüyoruz....

Sen bize istediğini söyle, hakaret et, kaba konuş, güler geçeriz.... Bu sitenin dışında aklımıza bile gelmezsin ama günün sonunda ömrünü o dört duvar arasında cahil bir yobaza köle olarak çürüten sensin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…