Evliyim eşimi beğenemiyorum

O kadar şey yazdım ama takıldığınız ve cevap verdiğiniz konu hala ve sadece başkalarının dusunceleri. Siz elalemin fikirlerine düşüncelerine göre yaşamaya devam edin esinjz adına üzüldüm Allah yardımcısı olsun

Valla üzüldüm eşinize ya.Böyle devam etmez,eşinize de haksızlık.Belki eşiniz de sizden çok daha iyilerini hakediyordur.Herkes hakettiğini bulsun.Bu zamanda size gerçekten değer verip, aşırı yakışıklı olup,güzel karaktere sahip olan birini bulma konusunda size başarılar diliyorum.

Eşinize değer veriyor olsanız, kimsenin dediklerine kulak asmazdiniz. Kendinizi kandırmayın bence...
Bu şekilde düşünmeye başladıktan sonra, gözler dışarı kayıyor. Sonrasında da mevlasini ararken belasını buluyorlar.

Benım bır arkadaşım böyle bır evlilik yaptı.. Çok yakışıklı olanları serserı dıye eledım demıstı.
Eşim de ıyı aıle babası olur diye kabul ettım dedi..
Kız kendini çok güzel buluyordu aşırı iltifat bekleyen tıptı.
Adam da kendini o kadar iyi buluyormus kı kendini kadından daha iyi buluyormus.
Belki konu sahibi de esınden yeterince iltifat alamadığı için böyle dertlenmıs olabılır.

Bazıları diyor ya kalbine bakın hatta sizden baya çirkin olsun ki kıymetinizi bilsin aldatmasın.

Tam tersi oluyor sonra o beğenmediğin adam kendini dünya güzeli sanıyor güzel partnerini de dünya çirkini buluyor üstüne boynuzun alasını takıyor

O hesap da olabilir doğru.

Hatta kız kendimi artık çirkin hissetmeye başladım demişti.
Adam sabah akşam aynaya bakıp ben gibi yakışıklıyı kaptın diyormuş

Adam hiç birseyden habersiz evlendim diye sevinip çalışıp ev gecindirme eşim mutlu olsun derdinde ama eşi begenmiyor Allah'ım sen yardım et

Bugün de senin kocana üzülüp yakalım
Bunun tam tersi olsa şu an kocaya herkes saydırırdı. O da keşke bilse bunu kendini kandırılmış hisseder ve bu hakkı elinden alındığı için üzülürdü.

Güzel misin çirkin misin bilmem ama beğenmediğin adamla evlenmişsin bu mod kolay kolay değişmez.

Bana da saydırmışlar zaten
İnşallah bu mod değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…