Evliyim eşimi beğenemiyorum

Yani depresyona gircek ne var diye baya baya düşündüm işin açığı eşinizle evlenmiş siniz hiç çekim gücü olmasa evlenmezdiniz gözünüz dısarı kaymıs sizin evet genel açıklaması bu ama bir eş olarak dısarıya bakmak yerine eşinizle vakit gecirin özel anlarınız olsun onu keşfetmeye çalısın ve evliliğinize zaman tanıyın ne yakısıklı adamlar güzel kadınlar var herşey bir anlık bir bakmıssınız kaza yapmıs felçli ya da huyları kötü insan sevdiğini güzel bulur güzel olanı direk sevmez onunla da bir ömür geçmez benden size bir abla tavsiyesi eğer sarıldıgınız zaman eşiniz size en güvenli liman geliyorsa orayı terk etmeyin

Beğenmiyorum ama çok iyi biri evleneyim mi diye konu açan kadınlara ders olsun bu konu. İd tatmin olacak, iyi adam efendi adam diye olmuyor bu işler. Konu sahibineyse verecek tavsiyem yok açıkçası bir kez evlendikten sonra bu sebepten boşanan pek görmedim bizim lafımızla da boşanacağını sanmam.

Yakışıklı da size bakmamış demek ki yoksa öyle biriyle evlenirdiniz. Çevremizde herkes güzel olduğumuzu söyler, hiçkimse arkadaşına sen çirkinsin demez. Bir insanla iyi biri olduğu için gayet de evlenilir. Kimse ömür boyu aynı kalmayacak, dünyanın en güzel kadınları yaşlanınca ne hale geliyorlar. Evliliği ömür boyu ayakta tutan merhamet, iyilik, sevgi gibi kavramlardır. Adamı boşayın da sizden kurtulsun, daha iyilerine layık.

yazık adama.

Bu ve eklemek isterim: Esinizin dıș görünüsünden cok, kendi ic güzelligini kafaya takmasi lazim..baya eksik var orda

Cok mu çirkin eşiniz? Yani size göre nesi eksik sac kesimini falan değiştirse ya da kilo verse

Keşke bu düşüncelerinizin evlenmeden önce farkına varsaymışsınız...
Bana göre dış görünüş/çekim önemlidir , siz de olmadığı halde keşke zorlamasaydınız kendinizi.
Şimdi ki çok yakışıklı erkeklere güven olmuyor diye malesef. Çok yakışıklı erkeklerde çıktı karşıma ama kendilerini hep bir şey sandılar bende bana gerçekten değer veren biriyle evlenmek istedim

Yani normal düzeyde biri olduğu için bunu çok dert etmemeye çalıştım

Onemli olan düzeyi degil ki yani size normal duzey gelen baskasina yakisikli gelir ya da cirkin gelir. Sizin begenmeniz daha dogrusu cinsel cekici bulmaniz lazim yoksa bir önemi yok düzeyinin.

Çok yakışıyorsunuz diyen de var illaki yakıştırmayan da vardır. Kendime o konuda güveniyorum allah korusun tabi ama böyle bir duruma geleceğimi sanmam

Bence eşin senden kurtulmalı...

Yo hayır aslında normal düzeyde eli yüzü düzgün biri ama ben çevrem tarafından hep çok güzel olduğum konusunda iltifatlar aldım benim çıta yüksekti
Şaka misin dostum , o zaman benim de kocamı boşamam lazım şayet beni eşimden hep daha güzel bulurlar , ay bilemedim şimdi napsam ki acaba

Teşekkür ederim gerçekten düşünürek cevap vermişsiniz. Bazıları bilip anlamadan yorumlar yapmış

Şaka misin dostum , o zaman benim de kocamı boşamam lazım şayet beni eşimden hep daha güzel bulurlar , ay bilemedim şimdi napsam ki acaba
Ben boşanacağım demedim zaten. Sadece ben mi böyleyim yoksa böyle düşünenler var mı? Ya da bu tarz düşünceleri nasıl yok edebilirim diye açtım konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…