Evliyim eşimi beğenemiyorum

meleknurnur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2024
40
-6
25
Evliyim eşim normal düzeyde bir dış görüntüye sahip çevremde benim güzel bir kız olduğumu söyler
Eşim çok tarzım değil ama karakterinden ve beni çok sevmesinden dolayı tarzım olmamasını göz ardı ettim fakat şu an dışarda birbirine çok yakışan çiftler gördüğümde depresyona giriyorum bende daha yakışıklı biriyle olabilirdim diye. Bu düşünceler beni çok üzüyor eşim içinde üzülüyorum. Nasıl atlatırım nasıl bu düşüncelerden kurtulabilirim yardımcı olur musunuz?

Eşiniz için değil kendiniz için üzülün.Güzellik görecelidir belki de dışardan sizi eşinize yakıştırmayanlarda vardır .Ben böyle olunca hem üzülüp hem kızıyorum işte .Emin olmadan evlenmeseydiniz keşke.Çünkü bazı şeyler böyle başlıyor maalesef.Yarın öbürgün umarım gözünüz ‘Yakışıklı’ birine kaymaz.

biz kadınlar erkekte güzellik aranmaz diyerek evleniyoruz. sonra da başlıyoruz başkalarıyla kıyaslamaya. anlattığınız durumda artık dış görünüşle ilgili geriye dönmek mümkün değil. eşiniz karakteri düzgün, iyi huylu bir adamsa detaylara takılmayın, pozitif yönlerine odaklanın. yarın bir gün kilo alır, formunuz bozulursa o da sizin için aynısını düşünse ne hissederdiniz? Bu şekilde empati yapmaya çalışın.

Adama bir iyilik yapıp boşanın. Sonra yanınıza yakışanı ararsınız.

Kocanizdan bosanarak.Hic lafı evirip cevirmiyecegim ,hiç sevmemişsiniz o an şartlar uygunmuş , mantığınızada uygun gelmiş ,belki de evlenmek için evlendiniz.....
İkiniz için en doğrusu herkesin kendi yoluna bakması ,burada belki bir iki fikir veren olur şunu yaparsan seversin falan gibi gibi......Ama bence o kurt beyninize girdi bir kere şimdi üstünü örtseniz ,ilk yskudiklu adamda ,güzel bir çift görünce skliniz yine bulanacak.Yazik adama bırakın onu gerçekten seven aşık bir kadınla evlensin.Bu uzun bir yol; hastalığı , yaşlılığı , kazası var sevmediginiz adamla olmaz olmaz........

Parası için mi işi için mi evlendiniz?
Bence hemen boşanın.Eşiniz ve siz kendinize denk olanı seçin.

Eşiniz adına üzüldüm. Adam şimdi çirkinleşmedi siz de şimdi güzelleşmediniz sonuçta, baştan yanıma yakışmıyor diyerek evlenmeseydiniz ki güzellik-yakışıklılık göreceli kavramlardır, kime göre neye göre? Ayrıca ne güzeller-yakışıklılar var huyundan suyundan dolayı kendi anne babaları yeri geliyor yaka silkiyorlar.
Siz bulmuşsunuz bunuyorsunuz gibi geldi bana.

Bence fake konu ne cevap arıyorsun mesela o zaman beğendiğin birini bul ve aldat denmesini mi? Zaten herkes boşan diyecek
Ayrıca konu gerçekse beğenmediğin adamla aynı yatağa girmek sana da işkence olmalı, hem adam için hem kendin için yapacak şey belli
Zamanla severim alışırım diye mi düşündün aklından ne geçiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…