Evliyim eşimi beğenemiyorum

Yani depresyona gircek ne var diye baya baya düşündüm işin açığı eşinizle evlenmiş siniz hiç çekim gücü olmasa evlenmezdiniz gözünüz dısarı kaymıs sizin evet genel açıklaması bu ama bir eş olarak dısarıya bakmak yerine eşinizle vakit gecirin özel anlarınız olsun onu keşfetmeye çalısın ve evliliğinize zaman tanıyın ne yakısıklı adamlar güzel kadınlar var herşey bir anlık bir bakmıssınız kaza yapmıs felçli ya da huyları kötü insan sevdiğini güzel bulur güzel olanı direk sevmez onunla da bir ömür geçmez benden size bir abla tavsiyesi eğer sarıldıgınız zaman eşiniz size en güvenli liman geliyorsa orayı terk etmeyin
Teşekkür ederim yorumunuz için. İçimi rahatlattı
Kimileri boşan demiş zaten boşanmak istesem boşanırım eşimin yanında mutluyum sadece dış görünüş konusunda çok takıntılı bir insan olduğum için canım sıkılıyordu bu konuya bir teselli arıyordum

Hem size hem de eşinize çok üzüldüm şu an.
Kesinlikle boşanmalısınız. Bunu ona yapmaya hakkınız yok. Tüğlerm diken diken oldu. Böyle hissettiğinizi bir öğrense adam mahvolur. Yapmayın lütfen.

Bazıları içinde nefreti bu konulara neden döküyor? İnsanlar burda bir çözüm teselli aramak için konu açıyor sizin gibiler sadece negatif konuşuyorsunuz yapmayın bence gerek yok
Nefret değil neden nefret edelim . Cidden etrafta size çok güzelsin falan diyen insanlar var ya onlar kibarliktan söylüyor olabilirler . Yoksa her yakışıklı erkek kendini beğenmiş falan olmuyor . Hoşlanan erkek ve hoşlanmayan erkek vardır . Mühendislik fakültesinde okumuş bir kadın olarak söylüyorum . Dış güzelliğe bende önem veririm bu arada ama evlendikten sonra konuşulacak konu değildir bu

Umarim bu koca begenmemeyi cevrenizin guzelsin demelerinin gaziyla yapmiyorsunuzdur. 😄😄
Evet ya insan cevresine elbet güzel gelir

Halamlar yüzüme bakarken oyy benim güzel kızım der

Eşimi beğenen bir teyze maşallah ne yakışıklı damadın var demiş annem sen birde benim kızımı gör demiş😂😂😂

Ama yani ortalama bir insanım
Hiç eşime yakışmadığımı düşünmedim

Bazıları içinde nefreti bu konulara neden döküyor? İnsanlar burda bir çözüm teselli aramak için konu açıyor sizin gibiler sadece negatif konuşuyorsunuz yapmayın bence gerek yok
İçimde nefret falan yok , evimde rahat rahat oturmuş hayretler içinde konunuzu okuyorum , nasıl bir teselli arıyorsunuz acep 🤔 Kocanı boşa en iyilerine layıksın, hepsi sıra sıra dizilmiş seni bekliyor demediğim için mi bana kızdın 🤧

Teşekkür ederim yorumunuz için. İçimi rahatlattı
Kimileri boşan demiş zaten boşanmak istesem boşanırım eşimin yanında mutluyum sadece dış görünüş konusunda çok takıntılı bir insan olduğum için canım sıkılıyordu bu konuya bir teselli arıyordum
Teselli 🤣

İçimde nefret falan yok , evimde rahat rahat oturmuş hayretler içinde konunuzu okuyorum , nasıl bir teselli arıyorsunuz acep 🤔 Kocanı boşa en iyilerine layıksın, hepsi sıra sıra dizilmiş seni bekliyor demediğim için mi bana kızdın 🤧
Hayretler içinde okuyorsanız başka konuları okuyun o zaman ben burda biri bana güzelsin en iyilerine layıksın desin diye beklemiyorum

Yo hayır aslında normal düzeyde eli yüzü düzgün biri ama ben çevrem tarafından hep çok güzel olduğum konusunda iltifatlar aldım benim çıta yüksekti
Bence iki iltifat alınca kendini beğenmişlik hastalığına yakalanmış olabilirsiniz. Sizi de vasat bulan birçok insan vardır eminim ve hatta eşinizin yanına sizin yakışmadığınızı düşünenler de. Yüzünüze soylenmiyordur ayip olursa diye hani Bi de böyle bakın 🤣 şu dış görünüşten bahsederken kendini kaf dağında görenler kadar ayar olduğum çok az kişi vardır. Farzedelim ki gercekten cok guzelsiniz ve esiniz de çirkin ya da vasat guzellikte her neyse gözünüzde. Sizin guzelliginiz Bi hastalığa Bi kazaya bakar dimi eşiniz de cirkinlestiniz diye sizin hakkınızda böyle düşünsün ister miydiniz sadece hayal edin. Evlilik Bi ömrü paylaşmak hayat arkadaşlığı yapmak bu kadar maddesel şeylere bağlı olmamalı. Ha sevemiycem gözüm dışarı kayabilir diyorsanız daha fazla adamın da günahına girmeyin ayrılın bu da bi seçenek. Aldatmak sadece cinsellikle olmuyor çünkü

Bu takıntınız sizi bu denli huzursuz ediyorsa yarın bir gün çocuğunuz olduğunda hele ki kız olursa ne yapacaksınız? Toksik bir anne mi olacaksınız? Biraz iç güzelliğe sadece lafta değil gerçek anlamda yönelin.

Evliyim eşim normal düzeyde bir dış görüntüye sahip çevremde benim güzel bir kız olduğumu söyler
Eşim çok tarzım değil ama karakterinden ve beni çok sevmesinden dolayı tarzım olmamasını göz ardı ettim fakat şu an dışarda birbirine çok yakışan çiftler gördüğümde depresyona giriyorum bende daha yakışıklı biriyle olabilirdim diye. Bu düşünceler beni çok üzüyor eşim içinde üzülüyorum. Nasıl atlatırım nasıl bu düşüncelerden kurtulabilirim yardımcı olur musunuz?
Boşanıp adamı kurtarın bu evlilikten çocuk falan olmadan. Değerini bilen biriyle evlensin. Kimse brad pittle evlenmiyor, sizee angelina jolie degilsinizdir eminim. Çevresi güzel buluyor diye kocasını beğenmeyen biri, ilginç.

Bence iki iltifat alınca kendini beğenmişlik hastalığına yakalanmış olabilirsiniz. Sizi de vasat bulan birçok insan vardır eminim ve hatta eşinizin yanına sizin yakışmadığınızı düşünenler de. Yüzünüze soylenmiyordur ayip olursa diye hani Bi de böyle bakın 🤣 şu dış görünüşten bahsederken kendini kaf dağında görenler kadar ayar olduğum çok az kişi vardır. Farzedelim ki gercekten cok guzelsiniz ve esiniz de çirkin ya da vasat guzellikte her neyse gözünüzde. Sizin guzelliginiz Bi hastalığa Bi kazaya bakar dimi eşiniz de cirkinlestin diye senin hakkında böyle düşünsün ister miydin sadece hayal edin. Evlilik Bi ömrü paylaşmak hayat arkadaşlığı yapmak bu kadar maddesel şeylere bağlı olmamalı. Ha sevemiycem gözüm dışarı kayabilir diyorsanız daha fazla adamın da günahına girmeyin ayrılın bu da bi seçenek. Aldatmak sadece cinsellikle olmuyor çünkü
Ben kendim çok güzelim demedim neden herkeste böyle bir algı oluştur🙂 öyle söyleniyor dedim ki ben kendimi kusurlu da bulurum takıntılıyım dış görünüş konusunda diyorum. Ayrıca eşimi daha yakışıklı bulmaları beni çirkin bulmaları beni üzmez çünkü ona değer veriyorum

Bence iki iltifat alınca kendini beğenmişlik hastalığına yakalanmış olabilirsiniz. Sizi de vasat bulan birçok insan vardır eminim ve hatta eşinizin yanına sizin yakışmadığınızı düşünenler de. Yüzünüze soylenmiyordur ayip olursa diye hani Bi de böyle bakın 🤣 şu dış görünüşten bahsederken kendini kaf dağında görenler kadar ayar olduğum çok az kişi vardır. Farzedelim ki gercekten cok guzelsiniz ve esiniz de çirkin ya da vasat guzellikte her neyse gözünüzde. Sizin guzelliginiz Bi hastalığa Bi kazaya bakar dimi eşiniz de cirkinlestin diye senin hakkında böyle düşünsün ister miydin sadece hayal edin. Evlilik Bi ömrü paylaşmak hayat arkadaşlığı yapmak bu kadar maddesel şeylere bağlı olmamalı. Ha sevemiycem gözüm dışarı kayabilir diyorsanız daha fazla adamın da günahına girmeyin ayrılın bu da bi seçenek. Aldatmak sadece cinsellikle olmuyor çünkü
Ben kendim çok güzelim demedim neden herkeste böyle bir algı oluştur🙂 öyle söyleniyor dedim ki ben kendimi kusurlu da bulurum takıntılıyım dış görünüş konusunda diyorum. Ayrıca eşimi daha yakışıklı bulmaları beni çirkin bulmaları beni üzmez çünkü ona değer veriyorum ve seviyoru

X