Evliyim beni rahatsız eden tehdin eden biri var

ilerde bebeğime de bişey yapar demişsin canım ya allah korusun. bence eşine hemen söylemen lazım allah korusun yaa insan korkuyor artık herkesten.

valla tamamını okumadım böyle bir konuyu oturup eşinle güzelce konuş öldürmek falan çözüm olmaz...
gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun tacizden..
kayıtlar aramalar mesajlar hepsi çıksın ortaya...

Hatayi adamin arabasiyla gidip gelerek yapmissin bence. Benim esim hayatta izin vermezdi.
Senin esin o arauinca bile oldurecegim diyebiliyor da onun arabasiyla gidip gelmenize neden tepki vermedi?
Esinle hemen konusmalisin. Anladigim kadariyla esin haric herkese anlatmissin durumu. Baskasindan duyarsa iyi olmaz.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eşin emniyette çalışıyormuş işte ne güzel, eşinin arkadaşları adamı tacizden içeri alıp biraz gözünü korkutsalar yeter bence..

Arkadaşım madem evlisin, konuyu neden önce eşine anlatmadın?yarın başka bir şekilde öğrendiğinde sana derse ki niye bunca zaman söylemedin demek ki bişiler saklıyorsun diye?..Sana olan güveni kırılmayacak mı?
Kaldı ki o sapık seni rahatsız ediyor madem neden numaranı değiştirmiyorsun yada ondan gelecek arama ve mesajları engellemiyorsun?
Hadi onu da geçtim,eşin anlattığın gibi biriyse , bir erkekle yolculuk etmene nasıl izin verdi?
Neresinden tutarsam tutayım elimde kalıyor gibi geldi bana.
Üzgünüm ama sen hatalısın.
En büyük hatan da müdürüne amirlerine güvenip olayı anlatıp, eşinden saklaman...
Müdürüne kocandan daha fazla mı güveniyorsun demez mi eşin öğrendiğinde?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ohaaaa eşinle aynı yatağa girip her gece nasıl böyle büyük bir sıkıntını anlatmadan uyuyabiliyorsun hamile halinle.

Bu hareketinle eşinin güvenini kaybedeceğinin farkında mısın? Herkesin aklında soru işareti bırakıcaksın sakladığın için. Lütfen daha fazla saklama. Lütfen!

Arabaya bindiği için eleştiren arkadaşlar sizlere de yazıklar olsun. Ne kadar güzel bilirsiniz hemen kadını suçlamayı. Kadın hamile haliyle uzak bir yerde işe gidiyor. Böyle bir imkanı varmış. 3 kadın arkadaşıyla işe gidiyor her sabah. Bu adamla yalnız da yolculuk edebilirdi. Karşımızda piskopat bir insan varsa eğer, arabasına binmesek, iş yerinde selamlaşmasak da musallat olur. Adam niye diğer kadınlara dadanmamış da bu arkadaşa dadanmış. Ben kendi arabama da arkadaşlarımı alırım başkalarının arabalarına da binerim işe giderken. Daha başıma böyle bir olay gelmedi. Ne alakası var arabayla. Kadını ezmeye yer arayın siz.

Konu sahibi arkadaşın çok büyük bir tane hatası var. O da eşiyle paylaşmamaktır..

Eşine söylemeyi denesen. Yada bi abin tanıdığın varsa ondan yardım alsan. Ama mantıklı olan eşine söylemen. Çünkü bi şekilde duyar. Hattını değiştirebilirsin. Bi kaç gün izin alıp eşinle bi yere gidebilirsin. Yani hem kafan daha rahatlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızı niye suçlayıp durdunuz inanın anlamadım adam sapık sakız gibi kıza yapışmış keşke binmeseydi ama arabasına binsede yapışacaktı binmesede böyle birşeyi olayı çok daha büyütecek bir eşe söylemek kolaymı
arkadaşım anlıyorum bu yanındaki bombanın pimini çekmek gibi birşey ama ufak yerdeymişsin eşin eninde sonunda öğrenir bari senden öğrensin

Esine anlat.esini amirlerininxyaninda bile kucuk dusuruyorsun.o sapikta seni caresiz gormus.nasilsa anlatmiyir esine diye..bemim eski sevgilim bize musallat olmustu..deli deliyi gorunce degnegini sakladi...cok haksizlik ediyirsun..esine anlat.onu sakin tutmaya calis ama anlat

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla erinmedim bütün yorumlara baktım herkes eşine söylemen konusunda hemfikir. Ben de aynı kanaatteyim.
1. Eşine soylemelisin
2. Tel numaranı değiştirmelisin
3. Eşinden başka birine de o kadar guvenmemelisin.

ulaşım olmayan bir ilde yaşamadığı için çoğu insan beni, anlayamaz tabi..ilçeye ulaşım sadece dolmuşla sağlanıyor ve merkezden dolu geldiği için siz bayan halinizle 2 saate yakın yol kenarında otoban da soğukta kar buz içinde saatlerce beklemek zorunda kalıyorsunuz yolda laf atanlar sizin başka bir ilden geldiğinizi görüp duran arabalar vs vs üç bayan da yanımda olunca paramızı da fazlası ile verince tabiki güvendik eşimde tek gitmediğim için ulaşım sağlayamadığım için izin verdi.aslında..
böyle bir olayı söylemek kolay değil teşekkür ederim anlayışınız için insan böyle bir yöre de yaşadığında anlayabilir beni.
eşim bir başına bu ahlaka sahip olan insanla nasıl başetsin hamileyim ya eşimin işi gücü tehlikeye girerse diye mutlaka düşünmek zorundayim .gitse dööve adamı hakkında soruşturma açılsa ..bunları düşünerek bu bölgede yaşayan bu insanları bilen insanlardan yardım istemek zorunda kaldım.

Farklı şehre seyahat için gitsen olmaz mı? Ve telefon numaranı neden değiştiremiyon

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esin basetmicek canim. Emniyet mensubu dedin. Kanun var nizam var hepimizden iyi bilir. Cozer meseleyi.

Sen adamin arabasina tabi ki binebilirsin. Araba bu ya. Sanki evine gittin. O yorumlara aldiris etme sen..

Hem yaşam koşullari hem de eşinin işinden dolayı sizi gayeeet iyi anlıyorum... tut ki olaylar tavan yaptığı dönemde anlattınız eşiniz de sinirlendi aamla tartıştı sonrasinda yasanabilecek vahim olaylari düsünen yok... asli astari olmayan iftiralarla eşinizin işinizin riske girmesi bile en iyi ihtimal... diger olasılıkları yazmaya elim varmıyor bile .... bu kpnuda sizi gayet iyi anlıyorum .... keşke demek için geç ama en başinda bildirseydiniz eşiniz baştan set çekeceği icin o manyak bu kadar ileriye gidemezdi... sizin eşinize anlatamadığınızi bildiği için bu kadarına cüret etmiş... ama şimdi ortalık sakinken eşinle güzel bir dille anlat derim hatta size bu olaylar sırasında yardımcı olan bir büyüğünuz de yanınızda olabilir...,

Ben de eşinin haberi olup olmadığını sormuştum, eğer lafınız bana ise, asıl size yazıklar olsun.
Ben yorumumu bu soruma cevap verildiğinde yapmak istedim bu yüzden sormuştum, Çünkü haberi yoksa daha büyük bir kıyamet kopacak, konu artık "sen nasıl binersin başka adamın arabasına" muhabbetine dönüşecekti.
Sanırım eşinin haberi var, bence korkacak birşey de yok, sırf bu yüzden.
Ha ben olsam ben de binerdim öyle bi yerde...Eleştiri amaçlı sorulmamış bir sorudur, sırf merak ettiğimden sorduğum bir soru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…