Evliyim beni rahatsız eden tehdin eden biri var

bu konuarda oldukça tepkılıyım yaa bazı ıse gıden bayanlara bakıyorum evlı barklılar hergun elın arabası ıle gıdıyolar aynısı benımde basıma geldıı cıldırdımm amaam ben sucu erkeklerde bulduğum kdr bayanlardada buluyorum kusura bakmayın benım görüşüm buu

eşinize atlatmamakla en büyük hatayı ilk başta siz yapmışsınız
güzel bi dille olayları eşinize anlatın iftiraların ardı arkası kesilmez
eşiniz ne kadar sinirli olursa olsun bunları ondan saklamamanız gerekirdi

benim işyerime hep erkekler gelir bazen talip olanlar birisine kısmet arayanlar çıkıyor karsıma öyle konuşmalar bile geçse hemen eşime anlatırım şakayla karışık ki bilsin diye bu tip şeyler saklanmaz.

eşinize durumu anlatın sonra savcılığa suç duyurusunda bulunun.

Hemmen millete anlatacağına eşine anlat.Otur düzgün bir şekilde konuş.Hayatta ondan başka sığınacak kimsen olmadığını ve bu durumdan çok rahatsız olduğunu söyle.Aynı şey onun başına gelse sen hariç herkes bilse ve en son sen duysan ne yapardın bir düşün.Önlemini al olay daha da büyür yoksa.Bırak eşin bir erkek olarak ne yapması gerektiğini bilir.Böyle adamlara yumuşak davranılmaz zaten.Şikayetçi olun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konuya devam edemedim.En son İşyerindeki sorumlu müdürüme anlattım olayı o bile senden yana giden bir mesaj bir arama var mı diye sordu.tabiki de yok nasıl böyle düşünürsünüz dedim.yanlış anlama ama sormam gerekli deyip toplanıp bir kaç kişi o kişinin yanına gittiler iş uyerinde olay çıkmasın diye

Orda da ileri geri konuşmuş seviyorum evlenicem boşatıcam eşinden falan demiş belden aşağı konuşmalar hakaretler kavga filan çıkmış hatta müdürüme söyledim eşimi arayayım o da gelsin dedim yok dedi..sonra bana bu konu burda kapandı seni bir daha rahatsız etmeyecek .eşinle de paylaşma bu konuyu gerçekten dengesiz olay büyür dediğinde bişey diyemedim

iki haftadır çok şükür rahatsız etmiyor.müdür de olay kapanmışken bulandırma yeniden üstüne sıçratma diyor.geceleri uyuyamıyorum.hamileyim o psikoloji bir yandan bu bir yandan .en son geçen hafta işyerinin kapısına gelmiş bu rahatsız piskopat insan baktım 32 dişiyle sırıtıyor eşimö de yanımda idi baktı baktı defoldu gitti.

nasıl davransam bilemiyorum.çıldırmamak içten depğil yeniden başlayacak tehditleri veya eşimle konuşacak eşim çekip vuracak diye korkuyorum eşim emniyetde çalışıyor.hiç bir şey olmasa dövse etse melseği açısından tehlikeli bir pislik yüzünden mesleğinden mi olsun diyorum

Burda geçen bir konu vardı. Konu sahibinin eşine sözde bir kız musallat oluyor. O ay bir sürü mesaj ve arama var o kıza. İşte burda kk olarak baya yüklendik 23 tane mesaj mı atılır, bırak peşimi diye kestirilir atılır, eşten saklanır mı falan diye. Eşten saklamak hiç doğru bir davranış değil. Ona bir kız musallat olsa ve size söylemese ne düşünürsünüz? Bence saklamayın.

birkaç gün önce gecenin 2sinde bir telefon sapığı telefonumu aradı. bende gayri ihtiyari acil bir durumdur diyerek açtım. adam bana dünyada duyduğum en güzel ses dedi ve pat kapattım telefonu. hemen eşimi kaldırdım böyle böyle dedim. eşim uykulu bir halde tekrar çaldı telefon eşime aç dedim ne diyon lan sen dedi eşim. daha telefonuma bir çağrı falan gelmedi ondan sonra. bence eşinize ta başından anlatmalıydınız. ki herkese anlatmışsınız sonuçta. bu durumu sakinleştirecek olan da sizdiniz eşiniz herşeyi bilmeli hatta olabiliyorsa ordan ayrılmalıydınız. hata yapmışsınız. eşinizden saklamayın. mesajlarını falan gösterin olay böyle böyle deyin. eşiniz ne kadar kızgın da olsa aklıselime gelecektir sonuçta. allah korusun hamilesiniz birde olay başka boyutlara ulaşır da başınızı kurtaramazsınız. eşinize anlatın adliyeye başvurun ve en kısa zamanda ordan ayrılın bence. ne demişler deliyle uğraşana kadar dağı dolaşın.

sizin başınıza geldiyse o zaman suçu kendinizde buldunuz?

böyle psikopatları susturmanın en iyi yolu savcılık. önce eşine her şeyi anlat sonra eşinle birlikte savcılığa gidin. müdürün de haberi olsun. eğer işin peşini bırakırsan daha çok üstüne gelir. bir arkadaşın başına gelmişti de oradan biliyorum.

eşine anlattığında sinirlenecektir burası tamam ama
eğer ki anlatmaz iş çığrından çıktığı zaman öğrenirse bu defa daha çok sinirlenecek aksine seni anlatmadıgın için suçlu kabul edecektir
bir an önce eşinle paylaş ve savcılığa suç duyurusunda bulun, sen bişey yapmadıgın sürece bu pislik daha çok rahatsız edecektir
Çocugun olacak Allah korusun bu pislik hayatınızdan çıkarmalısın

İnşallah bundan sonra rahatsız etmez ama her ne olursa olsun bir sonraki tehditinde eşinize söyleyin durumu. .Yoksa gerçekten karşı tarafın dediği gibi eşinizden boşanmanıza sebep olucak

İnşallah bundan sonra rahatsız etmez ama her ne olursa olsun bir sonraki tehditinde eşinize söyleyin durumu. .Yoksa gerçekten karşı tarafın dediği gibi eşinizden boşanmanıza sebep olucak

Kim ne söylese yapabilecek durumdayım o kadar çaresiz kaldım ki artık gücüm kalmadı.bebeğim olacak kendimle ilgilenemiyorum yemek yemiyorum.beslenmem lazım kendime dikkat etmem lazım sürekli tek kaldıkça ağlıyorum.ben bunu hakedecek ne yaptım diye burdaki insanların anlayışı çok farklı ben evliyim ve eşimle bir dönem problem yaşasam bile eşimi gerçekten çok çok seviyorum.

Yani gerek müdürüm gerek çevremdekiler ortalık duruldu .seni rahatsız edemez eşine durumu anlatıp ortalığı şimdilik karıştırma bir durum olur gene gündeme gelir veya çıkıp eşinle konuşursa bizler tanıklık eder konuşur durumu anlatırız dedikleri için eşime su an anlatmadım.korkuyorum eşim in başı derde girsin

sırf zamanında söyleyemediğin için, bu sıkıntılı durum üzerine kalmaz umarım..
hemen eşinle konuşmanı tavsiye edrim..zaten eşin en çok kendine söylemediğine kızacaktır..
neden daha önce söylemediğini de, zaten sebepleri ile anlatırsın..korktuğunu, sindiğini, hayati olumsuzluklarla sonuçlanabilir diye çekindiğini, vs.
ama hemen eşinle konuşman gerekiyor, bu zaten onun kulağına gidecek ve sen duymalı.acele etmelisin

canım ordaki müdürden falandan filandan önce zaten senin eşinin bilmesi gerekiyor bu durumu. benim eşim de polis memuru ve ben başıma böyle bişey gelse hiç bekletmeden ilk eşime anlatırdım ki bir gözdağı versin bir konuşsun. yani sadece kendisi gidecek diye bişey de yok amirse memursa arkadaşları alır getirir karakolda konuşurlar korkar gider sonuçta. bak eşim bana kızar diyorsun ama tam duruldu derken birdaha çıldırır seni alır kaçırır eder bebeğin tehlikeye girer. kusura bakma ama öyle bir durumda ne müdürün arkanda olur ne başkası. seni koruyacak olan eşindir bence gerisi boş. hergün küçücük bebeklere neler yapıyor sapık pislikler de görüyoruz tvde. sen kocana güven ve ona anlat. ne biliyorsun iki gür sonra eşinin karşısına çıkıp karının beklediği çocuk benden demeyeceğini. o zaman daha mı iyi bir sonuç olacak allah korusun. bak canım kimse kimsenin arkasında durmaz bu devirde ne amirin ne memurun. ailenden başkasına güvenilmez git ver savcılığa senden çıksın olay. eşin de desin ki bak benim eşim yapılması gerekeni yaptı bana anlattı. yoksa işin yaş ben sana söyliyim. çünkü sen bir sapığa güvenmiş oluyorsun tamam artık bişey yapmaz diye. sapık yani evli kadına bunları yapıyorsa kocana bişey yapmayacağını kim garanti ediyor. allah korusun yanına yaklaşsa saplasa bıçağı çekse vursa sen ona kalacaksın diye. ama eşin bilirse kendini de seni de korur. hiç olmadı tayin ister gidersiniz biyere.

Ben şunu çok merak ediyorum, bu adamın arabasına bindiğinizden eşinizin haberi var mı?

Keşke en baştan eşine söyleseydin.Hala geç değil,ilk rahatsız ettiğinde eşine anlatabilirsin.
Gider öldürür diyorsun ama o işler o kadar kolay değil.
Olsa olsa döver,o kadarı da artık müstehaktır.
İlk başladığında dayağı yeseydi bu kadar ileri gidemezdi.
Hamile halinle boşu boşuna kendini sıkıntıya sokma.
Kendi başına aşabileceğin birşey değil bu.Adam takıntılı bir sapık,belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…