- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi Sirine_4553
ulaşım olmayan bir ilde yaşamadığı için çoğu insan beni, anlayamaz tabi..ilçeye ulaşım sadece dolmuşla sağlanıyor ve merkezden dolu geldiği için siz bayan halinizle 2 saate yakın yol kenarında otoban da soğukta kar buz içinde saatlerce beklemek zorunda kalıyorsunuz yolda laf atanlar sizin başka bir ilden geldiğinizi görüp duran arabalar vs vs üç bayan da yanımda olunca paramızı da fazlası ile verince tabiki güvendik eşimde tek gitmediğim için ulaşım sağlayamadığım için izin verdi.aslında..
böyle bir olayı söylemek kolay değil teşekkür ederim anlayışınız için insan böyle bir yöre de yaşadığında anlayabilir beni.
eşim bir başına bu ahlaka sahip olan insanla nasıl başetsin hamileyim ya eşimin işi gücü tehlikeye girerse diye mutlaka düşünmek zorundayim .gitse dööve adamı hakkında soruşturma açılsa ..bunları düşünerek bu bölgede yaşayan bu insanları bilen insanlardan yardım istemek zorunda kaldım.
Ben seni garipsemiyorum. Yani 3 bayan arkadaş aynı anda bindiğinizden dolayı sorun olmaz. Ha bana kalsa yakın arkadaşım olsa tek başıma da binerim ama bazı beyni kıt erkekler farklı algılayabiliyor. Bu durumda zaten sen tek binmemişsin. Ama o insanın yaşı senden küçükmüş okuduğum kadarıyla peki diğer ikisi değil de neden sen? Bir de başında eşinin haberi olduğundan bahsetmiştin. Şimdi yokmuş gibi yorumlar yapılmış?