- 17 Ağustos 2023
- 7.839
- 23.813
- 268
Nasil istersen öyle anla sana açıklayacak bir şeyim yok.Yorumlarınız öyle demiyor. Fazla empatikler yada zoraki.
Öncelikle Allah sizden razı olsun annesi olmuşsunuz. Bence üçünüz aynı yerde uyuyun. Bazı çocuklar belli yaşa kadar anne ve babasıyla uyuyor. Anormal değil. Eşinizle ayrılmanıza gerek yok ki.Merhaba 1 yıllık evliyim . Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve eşimin bir kızı var annesi yok gibi nerde ne yaptığını bilmiyoruz ,kızını arayıp sormuyor eşimin çocuğu bizimle yaşıyor.Eşim çok iyi çok anlayışlı bir insan ama yolunda gitmeyen bir şey var.şunu da belirteyim eşimle severek evlendik ve sevgisini halen de sözlü olarak ya da bir şeyler yaparak gösterir.Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum eşim de bu duruma bişey demiyor ve biz ayrı uyuyoruz eşimle:) aylardır bu durum böyle ben çok üzülüyorum ama eşim birşey demeyince ben de gururumdan ses etmiyorum ve bu durum benim içten içe kendime öfkelenmeme kızmama neden oluyor nasıl yapabilirim hanımlar bir akıl verin
E normal bir durum çunki kocasi olacak adam çocugun sorumlulugunu karisina yüklemiş.Bu durumdan faydalaniyor kim olsa eşine ofkelenir.Çunki sorumluluk en çok onda onun öz babası olarak çocugu gerektiginde uyutacak herşeyinide yapacak.Bu kadın kizin oz annesi degil ki bunu anlamak zor değil aslinda bir anda çocuk sorumlulugu agır gelmiş yorulmuştur.Insani kendi çocugu bile yoruyor bazen dinlemek nefes almak istiyor çocuktan biktigindan degil tabiki biraz kafasini boşaltmak çocuga dahada iyi saglikli bakmak için.Direk üvey anne diye yargilama moduna gecmek sen eşine yaranmak istiyorsun demek hoş değil.
Evet en buyuk sorun eşde zaten kadını yanlız bırakmış oda yorulmuş.Bunu anlamak çok zor olmamalı bence.Ben anne olarak çocuk bakımın ne kadar zor oldugunu biliyorum her yaşın ayri zorlukları var.Çocugun oz annesi sorumluluktan kaçmış bu kadın yapıyor.Eṣi olacak adam sorumluluklarını bilmeli eşinede dinlenmesi için zaman ayırmalı.Daha anne kuzusu yaşı o çocugun napsın annesinde bulamadığı sevgiyi o kadında arıyor.Her üvey anne bunu yapamaz o yüzden ben kadına çocuga o sevgiyi verdigi için iyisin diyorum.Sonrası nasil olur Allah bilir.Bekar bir kadının kendini bir anda anne konumunda bulması bence de gayet tabii zor.
Anaçlık kişiden kişiye çok değişiklik gösterir. Evlenmeseydin diye asla yargılayamam hayal başka yaşamak başka.
Eşini bende çok sorumsuz buldum.Yeni evli bir hanıma bu kadar sorumluluk yüklenmez. Büyük payını o almalı hatta profesyonel yardım almalılar.
Oofff ne abarttın yaaa ne kadar kastın kendini yorumu saçma bir yere çekmek için. Kadın çocuk ile konu sahibinin arasındaki ilişkinin güzelliğine dua etmiş inşallah hep böyle olur diye. Bu çok net yani bunu başka şekilde anlamak art niyete girerSiz konuyu okumadan yorum yapıyorsunuz okuduğunu anlamayan sizsiniz,neyse daha konuşmayalım pollanyalığa devam et bacım.
Zaten deminde demediğim şey hakkında sizde öyle düşünüyorsunuz bence diye saçma sapan zihin okuma yapmışsınız.
Haklı olabilirsiniz ama çocuklu bir kadının çocuklu bir adamla evlenip adamın çocuklarına kötü davrandığını çevremizde de eminim görüyoruz .ben çok şükür ilgisiz yetersiz sevgisiz bırakmıyorum kuzucuğu.etrafımda ki arkadaşlarımın hepsi çocukları 4 yaşına gelince odalarını ayırıp yalnız yatırıyorlar benim böyle uzun sürünce acaba sorun bizde mi diye düşünmeden edemedim
Cinsellik ne durumdaHepinize teşekkür ederimtabi ki öfke mi kızımızdan çıkarmıyorum ya da yansıtmıyorum onun ne suçu günahı var ,ben onu çok seviyorum kendisi de beni çok sever bana anne der ama dediğim gibi evlenince eşten çok direk anne olunca zorlandım bocaladım biraz .
Bana sacma geldi bu durum. Kendisi neden kızıyla yatmak istemiyor. Kendine eş degil de kızına anne almış gibi davranmasi neyin nesi? Cinsellik kısmını nasıl hallediyorsunuz? Ayrica cocugun annesi hayatta iken bu kadar annesiz kalmasi da dogru degil neden arayip biraz da onun bakmasini soylemiosunuz. Cocuklu adamla evlendi diye cocuga full time bakmak zorunda degilsiniz öz annesi varken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?