- 12 Mayıs 2019
- 1.418
- 2.556
- 133
Ah yavrum sizi direkt anne olarak kabullenmis ne guzelHepinize teşekkür ederimtabi ki öfke mi kızımızdan çıkarmıyorum ya da yansıtmıyorum onun ne suçu günahı var ,ben onu çok seviyorum kendisi de beni çok sever bana anne der ama dediğim gibi evlenince eşten çok direk anne olunca zorlandım bocaladım biraz .
Size içtenlikle teşekkür ederim.Evet çok seviyorum kuzucuğu çok benimsedimama ilk evliliğim işte benim de beklentilerim oluyor evlilik bu değil diyorum karı koca birşeyler paylaşmalıyız diyorum ama olmuyor bu durum eşime karşı beni öfkelendiriyor gerçekten öfkelendiriyor :)
Benim yeni 7 yaşına giren kardeşim var hala bazı geceler annemi ister yanında ağlar o gelmezse.Özellikle rüyada falan korkunca tek yatamaz.O çocukta size bağlanmış şu anda umarım azalır zamanla çünkü siz onun annesi değilsinizMerhaba 1 yıllık evliyim . Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve eşimin bir kızı var annesi yok gibi nerde ne yaptığını bilmiyoruz ,kızını arayıp sormuyor eşimin çocuğu bizimle yaşıyor.Eşim çok iyi çok anlayışlı bir insan ama yolunda gitmeyen bir şey var.şunu da belirteyim eşimle severek evlendik ve sevgisini halen de sözlü olarak ya da bir şeyler yaparak gösterir.Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum eşim de bu duruma bişey demiyor ve biz ayrı uyuyoruz eşimle:) aylardır bu durum böyle ben çok üzülüyorum ama eşim birşey demeyince ben de gururumdan ses etmiyorum ve bu durum benim içten içe kendime öfkelenmeme kızmama neden oluyor nasıl yapabilirim hanımlar bir akıl verin
Hiç sorma genç kizlarimizda malesef kanıyor bunlara aşik diye evleniyorlarMalesef bu mümkün değil çocuğu olan biriyle evlenmek birden çocuklu bir evliliğe başlamak demek.
Nasıl çocuk olunca cinsel hayat sekteye uğruyorsa evlilerin, siz direkt o levelden başlıyorsunuz evliliğe.
Öyle yeni evlenmiş çocuksuz çift gibi koltukta mutfakta sevişmeler yatakta kaliteli zamanlar beklemeyin.
Evet arkadaşlarınız 4 yaşında ayırmışlar yatağını ama sizinki travma yaşamış bir çocuk anne babasının boşanması illaki travma yaratır çocuk da.
Bu boşanmış çocuklu adamlar da nedense hep bekar 20lerin sonu 30 ların başındaki kadınlara aşık(!) oluyorlar hep neden acaba
Buldum çöpsüz üzümü evlenme telaşı da var beni kabul eder diye hep bunlar, başarıya da hemen ulaşıyorlar haliyle.
Canım benim iyi ki koşarak kapmışsın boşanmış çocuklu adamı ;mazallah bekar halinle bekar kalacaktın yoksaMerhaba 1 yıllık evliyim . Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve eşimin bir kızı var annesi yok gibi nerde ne yaptığını bilmiyoruz ,kızını arayıp sormuyor eşimin çocuğu bizimle yaşıyor.Eşim çok iyi çok anlayışlı bir insan ama yolunda gitmeyen bir şey var.şunu da belirteyim eşimle severek evlendik ve sevgisini halen de sözlü olarak ya da bir şeyler yaparak gösterir.Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum eşim de bu duruma bişey demiyor ve biz ayrı uyuyoruz eşimle:) aylardır bu durum böyle ben çok üzülüyorum ama eşim birşey demeyince ben de gururumdan ses etmiyorum ve bu durum benim içten içe kendime öfkelenmeme kızmama neden oluyor nasıl yapabilirim hanımlar bir akıl verin
Eski konusunu okudum adam boşanmış çocuklu diye konu sahibinin ailesi hiç istememiş, eve kapatmışlar ama konu sahibi evden kaçmış kabul ettirmiş zorla.
Ah şu aileleri bi dinlese çocuklar. Hangi aile çocuğu üzülsün ister.
Kız yaşına göre normal davranıyor onun annesi piyasada yoksa siz resmen annesi oldunuz sayılır kızınız sana cok düskünMerhaba 1 yıllık evliyim . Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve eşimin bir kızı var annesi yok gibi nerde ne yaptığını bilmiyoruz ,kızını arayıp sormuyor eşimin çocuğu bizimle yaşıyor.Eşim çok iyi çok anlayışlı bir insan ama yolunda gitmeyen bir şey var.şunu da belirteyim eşimle severek evlendik ve sevgisini halen de sözlü olarak ya da bir şeyler yaparak gösterir.Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum eşim de bu duruma bişey demiyor ve biz ayrı uyuyoruz eşimle:) aylardır bu durum böyle ben çok üzülüyorum ama eşim birşey demeyince ben de gururumdan ses etmiyorum ve bu durum benim içten içe kendime öfkelenmeme kızmama neden oluyor nasıl yapabilirim hanımlar bir akıl verin
Benim kızımda 4,5 yaşında bir şehir değişikliği yaşadık kısa süre önce arkadaşları ortamı değişti üstüne birde kardeşi olacağı haberini aldı ve sonrasında benimle uyuma isteği daha çok arttı babası iş için şehir dışında olduğunda direk yanıma gelir ve evet kendince haklı sebebi siz babamla birlikte uyurken ben neden yalnız uyumak zorundayım yalnız uyumak güzel değil diyor şuan için çözümü odasında uyutup kendi odama kaçmakta buluyorum ama gece tuvalet için uyanınca yanımiza gelip yatıyor ki çoğu çocuk böyle benceMerhaba 1 yıllık evliyim . Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve eşimin bir kızı var annesi yok gibi nerde ne yaptığını bilmiyoruz ,kızını arayıp sormuyor eşimin çocuğu bizimle yaşıyor.Eşim çok iyi çok anlayışlı bir insan ama yolunda gitmeyen bir şey var.şunu da belirteyim eşimle severek evlendik ve sevgisini halen de sözlü olarak ya da bir şeyler yaparak gösterir.Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum eşim de bu duruma bişey demiyor ve biz ayrı uyuyoruz eşimle:) aylardır bu durum böyle ben çok üzülüyorum ama eşim birşey demeyince ben de gururumdan ses etmiyorum ve bu durum benim içten içe kendime öfkelenmeme kızmama neden oluyor nasıl yapabilirim hanımlar bir akıl verin
Emin oMerhaba 1 yıllık evliyim . Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve eşimin bir kızı var annesi yok gibi nerde ne yaptığını bilmiyoruz ,kızını arayıp sormuyor eşimin çocuğu bizimle yaşıyor.Eşim çok iyi çok anlayışlı bir insan ama yolunda gitmeyen bir şey var.şunu da belirteyim eşimle severek evlendik ve sevgisini halen de sözlü olarak ya da bir şeyler yaparak gösterir.Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum eşim de bu duruma bişey demiyor ve biz ayrı uyuyoruz eşimle:) aylardır bu durum böyle ben çok üzülüyorum ama eşim birşey demeyince ben de gururumdan ses etmiyorum ve bu durum benim içten içe kendime öfkelenmeme kızmama neden oluyor nasıl yapabilirim hanımlar bir akıl verin
Emin olun kendi çocuğunuz olsaydı o yavru böyle bir ihtiyacı çok çok daha az duyacaktınız, yavrunuzla uyumak size çok tatlı gelecekti. Yaptığınız büyük fedakarlık ama lütfen yapmaya devam edinMerhaba 1 yıllık evliyim . Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve eşimin bir kızı var annesi yok gibi nerde ne yaptığını bilmiyoruz ,kızını arayıp sormuyor eşimin çocuğu bizimle yaşıyor.Eşim çok iyi çok anlayışlı bir insan ama yolunda gitmeyen bir şey var.şunu da belirteyim eşimle severek evlendik ve sevgisini halen de sözlü olarak ya da bir şeyler yaparak gösterir.Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum eşim de bu duruma bişey demiyor ve biz ayrı uyuyoruz eşimle:) aylardır bu durum böyle ben çok üzülüyorum ama eşim birşey demeyince ben de gururumdan ses etmiyorum ve bu durum benim içten içe kendime öfkelenmeme kızmama neden oluyor nasıl yapabilirim hanımlar bir akıl verin
4 yaşında oğlum, benimle yatmak istiyor sürekli. Gece uyanıp geliyor babasını kaldırıyor, bizim zorumuza gitmiyor durum. Aynı şeyi kızımda da yaşamıştık, 6 yaş civarında anlamaya başladı ve yatağıma gelmeyi bıraktı. Oglum aslında benimle hiç yatmazdı, geçen yıl depremden sonra bir süre yanıma alınca çocuk da alıştı doğal olarak.Merhaba 1 yıllık evliyim . Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve eşimin bir kızı var annesi yok gibi nerde ne yaptığını bilmiyoruz ,kızını arayıp sormuyor eşimin çocuğu bizimle yaşıyor.Eşim çok iyi çok anlayışlı bir insan ama yolunda gitmeyen bir şey var.şunu da belirteyim eşimle severek evlendik ve sevgisini halen de sözlü olarak ya da bir şeyler yaparak gösterir.Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum eşim de bu duruma bişey demiyor ve biz ayrı uyuyoruz eşimle:) aylardır bu durum böyle ben çok üzülüyorum ama eşim birşey demeyince ben de gururumdan ses etmiyorum ve bu durum benim içten içe kendime öfkelenmeme kızmama neden oluyor nasıl yapabilirim hanımlar bir akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?