- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.353
- 498
Benim kız da öyle 6 yaşında ne zaman alışırlar acaba gecenin bir yarısı yanıma gelip anne neden benimle yatmıyorsun diyorOğlum altı yaşında hala geceleri bana seslenir. Genelde gecenin yarısında yanında yatıyorum.
Önce erken uyutuyorsunuz. Beraber takılıyorsunuz. Sonra yanına geçiyorsunuz. Böylece iki tarafın da isteği oluyor.
Merhaba 1 yıllık evliyim . Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve eşimin bir kızı var annesi yok gibi nerde ne yaptığını bilmiyoruz ,kızını arayıp sormuyor eşimin çocuğu bizimle yaşıyor.Eşim çok iyi çok anlayışlı bir insan ama yolunda gitmeyen bir şey var.şunu da belirteyim eşimle severek evlendik ve sevgisini halen de sözlü olarak ya da bir şeyler yaparak gösterir.Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum eşim de bu duruma bişey demiyor ve biz ayrı uyuyoruz eşimle:) aylardır bu durum böyle ben çok üzülüyorum ama eşim birşey demeyince ben de gururumdan ses etmiyorum ve bu durum benim içten içe kendime öfkelenmeme kızmama neden oluyor nasıl yapabilirim hanımlar bir akıl verin
Hiç öyle bir niyet algılamadık konu sahibinde eşine karşı elbette öfkelenir yeni evliler sonuçta eşinin bu durumu biraz telafi etmesini beklemek en doğal hakkıEşinize karşı iyi görünmeye çalışırken dozunu kaçırmışsınız. Çocuk sizi annesi gibi benimsemeye başlayınca rahatsız oldunuz. Doğal olarak başkasının çocuğuna annelik yapmak içten içe öfkelendiriyor sizi. Ama yapacak bir şey yok neticede siz seçtiniz. Ayrıca çocuğun davranışlarından hiç bir sorun yok anne Şevkati arıyor.
5 yaşında oğlum da benle beraber uyur. uykuya dalınca yanından kalkarım. bu kadar basit.
İçten içe kızıyorsunuz umarım çocuğa bilenmiyorsunuzdur. En ufak bir şikayet etmeye hakkınız yok, bile bile lades demişsiniz. Yaşının gerektirdiği gibi davranıyor çocuk, öz annesi olsanız aynı sebepten konu açacak mıydınız?Merhaba 1 yıllık evliyim . Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve eşimin bir kızı var annesi yok gibi nerde ne yaptığını bilmiyoruz ,kızını arayıp sormuyor eşimin çocuğu bizimle yaşıyor.Eşim çok iyi çok anlayışlı bir insan ama yolunda gitmeyen bir şey var.şunu da belirteyim eşimle severek evlendik ve sevgisini halen de sözlü olarak ya da bir şeyler yaparak gösterir.Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum eşim de bu duruma bişey demiyor ve biz ayrı uyuyoruz eşimle:) aylardır bu durum böyle ben çok üzülüyorum ama eşim birşey demeyince ben de gururumdan ses etmiyorum ve bu durum benim içten içe kendime öfkelenmeme kızmama neden oluyor nasıl yapabilirim hanımlar bir akıl verin
Konu sahibesinin hiç öyle bir derdi yok bence, içtenlikle istemese çocuk gelip yanaşmaz. Çocukllar çocuk ama aptal değil kim ekndilerini seviyor biliyorlar hissediyorlar, çocuk konu sahibesini sevgi dolu hissetmiş ki yanaşmış.
Tabi ki sorun cocuk değil.+1
Zaten her ne kadar vicdanına kabul ettiremese de bu durumdan rahatsız olmaya başlamış ki konu açmış.
Konu tatlı bebiş değil zaten onun bi suçu yok
Ama insan bi süre sonra ‘anası bakmıyor babası bakmıyor benim sorumluluğum yok bana baktırıyorlar’ gidiyor.
Hiç öyle bir niyet algılamadık konu sahibinde eşine karşı elbette öfkelenir yeni evliler sonuçta eşinin bu durumu biraz telafi etmesini beklemek en doğal hakkı
Tabi ki sorun cocuk değil.
Onun açısından bakinca gayet duygusal şeyler yazabilirim ama konu sahibi açısından durum farklı.
Biraz gerekçi olmak gerekiyor.
Koca aylardır yatağında rahat rahat uyurken konu sahibi çocukla beraber uyuyor ve çocukla uyumak hiç konforlu değil yani kendi çocuklarımla da uyumam ben gece boyu.
Konu sahibi kocası çağırmiyor diye tüm geceyi çocuk odasında geçiriyor. Bir yerden sonra elbette rahatsız olurdu ki olmuş. Bu meseleyi biraz daha idare edeyim demek yerine eşiyle konuşup çözmeli.
Kızımıza kötü hisler kesinlikle beslemiyorum kendisini bir birey olarak sorun yapmıyorum her zaman kuzucuğuma iyi ki varsın bana arkadaş oluyorsun diyorum .Benim sorunum eşimle vakit geçirememek birlikte uyumamakbabamın evinde de yalnız uyuyordum ben arada ki farkı görmek istiyorum
Sen şimdi eşine yaranmak içinmi kızıyla uyuyorsun yoksa içinden geldiği için mi? Önce bu kısmı sorgula.
Akabinde tam olarak ne istediğini bir düşün. Sen istiyor duşşşş eşinle durumuna mı özlem duyuyorsun yoksa eşinin kızını yatak odanızda mı istemiyorsun?
Ay ne tatli çocukmuş öyle ya böyle sevgi dolu çocuklara bayılıyorum.Umarim ilişkiniz hep böyle devam eder.Hepinize teşekkür ederimtabi ki öfke mi kızımızdan çıkarmıyorum ya da yansıtmıyorum onun ne suçu günahı var ,ben onu çok seviyorum kendisi de beni çok sever bana anne der ama dediğim gibi evlenince eşten çok direk anne olunca zorlandım bocaladım biraz .
Ay ne tatli çocukmuş öyle ya böyle sevgi dolu çocuklara bayılıyorum.Umarim ilişkiniz hep böyle devam eder.
Aynen öyle çocuk sevgi görmezse hiss etmezse asla gelip beraber uyuyalim demez hele ki sonradan gördüğü bir kadına.Demek ki o sevgiyi çocuga vermiş.Konu sahibesinin hiç öyle bir derdi yok bence, içtenlikle istemese çocuk gelip yanaşmaz. Çocuklar çocuk ama aptal değil kim kendilerini seviyor biliyorlar hissediyorlar, çocuk konu sahibesini sevgi dolu hissetmiş ki yanaşmış.
Ay ne tatli çocukmuş öyle ya böyle sevgi dolu çocuklara bayılıyorum.Umarim ilişkiniz hep böyle devam eder.
O degilde sen rahatsiz gibi konuşuyorsun.Hemen yargılıyorsun kadını.Çocugu yok ama demek ki anne gibi davranmiş çocukta onu sevmiş.Bende bir anneyim çocugum sevince sevmeyince nasil davrandığını görüyorum ve başka çocuklarında.Kadın durumdan rahatsız siz 'inşallah hep böyle devam eder'diye dua okuyorsunuz
Ne varmış canımBu ne usturupsuz bir yorumdur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?