Merhaba 1 yıllık evliyim . Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve eşimin bir kızı var annesi yok gibi nerde ne yaptığını bilmiyoruz ,kızını arayıp sormuyor eşimin çocuğu bizimle yaşıyor.Eşim çok iyi çok anlayışlı bir insan ama yolunda gitmeyen bir şey var.şunu da belirteyim eşimle severek evlendik ve sevgisini halen de sözlü olarak ya da bir şeyler yaparak gösterir.Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum eşim de bu duruma bişey demiyor ve biz ayrı uyuyoruz eşimle:) aylardır bu durum böyle ben çok üzülüyorum ama eşim birşey demeyince ben de gururumdan ses etmiyorum ve bu durum benim içten içe kendime öfkelenmeme kızmama neden oluyor nasıl yapabilirim hanımlar bir akıl verin
Evet çok seviyorum kuzucuğu çok benimsedimama ilk evliliğim işte benim de beklentilerim oluyor evlilik bu değil diyorum karı koca birşeyler paylaşmalıyız diyorum ama olmuyor bu durum eşime karşı beni öfkelendiriyor gerçekten öfkelendiriyor :)
Çocugun seni böyle sevip annesi gibi kabul etmesi ne güzel.Yavrucak herhalde annesinden o sevgiyi göremedi.Onu kendinden uzaklaştırma.Çocuk uyuyunca gidin eşinizle zamaninizi geçirin işte butun geçe uyanik olucak diyilya bu çocuk.Insanin kendi çocuguda olunca böyle oluyor yani cinsellik çocuktan sonra öncelik çocuk oluyor.Merhaba 1 yıllık evliyim . Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve eşimin bir kızı var annesi yok gibi nerde ne yaptığını bilmiyoruz ,kızını arayıp sormuyor eşimin çocuğu bizimle yaşıyor.Eşim çok iyi çok anlayışlı bir insan ama yolunda gitmeyen bir şey var.şunu da belirteyim eşimle severek evlendik ve sevgisini halen de sözlü olarak ya da bir şeyler yaparak gösterir.Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum eşim de bu duruma bişey demiyor ve biz ayrı uyuyoruz eşimle:) aylardır bu durum böyle ben çok üzülüyorum ama eşim birşey demeyince ben de gururumdan ses etmiyorum ve bu durum benim içten içe kendime öfkelenmeme kızmama neden oluyor nasıl yapabilirim hanımlar bir akıl verin
Evet çok seviyorum kuzucuğu çok benimsedimama ilk evliliğim işte benim de beklentilerim oluyor evlilik bu değil diyorum karı koca birşeyler paylaşmalıyız diyorum ama olmuyor bu durum eşime karşı beni öfkelendiriyor gerçekten öfkelendiriyor :)
Demişsiniz ya hani, ama çok değil bir mesaj yukarda da,Evet çok seviyorum kuzucuğu çok benimsedim
Demişsiniz. Hangisine inanacağız diye düşünürken Allah'tan, çok sevip benimsediğinizi söylediğiniz cümlenin devamı imdada yetişiyor...Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum
ama ilk evliliğim işte benim de beklentilerim oluyor evlilik bu değil diyorum karı koca birşeyler paylaşmalıyız diyorum ama olmuyor bu durum eşime karşı beni öfkelendiriyor gerçekten öfkelendiriyor
Çocuk uyuyana kadar yanında kalın sonra eşinizin yanına gidinMerhaba 1 yıllık evliyim . Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve eşimin bir kızı var annesi yok gibi nerde ne yaptığını bilmiyoruz ,kızını arayıp sormuyor eşimin çocuğu bizimle yaşıyor.Eşim çok iyi çok anlayışlı bir insan ama yolunda gitmeyen bir şey var.şunu da belirteyim eşimle severek evlendik ve sevgisini halen de sözlü olarak ya da bir şeyler yaparak gösterir.Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum eşim de bu duruma bişey demiyor ve biz ayrı uyuyoruz eşimle:) aylardır bu durum böyle ben çok üzülüyorum ama eşim birşey demeyince ben de gururumdan ses etmiyorum ve bu durum benim içten içe kendime öfkelenmeme kızmama neden oluyor nasıl yapabilirim hanımlar bir akıl verin
Size annemi diye hitap ediyor?Evet çok seviyorum kuzucuğu çok benimsedimama ilk evliliğim işte benim de beklentilerim oluyor evlilik bu değil diyorum karı koca birşeyler paylaşmalıyız diyorum ama olmuyor bu durum eşime karşı beni öfkelendiriyor gerçekten öfkelendiriyor :)
Ay siz melek misiniz? Allah razı olsun sizden. Eşinizle de paylaşın. Ve onu yatırdıktan sonra da yatağınıza gidin bence.Evet çok seviyorum kuzucuğu çok benimsedimama ilk evliliğim işte benim de beklentilerim oluyor evlilik bu değil diyorum karı koca birşeyler paylaşmalıyız diyorum ama olmuyor bu durum eşime karşı beni öfkelendiriyor gerçekten öfkelendiriyor :)
yani ne desem bilemedim benim kızım da benle uyuyor 5 yaşındaMerhaba 1 yıllık evliyim . Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve eşimin bir kızı var annesi yok gibi nerde ne yaptığını bilmiyoruz ,kızını arayıp sormuyor eşimin çocuğu bizimle yaşıyor.Eşim çok iyi çok anlayışlı bir insan ama yolunda gitmeyen bir şey var.şunu da belirteyim eşimle severek evlendik ve sevgisini halen de sözlü olarak ya da bir şeyler yaparak gösterir.Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum eşim de bu duruma bişey demiyor ve biz ayrı uyuyoruz eşimle:) aylardır bu durum böyle ben çok üzülüyorum ama eşim birşey demeyince ben de gururumdan ses etmiyorum ve bu durum benim içten içe kendime öfkelenmeme kızmama neden oluyor nasıl yapabilirim hanımlar bir akıl verin
Öncelikle o güzel kalbinizden öperimEvet çok seviyorum kuzucuğu çok benimsedimama ilk evliliğim işte benim de beklentilerim oluyor evlilik bu değil diyorum karı koca birşeyler paylaşmalıyız diyorum ama olmuyor bu durum eşime karşı beni öfkelendiriyor gerçekten öfkelendiriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?