• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim ama değilim gibi :)

Hepinize teşekkür ederim 😊tabi ki öfke mi kızımızdan çıkarmıyorum ya da yansıtmıyorum onun ne suçu günahı var ,ben onu çok seviyorum kendisi de beni çok sever bana anne der ama dediğim gibi evlenince eşten çok direk anne olunca zorlandım bocaladım biraz .
Ah yavrum sizi direkt anne olarak kabullenmis ne guzel😍 bu bir süreç ve zamanla size olan bagimliligi azalacaktir illa ki belki bir pedagog destegi almak iyi gelebilir. Size de hak verdim daha evli bir kadin olmaya alisirken birden anne olmak zorlamistir. Belki esinizle.bu durumu paylasirsaniz o da size destek olur tek basina tum.sorumlulugu yuklenmeyin artik paylaşacak bir esiniz var

Evet çok seviyorum kuzucuğu çok benimsedim 😊ama ilk evliliğim işte benim de beklentilerim oluyor evlilik bu değil diyorum karı koca birşeyler paylaşmalıyız diyorum ama olmuyor bu durum eşime karşı beni öfkelendiriyor gerçekten öfkelendiriyor :)
Size içtenlikle teşekkür ederim.
5 -6 yaşlarında anneyle uyuma isteği doğuyor çocuklarda
Onun bu ihtiyacını karşılıyorsunuz .
Uyuttuktan sonra yatağınıza gitseniz bu durumu konuşsaniz kademeli olarak alıştırabilirsiniz

Merhaba 1 yıllık evliyim . Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve eşimin bir kızı var annesi yok gibi nerde ne yaptığını bilmiyoruz ,kızını arayıp sormuyor eşimin çocuğu bizimle yaşıyor.Eşim çok iyi çok anlayışlı bir insan ama yolunda gitmeyen bir şey var.şunu da belirteyim eşimle severek evlendik ve sevgisini halen de sözlü olarak ya da bir şeyler yaparak gösterir.Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum eşim de bu duruma bişey demiyor ve biz ayrı uyuyoruz eşimle:) aylardır bu durum böyle ben çok üzülüyorum ama eşim birşey demeyince ben de gururumdan ses etmiyorum ve bu durum benim içten içe kendime öfkelenmeme kızmama neden oluyor nasıl yapabilirim hanımlar bir akıl verin
Benim yeni 7 yaşına giren kardeşim var hala bazı geceler annemi ister yanında ağlar o gelmezse.Özellikle rüyada falan korkunca tek yatamaz.O çocukta size bağlanmış şu anda umarım azalır zamanla çünkü siz onun annesi değilsiniz

Oyy kıyamam ya anne şefkatini sizde arıyor demek ki :KK43:
Şöyle yapsanız o uyuyana kadar onun odasında beraber yatsanız sonra kendi odanıza geçseniz.
Onunla güzelce konuşabilirsiniz, onu çok sevdiğinizi, onunla uyumaktan keyif aldığınızı ancak gece kendi odasınıza gitmeniz gerektiğini, hem bu yatağın ikiniz için küçük olduğunu, herkesin kendi odasında uyumasının daha doğru olduğunu söylerseniz anlayacaktır.

Konu sahibesi siz hamileydiniz sanıyorum. Bu meseleyi çözmeniz daha da aciliyet arzediyor o zaman. Bir süre sonra siz kimseyle rahat yatamayacaksınız zaten. Bir de yeni bebek gelince pat diye yatak ayırırsanız kızınız daha da dışlanmış hisseder. Pedagog yardımıyla yavaş yavaş halledin bu işi.

Bu arada asıl kababat kocanızda. Kocanız çocuğu size yıkmış, keyfine bakıyor. Birincil sorumlu o olmalı aslında. Kendisiyle hiç konuştunuz mu?

pedagogtan yardım alıp tek uyumasını sağlayabilirsiniz. Çoçuğum yok yanlış yönlendirmek istemem ama eşinizle uyuyun yani bu arada çoçuğun bu kadar benimsemesi annesizlikten ve sizin verdiğiniz ilgiden ne güzel ne mutlu size

Malesef bu mümkün değil çocuğu olan biriyle evlenmek birden çocuklu bir evliliğe başlamak demek.

Nasıl çocuk olunca cinsel hayat sekteye uğruyorsa evlilerin, siz direkt o levelden başlıyorsunuz evliliğe.

Öyle yeni evlenmiş çocuksuz çift gibi koltukta mutfakta sevişmeler yatakta kaliteli zamanlar beklemeyin.

Evet arkadaşlarınız 4 yaşında ayırmışlar yatağını ama sizinki travma yaşamış bir çocuk anne babasının boşanması illaki travma yaratır çocuk da.

Bu boşanmış çocuklu adamlar da nedense hep bekar 20lerin sonu 30 ların başındaki kadınlara aşık(!) oluyorlar hep neden acaba

Buldum çöpsüz üzümü evlenme telaşı da var beni kabul eder diye hep bunlar, başarıya da hemen ulaşıyorlar haliyle.
Hiç sorma genç kizlarimizda malesef kanıyor bunlara aşik diye evleniyorlar
Çopsuz üzüm çocuğu yok eski eş derdi yok biseyi yok tecrübe zaten yok biraz ilgiye boğup hemen ağlarina sariyolar
Geçen bı konu açıldı kadın bosanmiş çocuğu var sevgiliside boşanmis ama çocuğu yok sevgilisinin annesi kadını istemiyordu çocuğu var diye adamda kadına yazmamisti gunlerce muhtemelen anasının lafına uyup bitirdi
Erkekler böyle uyanık işte
Öffff içim şişti yine

Merhaba 1 yıllık evliyim . Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve eşimin bir kızı var annesi yok gibi nerde ne yaptığını bilmiyoruz ,kızını arayıp sormuyor eşimin çocuğu bizimle yaşıyor.Eşim çok iyi çok anlayışlı bir insan ama yolunda gitmeyen bir şey var.şunu da belirteyim eşimle severek evlendik ve sevgisini halen de sözlü olarak ya da bir şeyler yaparak gösterir.Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum eşim de bu duruma bişey demiyor ve biz ayrı uyuyoruz eşimle:) aylardır bu durum böyle ben çok üzülüyorum ama eşim birşey demeyince ben de gururumdan ses etmiyorum ve bu durum benim içten içe kendime öfkelenmeme kızmama neden oluyor nasıl yapabilirim hanımlar bir akıl verin
Canım benim iyi ki koşarak kapmışsın boşanmış çocuklu adamı ;mazallah bekar halinle bekar kalacaktın yoksa 🫶🥂💋

Konuda ziyade ben tebriğe geldim .Akıllın kızların hali hep başka olur ,tebrik ederim enfes evliliğiniz için 🧚‍♀️

Eski konusunu okudum adam boşanmış çocuklu diye konu sahibinin ailesi hiç istememiş, eve kapatmışlar ama konu sahibi evden kaçmış kabul ettirmiş zorla.

Ah şu aileleri bi dinlese çocuklar. Hangi aile çocuğu üzülsün ister.

Aile de haklı,bakmışlar ki kızları ziyan olacak zorla morla bir şekilde engellemeye çalışmışlar. 1 yıllık daha yeni evlilikte açılan konu bu mu olmalıydı :KK51:

Kız yaşına göre normal davranıyor onun annesi piyasada yoksa siz resmen annesi oldunuz sayılır kızınız sana cok düskün🥹 gerekirse kendi nüfusuna geçir derim.. pedagog’a gidebilirsiniz bir yönlendirilmeye ihtiyacıniz var tek siz değil eşinizde dahil pedagog’a katılmalı. Cocuga yönlendirmek icin bilgeye ihtiyacınız var

Benim kızımda 4,5 yaşında bir şehir değişikliği yaşadık kısa süre önce arkadaşları ortamı değişti üstüne birde kardeşi olacağı haberini aldı ve sonrasında benimle uyuma isteği daha çok arttı babası iş için şehir dışında olduğunda direk yanıma gelir ve evet kendince haklı sebebi siz babamla birlikte uyurken ben neden yalnız uyumak zorundayım yalnız uyumak güzel değil diyor şuan için çözümü odasında uyutup kendi odama kaçmakta buluyorum ama gece tuvalet için uyanınca yanımiza gelip yatıyor ki çoğu çocuk böyle bence😀 kardeşi doğacak 1 hafta sonra şimdiden yerini yaptı bebek bizim odada beşikte uyurken sen odanda uyu demek biraz zor bir süre daha bizimle olacak sanırım 😀😀

Emin o

Emin olun kendi çocuğunuz olsaydı o yavru böyle bir ihtiyacı çok çok daha az duyacaktınız, yavrunuzla uyumak size çok tatlı gelecekti. Yaptığınız büyük fedakarlık ama lütfen yapmaya devam edin :( benim annesiz öğrencilerim o kadar zorlanıyorlarki, dakikasında anlıyorum annelerinin olmadığını. Bazen insan birinin gecesine Yıldız tozu olmak için gelir dünyaya, siz de ona ışık olun sıcaklık olun lütfen :( bir çocuk çok kıymetli kimin olursa olsun

4 yaşında oğlum, benimle yatmak istiyor sürekli. Gece uyanıp geliyor babasını kaldırıyor, bizim zorumuza gitmiyor durum. Aynı şeyi kızımda da yaşamıştık, 6 yaş civarında anlamaya başladı ve yatağıma gelmeyi bıraktı. Oglum aslında benimle hiç yatmazdı, geçen yıl depremden sonra bir süre yanıma alınca çocuk da alıştı doğal olarak.

Çocuk kendini güvende hissetmiyor sanırım anne terkettigi için. Sizin de terketmenizden korkuyor onu. Babası yerine size bağlı olması daha garip demek ki güveni sizde bulmuş. Biz bosandigimizda kızım 4 yaşındaydı benimle uyuyordu. Psikologa götürdük. Öyle demişti bana. Terkedilme korkusu demişti. Sakın git yatağına falan kendin deme daha çok uzun sürer daha çok korkar demişti. Psikologumuz terapi ile kendi kendine ayrı yatmak istemesini sağlamıştı. Ondan sonra ben yalvarsam da yatmadı benimle bir daha. Kendi başına uyumak daha rahat ve eğlenceliymiş öyle diyordu.

Psikolog yada psikiyatrist desteği aldırın çocuğa. Sizi anlıyorum ama sizle uyumaya devam etsin derim. Mutlu olun sizi annesi görüyor.

Küçük kız normalde sen kendine yazık etmişsin bacım adam kızına bakıcı almiş
Baksana her yükü sende bekar kızdın ne diye kendine bunu yaptnki
İnsanın kendi cocugunun sorumlulugu ağır geliyo

Zor bir işe girmişsin ama Allah bu iyiliğinin karşılığını başka yerden versin. Bir kere bu işe girdin yavruyu 2.kez annesiz bırakma belli ki annesi yerine koymuş. Ama sorumluluğu babasıyla paylaş yükün hafiflesin. Umarım bu iyiliğinin karşılığını bu dünyada alır sen de mutlu olursun.

Back
X