- 17 Aralık 2011
- 130
- 327
- 303
- Konu Sahibi peonygardenia
-
Olduu evet çok güzel. Sonra evinden de evliliğinden de hepten soğusun.Bol bol baba evinde kalın.
Ya bence yanlış düşünüyorsunuz 25 yaşlarda evlenmek güzel ama şimdi ne tip biriyle evli olduğun önemli.size de teşekkür ederim, evet ben evlenmeden anlamadım erken olduğunu amann ne olacak ki dedim. Ki şu an yine bir sorunum yok sadece dediğim gibi ben evli olmaya alışamadım, evliyim bile diyemiyorum öyle eğreti geliyor benim için kendime yakıştıramadım
Adaptasyon sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Annemin evinden çıkıp ilk geldiğimde eşimin sürekli evde dolaşması bana da batmıştı açıkçası. Halbuki sürekli beraber kalan insanlardık.ama sanki 10 15 gün sonra hep gidecek gibi geliyordu. Evde kendine ait yer edinmesi falan batıyodu. Sürekli dibimde olması vs. Sonrasında alıştım. Evin her köşesinde onu aramaya başladım. Alıştım yani. Ev büyük etken burda. Evini sevememiş benimsememiş olabilirsin. İnşallah geçici bir süreçtirHerkese merhaba,
Umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur. Benim son haftalarda içimi kurcalayan kafamı çok rahatsız eden bir konu var. Henüz yeni evliyim 25 yaşındayım. Eşim çok çok iyi biri ve aslında hiçbir sorunumuz yok konu eşimle ve yaşantımızla ilgili değil. Ben sadece gün geçtikçe evliliğin baan göre olmadığını anlıyorum. Şu anda da hayatımda hiçbir şey değişmedi, özgürüm, istediğimi yapıyorum. Belki kaba tabirler rahat batıyor diyebilirsiniz ama belki benim gibi olanlar vardır. Daha önce benim gibi hisseden var mı? veya ne yapmalıyım. Gerçekten böyle düşünürek eşime de haksızlık yapıyorum ama şu an aklımda sadece "neden evlendim ki" düşüncesi var, kurtulamıyorum bu düşünceden. Şu an oturduğumuz evi sevmiyorum küçük bir ev belki odur tetikleyen ama yine de gerçekten acaba evlenmese miydim acele mi ettim diye kendime çok kızıyorum.
Fikirleriniz benim için çok değerli olacak,
teşekkür ederim şimdiden :)
Aynı şeyi düşündüm. Hayatımın en macerali,en keyifli dönemine 25ten sonra girdim..bir önceki sevgilimle evlensem ben de aynı hisleri yaşardım eminim. Zaten ayrılma sebeplerimden en büyük sebebi ilişkimizin evliliğe evrilecek olmasıydı.25’te evlensem ben de sıkılırdım ya biriyle beraber yaşamıştım o yaşlarda öf dedim 5-6 ay sonra sıktı yani yaşla da alakalı
Adaptasyon sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Annemin evinden çıkıp ilk geldiğimde eşimin sürekli evde dolaşması bana da batmıştı açıkçası. Halbuki sürekli beraber kalan insanlardık.ama sanki 10 15 gün sonra hep gidecek gibi geliyordu. Evde kendine ait yer edinmesi falan batıyodu. Sürekli dibimde olması vs. Sonrasında alıştım. Evin her köşesinde onu aramaya başladım. Alıştım yani. Ev büyük etken burda. Evini sevememiş benimsememiş olabilirsin. İnşallah geçici bir süreçtir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?