Evlilikten korkmak

Yani ne diyeyim ki .
Ekonomi çok kötü herkes mutsuz. Geçim çok zor ve stresli Allah herkesin yardımcısı olsun.
Ama cidden gördüğünüz her evlenecek çifte mutsuz olursunuz mu diyorsunuz merak ettim
Bu dönem yanlış. Sahiden mutsuz olur parasız pulsuz gençler. Bile bile lades yani.

Merhabalar,
Endişenizi çok iyi anlıyorum. Yeni nişanlanmış biri olarak ben de az çok bakmaya başladım ev eşyalarına. Aynı ürüne her bakışımda daha yüksek fiyatlar görmek çok üzücü. Yapacak bir şey yok... ancak size tek önerebileceğim şey, aldığınız şeyleri peşin para verip almayın. Peşin fiyatına en fazla ne kadar taksit yapılırsa o kadar taksit yaparak alın. Eldeki nakit hemen bitmesin...

Gençler evlenmeye niyetlendiklerinde hayatın zorluklarını görmeye başlıyor, bizler de öyleydik Aramıza hoşgeldin canımmmm
Ülkenin durumu böyle canım, zenginler ve fakirler var (beyaz yaka-orta sınıf bence kalmadı), dolayısıyla mühendis olman hiç farketmiyor maalesef
Herşey bir yana;
Evlilik güzel şey, sevdiğin kişiyle olunca bir de paha biçilemez...
Bizler de borçların altına girdik, ödeniyor zamanla takma o kadar kafana...
Böyle güzel zamanların tadını çıkarmaya bak :)

Mutfağa çok meraklı değilsen, küçük ev aletlerine çok takılma, zamanla alırsın.
Zira biz kendimizi zora sokup waffle makinesi bile aldık, 3 kez kullandım, saklayacak yer bulamıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…