EVLİLİKTEN KORKMAK!!!

2 tane ama onun dısında hiçbişi istemedim
biri tek taş onu zaten teklif ederken takacak
5 tasta düğün yuzugu hepsı ıcınde
yüzükler bu kadar pahalı mı ya :)
bende sıkıntı var sanırım, gerçi tektaş falan sevmiyorum ben nenem style altın halkacıyım.

bence duygularınız çok karışmış fakat yazdığınızdan anladığım bu kişi ile gerçekte evlenmek istemiyorsunuz , elinizdende kaçırmak istemiyorsunuz , bu şekilde mutlu olmanız mümkün diyil

3 aydır tanıyorum.
tam tanıyamayız tabi
1 aydır yoğun bir şekilde görüşüyoruz
kartaldan bayrampaşaya geliyor geç çıksada nöbet sonrasıda olsa
onun ışında evet 3 kez gittik
şimdide ailesi ve abileri ile tanıştırmak istiyor o sebeple 3 günlük hemde salda vs göturmek istedikleri yerler varmış oralara da gitiş oluruz diyor.
hastane olarak da evet ilgili stresten bazı sıkıntılar cıktı vucudumda
her dakka arayıp agrın varmı ilaç alayım getireyim kötüysen gidelim dediği oluyor, ben unuttugumda hatırlatmaları var
ev ortamında da
su cok içerim ben suyumu getirir içirir , bana bişiler alması süprizler yapması ve normalde duygusunu dırek bellı eden biri olmadıgını az cok anladım ama ince hareketleri var...
geçen tatlı canım cekti sırf onu bulmak için dun gezdi vs böyle seyleri cok sanırım göz önune getiremiyorum diğer muhim meseleler gelince aklıma.

3 ay, evlilik kararı almak için çok kısa bir zaman dilimi değil mi?
3 ayda birini tanıyamazsınız, huyunu suyunu öğrenemezsiniz ki
Evlilik olayını ileri tarihlere ötelemenizde yarar var, adamı biraz daha tanımalısınız.

3 ay, evlilik kararı almak için çok kısa bir zaman dilimi değil mi?
3 ayda birini tanıyamazsınız, huyunu suyunu öğrenemezsiniz ki
Evlilik olayını ileri tarihlere ötelemenizde yarar var, adamı biraz daha tanımalısınız.
şuan bunda eminim , uzatacağım süreyi
ailemde görsün onların da fikrini alıcam

bence duygularınız çok karışmış fakat yazdığınızdan anladığım bu kişi ile gerçekte evlenmek istemiyorsunuz , elinizdende kaçırmak istemiyorsunuz , bu şekilde mutlu olmanız mümkün diyil
kesinlikle öyle sanırım, çünkü bitirdimi dönecek peşinde koşacak biri değil

aynen işin içine ailelerde girdimi bakarsın durumlara söz atmak kolay. ama bile bile devam edip boşanmak daha zor
tşk ederim fikirleriniz için. şimdi kendinden emin değilsin sen sağlıklı bir insan böyle düşünmez deyip bir saatir kavga etti benle
ben bi haftadır birşey var babasına bahseden kız işin ciddiyetini anlar ona göre sağlıklı davranır
senin bu git gellerini anlamıyorum diyor bir ton sey sıraladı
emin olana kadar yüzük olayını almayacam
ailenle tanısırım dedi

evet aynen pahalı
evlenmek zormus bir birikim ve destek yoksa
ben olsam desteğim ve birikimim yoksa 2 yüzüğe onca para vermem
10bin tl ye ev düzüyo insanlar
yani iki tane pahalı yüzükle dandik eşyalı bir evde olacağıma, daha basit bir yüzükle ama daha zevkime göre eşyalı bir evde olmayı seçerim
dandik eşyadan kastım, bütçe birinden birine yetmezse mecbur daha kalitesiz ve haliyle zevksiz seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

benim fikrim bu şekilde mutlu olamazsınız , bence kimsenin ne dediğine bakmayın , siz ne istiyorsanız onu yapın , bu şekilde bir evlilik olmaz, mutlu olmadıktan sonra birde sevmiyorsanız zaten o evlilikten hayır gelmez , hem siz hem karşınızdaki için gereksiz yere maddi manevi yırpranmanın bir anlamı yok

adam neden yangından mal kaçırır gibi evlenmek istiyor onu anlayamadım ?
hani insanlar 2-3 sene sevgilidir, evlenelim der 3 ayda evlenir anlarım da
birbirini tanımayan insanlar, üstelik aranızda müthiş bir aşkta yok, yani yıldırım aşkı kastettiğim.
tuhaf.

ben olsam desteğim ve birikimim yoksa 2 yüzüğe onca para vermem
10bin tl ye ev düzüyo insanlar
yani iki tane pahalı yüzükle dandik eşyalı bir evde olacağıma, daha basit bir yüzükle ama daha zevkime göre eşyalı bir evde olmayı seçerim
dandik eşyadan kastım, bütçe birinden birine yetmezse mecbur daha kalitesiz ve haliyle zevksiz seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz.
evet haklısınız , normalde önem verdıgım durum değil ama herseyıne evet dedikten sonra bu noktada sıksın kendını istiyorum belkide.

adam neden yangından mal kaçırır gibi evlenmek istiyor onu anlayamadım ?
hani insanlar 2-3 sene sevgilidir, evlenelim der 3 ayda evlenir anlarım da
birbirini tanımayan insanlar, üstelik aranızda müthiş bir aşkta yok, yani yıldırım aşkı kastettiğim.
tuhaf.
aslında öyle bir durumu yok, sadece niyetlerimiz belli ise uzatmanın anlamı ne diyor

aslında öyle bir durumu yok, sadece niyetlerimiz belli ise uzatmanın anlamı ne diyor
evet yok
aşk beklemiyorum
ama karsılıklı begeni var
o benim yasam seklımı karakterımı begenıyor görselde cekım vardır illaki
bende sanırım bu devırde bır daha denk gelemem düşüncesi

benim fikrim bu şekilde mutlu olamazsınız , bence kimsenin ne dediğine bakmayın , siz ne istiyorsanız onu yapın , bu şekilde bir evlilik olmaz, mutlu olmadıktan sonra birde sevmiyorsanız zaten o evlilikten hayır gelmez , hem siz hem karşınızdaki için gereksiz yere maddi manevi yırpranmanın bir anlamı yok

benim istediğim biribirmize zaman verip görüşmek
ama su satten sonra babam da bılıyor mecburen tanısma olur
yine karar bana kalır
zaten yuzugu aldırmıyorum suanda
bı tanısma olsun ondan sonra bakalım

tşk ederim fikirleriniz için. şimdi kendinden emin değilsin sen sağlıklı bir insan böyle düşünmez deyip bir saatir kavga etti benle
ben bi haftadır birşey var babasına bahseden kız işin ciddiyetini anlar ona göre sağlıklı davranır
senin bu git gellerini anlamıyorum diyor bir ton sey sıraladı
emin olana kadar yüzük olayını almayacam
ailenle tanısırım dedi

ERKEK olarak kaldıramıyordur istememeni yada kararsız kalmanı
aklıncA Cezalandırıyor

tabi çok uzatmak da mantıklı değil ama
sanki niyet belliyse acele etmek de biraz anlamsız
ha eskilerden aileler birbirlerini ve çocukları zaten tanırmış o nedenle belki niyet belli diye hemen evlilik olurmuş ama
devir değişti artık
söz bile çok hızlı olmasın bence

Back
X