EVLİLİKTEN KORKMAK!!!

Ben niyeyse konunuzu okuduğumda şunu hissettim. Sevmiyorsunuz ve aşık değilsiniz aynı zamanda bir yandan da yaşınızın 33 olduğunu düşünüp sanki biraz telaş yapıyor gibisiniz. Bu yaştan sonra sevgi aşk mı olur gibisinden.

İyi birisi falan filan, evim olsun diye düşünüp kendinizi zorluyorsunuz gibi hissettim. Bilemiyorum. Sevgi olmadan zor bence. Evlendikten sonra her şey değişebiliyor. Korkmakta haksızsınız diyemedim.

İlk başlarda öyleydi , şuanda sevgi var

Canim evlenme ben artik bir erkege inanmiyorum evlenince bütün aileyle evleniyorsun madem hic evlilik düsünmedin bosver sevgilin olsun beraber yasayin ama evlilik olmasin evlilik hersey zorunluluk demek kayinvalide görümce kaynin ninesi dedesi. Özgürlügün bitiyor seni emiyorlar bir bakmisin birsey kalmamis bütün gücün gittmis. Türk erkekleri genelde annesi gibi bir es ister yemek yapsin kek yapsin az gezsin cocuklarimin annesi olsun
Ben gezmeyi kendime bakmayi arkadas filan cok severdim zorunlu olan her neyse kacardim mecbur olanlardan kacardim. Simdi ruhum hapis

:)) nişanlandım mayıs 30 dügünüm olacak Allah nasip ederse , ve zamanla çok sevdim şuanda sevgim cok fazla Allah bozmasın, Sizin adınıza üzüldüm Allah selamet versin inş

29 yaşindayim bende de nerdeyse ayni sorun var evlenmekten korkuyorum o beni çok seviyor ama ben hisslerimde pek emin olamadim 4 ay oldu ve şimdi den nişan muhabbet yüzük bile bakıyor aslinda evlenmekten değil de hisslerim olacak mi olmicak mi korkusu var fazla umut da vermek istemiyorum senin hislerin ve sevgin olmasi nekadar uzun sürdü ? Beklemeli miyim yoksa ayrilmali mi

Eğer bir beğeni varsa şans vermelisin, sonrasında vakit geçirdikçe kimse yaşamadıklarını yaşayınca baglanıp seviyorsun bende öyle gelişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…