Evlilikte yalnız kalmak istemek!

Yahu sen benim elimdekileri nerden bileceksin!!! Ne derdim var ne derdim yok!!! Ama en kotu animda da hep sukretmeyi bildim cok şükür. Senin gibi aglak bir tip hicbir zaman olmadim. Hadi uza simdi.
Terbiyesiz, sana cevap yazan insan yerine koydum yazdım, beter ol. Gerizekalı

Bu devirde boşanma davası 35 milyardan başlıyor, hani paraları yok tu ya böyle konusuyor lar, avukata hava parası verin de göreyim, sanki boşandıktan sonra 2.evlilik altın tepsi de sunuluyor, her şey muhteşem görünüyor böylelerine
anlamadım valla. 1+1 den başka yere taşınacak paramız yok ama boşanmak istiyorum bana komik be gerçeklikten uzak geliyor açıkçası. ben realistim

Arkadaşlar kısaca konuya gireceğim. 8 yıllık evliyim ve evde hiç yalnız kalamıyorum. Evi geçtim odada bile yalnız kalamıyorum. Eşim 7/24 evde sadece arada markete gidiyor. Ben evden çalışıyorum ama sürekli eşim burnumun dibindeyken işime de konsantre olamıyorum. Ben zaman zaman ona alan tanımak için 3-5 gün arkadaşlarımda kalmaya gidiyorum ama o hiç bir yere gitmiyor. Çok bunaldım ve sırf bu yüzden boşanmayı düşünüyorum. Bu arada ailesi başka şehirde yaşıyor ve onları ziyaret etmeye de birlikte gidiyoruz. Bazen çok bunalınca "1 hafta gidip ailende kalsan çok iyi olacak diyorum" ama yok gitmiyoooor! Vallahi bunaldım. Uyku saatlerimi değiştirdim, gündüz yatıp gece çalışmaya başladım ama o da değiştirdi. Sinirden kuduruyorum artık. Böyle ömür mü geçer? Ya benim gibi olan var mı? böyle bir durum sizi rahatsız eder mi yoksa ben mi biraz tuhafım?
Benim 🤢 iki çocukta var klimalı odada mutlu mutlu yaşayıp diğer klimalı odada mutlu mutlu uyuyoruz 🥺 bıktım kelimesi az kalır. Bunaldım bunaldım bunaldım 😔 diğer odaya kaçıyorum çocuklar yanımda bitiyolar, gidin diyorum gitmiyolar 🤣

Arkadaşlar kısaca konuya gireceğim. 8 yıllık evliyim ve evde hiç yalnız kalamıyorum. Evi geçtim odada bile yalnız kalamıyorum. Eşim 7/24 evde sadece arada markete gidiyor. Ben evden çalışıyorum ama sürekli eşim burnumun dibindeyken işime de konsantre olamıyorum. Ben zaman zaman ona alan tanımak için 3-5 gün arkadaşlarımda kalmaya gidiyorum ama o hiç bir yere gitmiyor. Çok bunaldım ve sırf bu yüzden boşanmayı düşünüyorum. Bu arada ailesi başka şehirde yaşıyor ve onları ziyaret etmeye de birlikte gidiyoruz. Bazen çok bunalınca "1 hafta gidip ailende kalsan çok iyi olacak diyorum" ama yok gitmiyoooor! Vallahi bunaldım. Uyku saatlerimi değiştirdim, gündüz yatıp gece çalışmaya başladım ama o da değiştirdi. Sinirden kuduruyorum artık. Böyle ömür mü geçer? Ya benim gibi olan var mı? böyle bir durum sizi rahatsız eder mi yoksa ben mi biraz tuhafım?
Canim 2+1 eve gecin imkan varsa, esinize sirf bu sebepten bosanmayi düsünme sevdigin zamanlari hatirla bence. Ne esler var karisi aldatanlar vs. Karisini yalniz birakanlar o eslerden biri olsa daha mi olurdu sence? Seninki evde durmayi seven birisi tek careniz 2+1 veya 3+1 eve cikmaniz.

anlamadım valla. 1+1 den başka yere taşınacak paramız yok ama boşanmak istiyorum bana komik be gerçeklikten uzak geliyor açıkçası. ben realistim
Bir laf vardı eldekini kaybedince kıymetini bilir eşek diye, boşanmaya paraları var ama ayır eve cıkma ya yohhh, boşanma en az 30 binden başlıyor.. Valla anlatılanları cok da inandırıcı bulmuyorum. Bazıları burda sırf kafa bulmak için sallıyor

Boşanmak için biraz fazla büyük bi tepki değil mi ? Benim eşim vardiyalı çalışıyor zor görüşüyoruz eşimle . Ona rağmen bile eşim arkadaşı ile bir yere gitmek isterse gider . Evet özel alan olmalı eşlerde bnu konuşabilirsiniz ..

Valla bende alan yaratılması taraftarıyım
Bizde eşimle mutlaka ayrı tatil yapar
Bazen ayrı odalarda bile takılırız
Beraber de program yaparız ayrı da
Ama tabi evden git seviyesine gelmedim hiç
Acaba ayrı planlar mı yapsanız sonuçta ikimizin evi adam nereye gitsin🫣
Asosyal bir eşiniz varsa siz sosyal takılın derim

Ahh en ozendigim sey. Japonyada ciftlerin cogu ayri yatak odalarinda yatarmis. Kaliteli bir uyku uyumak gune mutlu baslamanin en onemli yoluymus ve evlilige cok katkisi varmis. Ama bizim toplumumuzda ayri yatilmaz inanci var ya hatta kus bile olsan ayri yatmayacaksin. Abi ben senelerdir u yu ya mi yo rummm!!! Adam horluyor gurul gurul ve uyku apnesi var arada uzun sure nefes almadigi oluyor bir de onun stresini yasiyorum kulagim hep onda. Bazen yastikla bogasim geliyor o kadar psikopata bagliyorum. Ama yoook adam ayri uyursak birbirimizden uzaklasiriz diye korkuyor ve onaylamiyor. Cunku onun rahati cok yerinde. Off cok doluyum bu konuda 😀😀😀
Eskiden yani dede nine dönemlerinde yatak odasında bir tane tek bir tane çift kişilik karyola varmış(tamam ayrı oda degil ama yatak ayrı).Bu bile yeterli olabilirdi galiba yada evet olurdu kulağımın tam dibinde duyduğum nefes horlama sesi az öteden gelince sanki daha iyi olurdu.
Galiba bende acayip doluyum

Eskiden yani dede nine dönemlerinde yatak odasında bir tane tek bir tane çift kişilik karyola varmış(tamam ayrı oda degil ama yatak ayrı).Bu bile yeterli olabilirdi galiba yada evet olurdu kulağımın tam dibinde duyduğum nefes horlama sesi az öteden gelince sanki daha iyi olurdu.
Galiba bende acayip doluyum
Kesinlikle o bile ose yariyor. Yatak odasi cok sicak oluyor diye oturma odasindaki L koltukta yatiyoruz o bir ucta ben bir ucta. Sorunsuz uyuyorum valla 🙂 kulagimin dibinde horlama, yuzume nefes verme olmamasi bile konforlu geldi.

X