Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ortada bir teklif var mı?
Var evet.
- 1 Temmuz 2019
- 130
- 431
- 33
- 28
Düşkünsen zorlanirsin başlarda hoş gibi olur sonraları üzülmeye yerlerini aramaya başlarsın keşkeler geçer hep kafandan kendimden biliyorum zor oluyo
Siz nerden nereye gittiniz? Bana da şu an çok hoş geliyor ama o cicim ayları geçince pişman olur muyum? Bir de şu var, şimdiye kadar hep sorunlu tipler çıktı karşıma bir daha böyle biri çıkar mı bilmiyorum?
- 23 Ekim 2014
- 9.395
- 36.122
- 548
Şehrin karmaşası beni de yoruyor ama küçük bir kasabada da sürekli yaşayamam mesela. Sıkılırım. Arada kafa dinlemeye kaçılır ama şehrin sosyal, kültürel imkanlarını, gidilecek çok yer olmasını, bazen beni yoran o kalabalığı bile seviyorum. Köyde büyüdüm üstelik, ona rağmen yapamam. Şuan ihtiyaçlarımı, beklentilerimi karşılamaz kasaba hayatı. Belki 60 yaşımdan sonra... Siz de bu açılardan düşünün. Ha bir de şu var, insan ruhuna aklına tastamam hitap eden birini bulunca, cehennemin dibinde de yaşarım diye düşünebilir. Hayattaki önceliklerinizle alakalı bir durum. Anneniz konusunda pek bir şey diyemeyeceğim. Bazen yeni yollar bizi diğer yollardan uzağa sürükleyebilir, hayatın gerçekleri böyle.
- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.797
- 223
- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- 1 Temmuz 2019
- 130
- 431
- 33
- 28
Diyarbakır dan Mardine fazla mesafe olmamasına rağmen keşke gelmeseydim dediğim oluyo hep cicim ayları güzeldi yokluklarini fark etmiyo insan pek zaman geçince özlüyor insan kimsesiz gibi hissediyor gurbet zor karşına çıkar elbet yine birileri bu arada kaç yaşındasınSiz nerden nereye gittiniz? Bana da şu an çok hoş geliyor ama o cicim ayları geçince pişman olur muyum? Bir de şu var, şimdiye kadar hep sorunlu tipler çıktı karşıma bir daha böyle biri çıkar mı bilmiyorum?
- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
İzmiri ilçelerinin de bazıları çok güzel. İlk başta ilçede yaşarsınız sonra merkeze tain ister olmaz mı? İzmir merkezde yaşamak da çok güzel. Uçakla İstanbula gidip gelmek de çok kolay. Ailenizi özledikçe gidersiniz. Önemli olan evlenenileceğiniz insanla iyi anlaşabilmeniz.Merhaba kızlar, ben bir konuda sizlerden fikir almak istiyorum. Biriyle görüşüyorum, birbirimizden hoşlandık hiçbir sorunumuz yok, ailesiyle de tanıştım. Ben daha önce evlilik amaçlı bir çok kişi ile görültüm fakat kimsede bu kadar olumlu değildim, kimsede böyle şeyler hissetmedim. Normalde en ufak şeyden soğuyan biriydim. Şu an hiçbir sorunumuz yok, tanıdığım kadarıyla iyi, efendi biri bana da değer veriyor ailesinin yanında da davranoşları çok hoşuma gitti.
Gelelim sorunuma, ben İstanbulda yaşıyorum. Kendisi Ege'nin bir köyünde ailesiyle yaşıyor, orada memur. Biz evlenirsek sanırım ilçede yaşarız. Benim İstanbulda kendimce sosyal bir hayatım var. Evlilik konusuna olumlu bakıyorum fakat İstanbul'dan oraya gidersem zorlanır mıyım? anneme de aşırı düşkünüm, oraya gidersem mutsuz olur muyum? Bu görüştüğüm kişi daha önce İstanbulda çalışmış sonra tayinini yaşadığı yere aldırmış. Şu an zaten tayin aldırma durumu hem olmaz hem de İstanbul'u sevmiyor. Hayatımda bir karar verirken hiç bu kadar zorlanmamıştım. Olumsuz en ufak bir şey görsem, bu kadar üzülmem ama bu mesafeden dolayı biterse de üzülürüm açıkcası
- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
İlçesinde yaşayacağınız bile belli değil sanırım şuan. Ben kendim tercih etmezdim açıkçası.
Yani tayin durumundan dolayı ailelerden ayrı şehirde yaşanabilir belli bir süre ama sırf görüştüğünüz kişi İstanbul'u sevmiyor diye sizin düzeninizi, yaşadığınız şehri ailenizi bırakıp başka ve küçük bir yere gitmeniz ne kadar doğru?
Burada bile denk geliyoruz ailemden , arkadaş çevremden uzaktayım kimsem yok sıkılıyorum diyen üyeleri.
Bende İstanbul'da yaşıyorum, ara ara kalabalığından şikayet etsem de , küçük bir yerde yaşayamazdım,siz kendinizi daha iyi bilirsiniz tabi ki.
Yani tayin durumundan dolayı ailelerden ayrı şehirde yaşanabilir belli bir süre ama sırf görüştüğünüz kişi İstanbul'u sevmiyor diye sizin düzeninizi, yaşadığınız şehri ailenizi bırakıp başka ve küçük bir yere gitmeniz ne kadar doğru?
Burada bile denk geliyoruz ailemden , arkadaş çevremden uzaktayım kimsem yok sıkılıyorum diyen üyeleri.
Bende İstanbul'da yaşıyorum, ara ara kalabalığından şikayet etsem de , küçük bir yerde yaşayamazdım,siz kendinizi daha iyi bilirsiniz tabi ki.
Şehrin karmaşası beni de yoruyor ama küçük bir kasabada da sürekli yaşayamam mesela. Sıkılırım. Arada kafa dinlemeye kaçılır ama şehrin sosyal, kültürel imkanlarını, gidilecek çok yer olmasını, bazen beni yoran o kalabalığı bile seviyorum. Köyde büyüdüm üstelik, ona rağmen yapamam. Şuan ihtiyaçlarımı, beklentilerimi karşılamaz kasaba hayatı. Belki 60 yaşımdan sonra... Siz de bu açılardan düşünün. Ha bir de şu var, insan ruhuna aklına tastamam hitap eden birini bulunca, cehennemin dibinde de yaşarım diye düşünebilir. Hayattaki önceliklerinizle alakalı bir durum. Anneniz konusunda pek bir şey diyemeyeceğim. Bazen yeni yollar bizi diğer yollardan uzağa sürükleyebilir, hayatın gerçekleri böyle.
Aslında hep ege'den ev alıp ileride oraya yaşama hayalim vardı fakat hem tatillerde giderim hem de biraz daha yaş ilerleyince orada yaşarım diye düşünmüştüm. İstanbulu seviyorum, sosyal faaliyet açısından da tüm imkanları kullanıyorum. Fakat beni asıl buraya bağlayan şey ailem daha çok. Başka yerde de yaşarım huzurlu olduktan sonra ama aile konusu beni daha çok düşündürüyor. Bri de sorunlu bir babam var, annem normal bir evlilik yaşamıyor. Hep aklım annemde kalır gibi de geliyor
doğru kişi olduğundan eminseniz ve seviyorsanız uzaklıktan dolayı ayrılmayın
Benim için doğru kişi hani derler ya evleneceğin kişi karşına çıktığında hissediyorsun hiç kimsede hissetmedim ama bu kişide tamam bu dedim. Tüm kriterlerim uyuyor ama maalesef ki mesafe sorunu aşırı düşündürüyor beni. Uyuyamıyorum geceleri. Duygusal da bir insanım olumsuz da olursa üzülürüm de
İzmiri ilçelerinin de bazıları çok güzel. İlk başta ilçede yaşarsınız sonra merkeze tain ister olmaz mı? İzmir merkezde yaşamak da çok güzel. Uçakla İstanbula gidip gelmek de çok kolay. Ailenizi özledikçe gidersiniz. Önemli olan evlenenileceğiniz insanla iyi anlaşabilmeniz.
İzmir değil, tam ifşa olmamak için şehir adı vermedim:)) İzmir'e 4-5 saat uzaklıkta küçük bir şehir. İzmir olsa bir nebze olumlu bakabilirdim sanırım.
ben en başta bu "evlilik amacı ile görüşme" kısmına takılıyorum. ya insan evlilik amacı ile birisiyle görüşmez, önce arkadaş olursun, yoldaş olursun, aşk gerekli değil ama sevgili olursun.. ne bileyim..
hele hele uzaktan bu adamı ne kadar tanıyacaksın da kalan ömrünü onunla geçirebileceksin??
öyle vazgeçilmezdir ki gerekirse dünyanın öbür ucunda bile yaşarsın ama bu adamı tanımıyorsun bu kadar net.. tanıman da bu uzaklıktan ve sadece evlilik amacı gütmekten dolayı imkansız..
hele hele uzaktan bu adamı ne kadar tanıyacaksın da kalan ömrünü onunla geçirebileceksin??
öyle vazgeçilmezdir ki gerekirse dünyanın öbür ucunda bile yaşarsın ama bu adamı tanımıyorsun bu kadar net.. tanıman da bu uzaklıktan ve sadece evlilik amacı gütmekten dolayı imkansız..
- 12 Haziran 2019
- 331
- 399
- 18
Canım evlenmek için iyice tanıman lazım bence bolca vakit geçirmen lazım ki sonradan hayal kırıklığına uğramayasın.Merhaba kızlar, ben bir konuda sizlerden fikir almak istiyorum. Biriyle görüşüyorum, birbirimizden hoşlandık hiçbir sorunumuz yok, ailesiyle de tanıştım. Ben daha önce evlilik amaçlı bir çok kişi ile görültüm fakat kimsede bu kadar olumlu değildim, kimsede böyle şeyler hissetmedim. Normalde en ufak şeyden soğuyan biriydim. Şu an hiçbir sorunumuz yok, tanıdığım kadarıyla iyi, efendi biri bana da değer veriyor ailesinin yanında da davranoşları çok hoşuma gitti.
Gelelim sorunuma, ben İstanbulda yaşıyorum. Kendisi Ege'nin bir köyünde ailesiyle yaşıyor, orada memur. Biz evlenirsek sanırım ilçede yaşarız. Benim İstanbulda kendimce sosyal bir hayatım var. Evlilik konusuna olumlu bakıyorum fakat İstanbul'dan oraya gidersem zorlanır mıyım? anneme de aşırı düşkünüm, oraya gidersem mutsuz olur muyum? Bu görüştüğüm kişi daha önce İstanbulda çalışmış sonra tayinini yaşadığı yere aldırmış. Şu an zaten tayin aldırma durumu hem olmaz hem de İstanbul'u sevmiyor. Hayatımda bir karar verirken hiç bu kadar zorlanmamıştım. Olumsuz en ufak bir şey görsem, bu kadar üzülmem ama bu mesafeden dolayı biterse de üzülürüm açıkcası
Ayrıca ailesiyle beraber ege kasabasında diyorsun. Buralarda belki okumuşsundur kayın valide sorunlarını. Benim de en büyük derdim olur kendisi... Söyle de bir gerçek var maalesef... Evlenmeden önce çok seviyordum kayın validemi. Beraber bir çok şey yapardık anne kız gibi. Sonra kadın bir tuhaflaştı. Şuan ciddi anlamda asla geçinemiyoruz. Ben saygı gösterdikçe o tepeme çıktı yavaş yavaş. Bir çok insanda da aynısı olmuş. Böyle durumlarla da karşılaşabilirsin. Bir de sen yakında olacaksın sürekli. Ailen uzakta kalacak. İyi düşün derim.