- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
- Konu Sahibi yasemin010103
Konu sahibi baban bildiğin psikopatmış
Keşke dolduruşuna gelmeseydin
Keşke dolduruşuna gelmeseydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuda ağzı yanmış biri olarak asla o tapuyu netleştirmeden evlenmeyi üstelik para vermişsiniz. Bunu kanirlayabilecek misiniz ?Günaydın arkadaşlarım
19 haziranda düğünum olacak allahin izniyle. Son bir ay zaten zehir oldu zaten neredeyse hergun kavgamız var. Kavgalardan biride ev yüzünden oldu merkezi olmayan biryerde evleri vardı ve ev annesinin üzerindeydi ben o evde oturmak istemedim ev ulaşıma ve işimize ters diye nişanlım satıp daha merkezi daha benim işime yakın bir yerde ev aldı fakat evi aldıklarında evi tekrar annesinin üzerine yapmak istediler ve yapmak istemelerini sebebi güya zamanında nişanlım biriyle kavga etmiş o kavgadan tazminat davası devam ediyor tazminat ödemesi çıkarsa evi alabilirler diye fakat ben ve babamla evi annesinin üzerine olacağını emlakcidan öğrendik babam bunu duyunca tabiki çok kızdı kızımdan malmi kaçırıyorlar diye neyse sorun oldu diye nişanlım evi üstüne aldı hatta ev alınırken 40 binlira bende evin üstüne ekledim. Şimdi tüm bunlardan sonra gizli gizli evi tekrar annesinin üstüne aldığından şüpheleniyorum evimiz dizildi tapu ortada yok ve bana ettiği Bi cümleden bu şüphe girdi içime ben şimdi napmaliyim bilmiyorum sürekli başka sebeplerden yüzünden kavgamiz var düğünümüze 2 hafta kala ayrılma konumuna geldi yeni barıştık benim tapuyu öğrenmem lazım benden gizli annesinin üzerine aldıysa tavrım nasıl olmadı
Eski konuları nasıl okuyorsunuz? Profili gizli çünkü
Nikahtan önce edilinen mallar, taraflara ait oluyor. Zaten bu evi nişanlınız nikahtan önce almış olduğu için sizin bir hakkınız yok. Bir sürü insan oğluna kızına nikah kıyılmadan ev alıyorki, evi sonra boşanınca paylaşmak zorunda kalmasın. Bu yüzden ha kendinin ha annesinin üstüne, sizin için farketmezGünaydın arkadaşlarım
19 haziranda düğünum olacak allahin izniyle. Son bir ay zaten zehir oldu zaten neredeyse hergun kavgamız var. Kavgalardan biride ev yüzünden oldu merkezi olmayan biryerde evleri vardı ve ev annesinin üzerindeydi ben o evde oturmak istemedim ev ulaşıma ve işimize ters diye nişanlım satıp daha merkezi daha benim işime yakın bir yerde ev aldı fakat evi aldıklarında evi tekrar annesinin üzerine yapmak istediler ve yapmak istemelerini sebebi güya zamanında nişanlım biriyle kavga etmiş o kavgadan tazminat davası devam ediyor tazminat ödemesi çıkarsa evi alabilirler diye fakat ben ve babamla evi annesinin üzerine olacağını emlakcidan öğrendik babam bunu duyunca tabiki çok kızdı kızımdan malmi kaçırıyorlar diye neyse sorun oldu diye nişanlım evi üstüne aldı hatta ev alınırken 40 binlira bende evin üstüne ekledim. Şimdi tüm bunlardan sonra gizli gizli evi tekrar annesinin üstüne aldığından şüpheleniyorum evimiz dizildi tapu ortada yok ve bana ettiği Bi cümleden bu şüphe girdi içime ben şimdi napmaliyim bilmiyorum sürekli başka sebeplerden yüzünden kavgamiz var düğünümüze 2 hafta kala ayrılma konumuna geldi yeni barıştık benim tapuyu öğrenmem lazım benden gizli annesinin üzerine aldıysa tavrım nasıl olmadı
Burada durum farklı ama. Konu sahibinin neredeyse hiçbir katkısı yok bu evde, evlendikten sonra alınsaydı haklı.Bizim de kayınvalide memlekete göçeceği için kendi evimi kaynıma vermişti oturması için. Nişanlıylen eltimin babası evi damadın üzerine geçirin demişti. Bu ev bütün tadilatını bizim (eşimle benim) yaptırdıgımız bir evdi. Kızın babasının amacı bizden ( abisinden) mal kaçırmak. Biz de şok olmuştuk. Var böyle ilginç tipler.
İyi de kadının evini satmışsınız sonuçta siz para verip almamışsınız ki kadının satılan ev parasıyla alınan ev tabi ki kaynananızın üzerine olmalı bence. Eşinizle siz para biriktirip alsanız neyse ama biraz da hazıra konmak gibi olmuş . İyi ki kaynananız izin vermiş evini satmanıza. Sizin olay biraz dağdan gelip bağdakini kovmak gibi olmuş . O evde oturmak istemiyorsanız kiraya çıkabilirdiniz. Kadın kim bilir ne zorluklarla o evi aldı niye sizin üzerinize yapsın ki eğer eşiniz kendi üzerine yaptıysa haksızlıkGünaydın arkadaşlarım
Tipik cevaplardan hoşlanmayan üye davranışı Kadına bak yok artık, o ev elbette senin ,Allem et kallem et üstüne al falan deseydik herkesten çok yazardı. Tapuda tanıdığım var bakalım yarın de bak nasıl yazıyorbiz tartışıyoruz da konu sahibi 4 mesaj yazmış bi daha vınnnn
bu benim bu konuya 5. mesajım