Ayy ne kadar üzüldüm ne kadar üzüldüm. Baba kız ne kadar uyanıksınız. Babanız çok biliyorsa ev alsaydı size bu kadar başkasının malına karışacağına
Annesinin evini sattırıp başka yerden aldırıp üstüne yaptırmak istediniz dimi sizi uyanıklar. Kadının malı size ne be diğer evladınında hakkını niye çok değerli gelinine versin pardon
Mirasa ölüme kadar girmişsiniz madem çalışın alın. Öyle ev almak kolaysa karı koca çalışın alın. Hani sözde nişanlınızda evin alınmasında yardımcı olmuş ya e demek ki kolaymış alırsınız. Bir de bu çıktı elin kızı gelip alınan evlerde ama nişanlım sevgilimde yardımcı oldu demezler mi yahu insanları salak mı sanıyorsunuz. Kaç yaşında işe girdi de yardım etti ne ettı en fazla 10 20 etmiştir o da tapu masrafı değerinde resmen. Sizden önce alınan ve ya başkalarının malına yorum yapma cesaretini nasıl alıyorsunuz. Kafalara gel. 40 bini verıp koca eve ortakçı olmak istemişsiniz ama öyle bir dünya yok. Tabi ki annenin üstüne olacak mal onun. Sizde 40 bini geri alın ya da üstüne soğuk su içip 2 yıllık kiraya sayarsınız malum ava giderken avlanmışsınız