- 12 Temmuz 2006
- 56.157
- 215.886
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi yasemin010103
Evlenirken ailelere evleniyoruz yardım edin demediğimiz için eşimde ben de deyim yerindeyse 5 parasız evlendik.ha ha ha ben de tektaş ve beştaşımı kendim aldımm.yok mu artırannnnn
Tektaş, beştaş, tamtur, 9 boğum falan yok, nişanlanırken takılan bir ince alyans vardı parmağımızda, ailelerin imkanı vardı ama bırakın evi, eşya hesabı bile yapmadık kendimiz yaparız dedik, 27 yıllık evliyiz hala hesap kitap yapmıyoruz, evimizi aldık, birikim yaptık hepsi eşimin üstüne, ortak tapu düşünmedim, tapuyu üstüme yap, birikimi benim hesaba geçir demedim, Allah göstermesin ona bir şey olmasın lakin hayat bu, bir şey olsa boşansak hiçbir şey istemem kendi imkanlarım bana yeter, başka bir şeyde gözüm olmadı hiç, safım galiba, evet belki katıksız safım gerçekten lakin hesap kitap yapsam ben benlikten çıkarım.
Evi eş almıştır kayınvalide almıştır orasını bilmem ama insan aşk duyduğu birinin ölebileceği ihtimalini düşünmez bence, belki ben fazla romantiğim bilmiyorum, dünya hali oldu da eş öldü, tapu da kayınvalide üzerine diyelim, torun mirasçı oluyor, konuya miras hukukuyla alakalı dipnotum olarak kalsın, yani konu sahibesinin ileride eşi vefat ederse, korktuğu gibi çocuğuyla açıkta kalmaz.