Evlilikte sorunlu cinsellik

İnanın aklıma geldikçe deliye dönüyorum kabul edebilecegim bir şey değil ama fevri karar vermek istemiyorum çünkü huyunu biliyorum 5 dk sonra söyledikleri yüzünden bin pişman oluyor
Valla pişman olacağı hareketi yapmayacak o zaman.
Siz deseniz, böyle yapıp da beni kendinden soğutuyorsun, başkasına ısınırım diye. Ne olur o zaman?

benim eski eşim öyleydi nurlarda uyusun :KK70: (hala hayatta)
eşek gibi yatardı. sabah 10 da iş başı yaptığı halde uyanmak bilmezdi. arardım teli sessizde duymazdı. işe geç kalıcak diye ben gerilirdim. utansın diye üst katın çocuğunu arardım zile basıp uyandırırdı. bana kızardı neden arıyosun insanları diye. rezil ol belki düzelirsin derdim :KK70:

anası o yaşta bile yemek yedirirdi aayyyy nasıl katlanmışım 4 sene beeeennn. neyse her şerde bir hayır var sayesinde şehir değiştirip şu anki eşimi buldum.

allah size sabırlar versin inşallah en kısa zamanda çözüme kavuşur.
Gerçekten düşüncesiz insanlara tahammül edemiyorum, neyse sizin ilk eşiniz kadar değil Allah'a şükür ama keyfine çok düşkün anladığıniz üzere. Allah size şimdiki eşinizle mutluluklar versin geriye dönüp bakıp da şimdi ki keyfinizi bozmayın geçti gitti öyle düşünün.

Valla üçüncü kişi iması dellendirir beni. Terk etmesem bile çok fena eskitirim o adamı ben.
Konu sahibi iyi dayanmış bence.
Eşim benimle sadece seks için evlenmiş demişti de yok canım öyle değildir tabii ki demiştim. Öyleymiş. Adam tehditle istediğini almaya çalışıyor kendince. Aldatsa bahanesi hazır, göğsünü gere gere haklıymış gibi sen ittin beni bu yola diyecek.

Olmadığı zaman da oluyor tabi dediğim gibi daha rahat olduğum günlerde onu ilgisiz bırakmıyorum açıkça yazmak istemesem de anladınız siz işte

Cinsellik evliliğin yapı taşlarından kabul ama bu taşlar hem kadın hem erkek için yani gönlü olsun, reddetmeyeyim diye yaptığınız her şey size bıkkınlık olarak geri döner. Konu evlilikte olsa kimse kimsenin esiri değil, öncelikle spirali çıkarttırın, kanamyı on güne kadar uzatıyorsa bu ciddi bir yan etkidir ve yorgunluklarınızda etken olabilir, bakırlı spiral çokta sağlıklı bir şey değil zaten. Diğer yandan eşinizle net bir konuşma yapın o da sizi mutlu etmek için elini taşın altına koymalı, kadınlık görevi yaftasından bir çıksın artık, erkeklik görevleri de var ; işleri bölüşmek, yükü bölüşmek, cinsellikte kadını mutlu etmek gibi sözün özü sizde biraz bencil olun, hep o mutlu olsun diye uğraşıp alıştırmışsınız bu huyunuzu bırakın, bir şeyler için o da mücadele etsin ki sizin kıymetinizi anlasın.

ben normalde düz duvara tırmanan bir insanım bana her an gelse tamam derim. ama sizin endişenizi anladım. kıyamam size onun keyfi için bir de spiral taktırmak zorunda kalmışsınız.

bence spirali çıkartıp prezervatifle korunma konusunda anlaşmanız gerekiyor. sizin adetinizin uzun sürme sebebi de kendisi çünkü. ya prezervatif ya da 10 gün adette bekleyeceksin diyin.

ilk üç günden sonra adet hafifleyince duşta oynaşmalar oral, elle boşaltma falan olur ama burada sizi resmen hiçe sayıyor adam. prezervatifi kabullenecek başka yolu yok öğrenmesi lazım
Keşke bu konuda ona guvenebilsem, ama yapamam sonra kullanmayacagini çok iyi biliyorum o stresi yine ben yaşayacağım acaba hamile kaldim mi diye deli oluyorum guvenemedigim icin

Eşim benimle sadece seks için evlenmiş demişti de yok canım öyle değildir tabii ki demiştim. Öyleymiş. Adam tehditle istediğini almaya çalışıyor kendince. Aldatsa bahanesi hazır, göğsünü gere gere haklıymış gibi sen ittin beni bu yola diyecek.
Ben olsam boşarım. Ama konu sahibi çocuk var diyor, sonra eşini 5 dk sonra pişman oluyor dediğinden diye aklıyor. Bir şey diyemeyeceğim.

Hiç şaşırmadım. Adamın tek derdi sevişmek. Çocuk olmuş olmamis umrunda olmaz. Kendi istekleri karşılansin yeter.

Adamın ettiği laflarda yenilir, yutulur cinsten değil. Sen de beni daha anlayışlı bir erkek için günaha sevk ediyorsun dese konu sahibi delirir eminim.
Bazen karşılık veriyorum bu şekilde asla tahammül edemiyor tabi edebilir mi, ama o söyleyince sanki hafif bı lafmis gibi önemsiz geliyor ona, hazmedemiyorum bunları. Zaten sürekli problemleri konuşup çözmeye çalışan biriyim anlatmaya çalışıyorum bı sorun olduğunda bak şöyle böyle diye ona kalsa bir haftalık evliyken bosanmistik biz

Valla üçüncü kişi iması dellendirir beni. Terk etmesem bile çok fena eskitirim o adamı ben.
Konu sahibi iyi dayanmış bence.
Malesef benim lanet bı yanım var işte hemen yumusuyorum yüzünü görünce, bilerek buraya konuyu taşıdım ki bu sefer sinirim geçmesin diye, çok canım yandı çünkü dün gerçekten ayrılalım dedim bu sözlerinden sonra ne işim var benim bu adamla dedim, ama işte hemen yelkenleri suya indiriyorum öyle yapmasam belki akillanacak da o konuda hataliyim

Bazen karşılık veriyorum bu şekilde asla tahammül edemiyor tabi edebilir mi, ama o söyleyince sanki hafif bı lafmis gibi önemsiz geliyor ona, hazmedemiyorum bunları. Zaten sürekli problemleri konuşup çözmeye çalışan biriyim anlatmaya çalışıyorum bı sorun olduğunda bak şöyle böyle diye ona kalsa bir haftalık evliyken bosanmistik biz
İstediğim gibi sevişemiyoruz boşanalım dedi herhalde.

Evet sanki yolunu yapıyor böyle düşündükçe daha da soğuyorum nasıl eşine bu lafları edebilir ki bı insan hiç mi duygusal bı bağ yok aramızda

Malesef benim lanet bı yanım var işte hemen yumusuyorum yüzünü görünce, bilerek buraya konuyu taşıdım ki bu sefer sinirim geçmesin diye, çok canım yandı çünkü dün gerçekten ayrılalım dedim bu sözlerinden sonra ne işim var benim bu adamla dedim, ama işte hemen yelkenleri suya indiriyorum öyle yapmasam belki akillanacak da o konuda hataliyim
Diyorum ya aynı cümleyi siz ona söyleseniz, iki sülaleye reklam eder, öyle boşar sizi. Bir de böyle düşünün lütfen.

Cinsellik evliliğin yapı taşlarından kabul ama bu taşlar hem kadın hem erkek için yani gönlü olsun, reddetmeyeyim diye yaptığınız her şey size bıkkınlık olarak geri döner. Konu evlilikte olsa kimse kimsenin esiri değil, öncelikle spirali çıkarttırın, kanamyı on güne kadar uzatıyorsa bu ciddi bir yan etkidir ve yorgunluklarınızda etken olabilir, bakırlı spiral çokta sağlıklı bir şey değil zaten. Diğer yandan eşinizle net bir konuşma yapın o da sizi mutlu etmek için elini taşın altına koymalı, kadınlık görevi yaftasından bir çıksın artık, erkeklik görevleri de var ; işleri bölüşmek, yükü bölüşmek, cinsellikte kadını mutlu etmek gibi sözün özü sizde biraz bencil olun, hep o mutlu olsun diye uğraşıp alıştırmışsınız bu huyunuzu bırakın, bir şeyler için o da mücadele etsin ki sizin kıymetinizi anlasın.
Haklısınız

Evet sanki yolunu yapıyor böyle düşündükçe daha da soğuyorum nasıl eşine bu lafları edebilir ki bı insan hiç mi duygusal bı bağ yok aramızda
Siz ona aynı şeyi demiş olsanız ya boşanmıştınız ya da günleriniz çok kötü geçiyordu. Duyusal bağla alakası yok bunun. Saygısız. Hiç saygısı yok. Önünde beş santim fazlalıkla doğmuş bütün varı yoğu o, almış eline her şeyi bu belirler diye dolanıyor ortalıkta. Ay sinir oldum ben. Size kolaylıklar diliyorum, daha fazla yorum yapamayacağım bu konuya.

Aldatırsa suçu size yüklemek için bahanesi de hazır adamın. Sen beni boş bıraktın ben de başka yerde buldum diyecek

Diyorum ya aynı cümleyi siz ona söyleseniz, iki sülaleye reklam eder, öyle boşar sizi. Bir de böyle düşünün lütfen

Siz ona aynı şeyi demiş olsanız ya boşanmıştınız ya da günleriniz çok kötü geçiyordu. Duyusal bağla alakası yok bunun. Saygısız. Hiç saygısı yok. Önünde beş santim fazlalıkla doğmuş bütün varı yoğu o, almış eline her şeyi bu belirler diye dolanıyor ortalıkta. Ay sinir oldum ben. Size kolaylıklar diliyorum, daha fazla yorum yapamayacağım bu konuya.
Yani ne diyeyim, dusunucem bu soylediklerinizin hepsini, teşekkür ediyorum yorumlarınız için

Bana göre evliliğin %90 cinsellik eşinizin sizi istemesi arzulaması güzel şey sizde arzulamak olmuyorsa mutlaka bir doktorla görüşün gün içerisinde kendinizi hazırlıya bilirsiniz elinizle telefonda erotik şeyler konuşup yada mesajlaşa bilirsiniz bu sizi de uyarır esimle bizde hafda da 4.5 modumuza göre bazen hergün oluyor cinsellik evliliğin dinamiği dır eşimin yorgun olup yapmadığımız zamanlarda 3.4 güm bana da sinir basıyor kavga ediyorum benim için ihtiyaç eşiniz in söylediği şeylerde bence o anlık öfkeyle alakalı

X