Evlilikte sorunlu cinsellik

Haftada 4 kez birlikte olmak çalışan ve çocuklu bir çift için ideal,hatta bence çok iyi Bi sayı. Adet günlerinizde eşinizin kendini zapt edememesi ve haftada 4 un yetmemesi bana bir şey düşündürdü . Küçük mavi haplardan kullanıyor olabilir. Arkadaşımın eşi, ki arkadaşımın deyişine göre hiçbir sorunu yokken almaya başlamış ve hemen hemen aynı sorunları yaşıyorlar. Birlikte olamayacağını bildiği adet günlerinde bile kullanıyormuş adam. Çok benzer geldi sorununuz. Arkadaşım çalışmıyor çocuğu da yok yine idare ediyordur da siz yorulmussunuz 🥺

Açıkçası olmasa da olur diye bakmıyorum ama böyle sık boğaz edilmek beni sinirlendiriyor, sadece bu yüzden benimleymis hissi oluyor yoksa beni istiyor olması güzel bir şey tabi.
Ben anladım sizi. Aslında isteksizlikten ziyade sürekli istemesi sizi cinsellikten soğutuyor. Sürekli teklif ettiği için bence siz isteksiz olduğunuzu sanıyorsunuz.

Yani tabi her zaman olamaz ama evlilikte cinsellik çok önemli bir faktör . Cinsellik Gün boyu tartışır küssende gece herşeyi yoluna sokabilecek güçte olan birşey. Bence her seferinde adamın isteginu kırmayın ben 3 senedir evliyim çok yorgun olduğum bitkin olduğum zamanlar oldu ama bir gün bile hayır demedim hatta o demeden yanaştım eşime . Bizim için de cinsellik çok farklıdır çok önemlidir. O büyüyü bozmak asla istemem geri çevirerek
Belki de sorun bendedir, inanın kendimle de mücadele ediyorum, çocukluktan gelen bir şey mi bilmiyorum tabularim var sanırım, çok yaygın ya hani ayıptır günahtır vs, rahat davranamiyorum bu konuda bu yüzden de ikinci plana atıyor olabilirim. İmreniyorum böyle rahat davranabilen insanlara sizi tebrik ederim.

Mesela eşiniz size yapmadığınız için bu şekilde tehtid vari konuşsa o an aklıniza gelmez mi bu durum, belki de dediğiniz gibi destek almalıyız bilemiyorum takıntı mi yapıyorum bana söylediklerini acaba. Misal vakitli vakitsiz bu konuya giriyor ben biraz daha disiplinli saati saatine düzenli yaşamayı seven bı insanım, kalkıp öğle vakti çocuğun yemeğini hazırlarken bana bu tür yaklaşım sergilediginde öpüyor sarıliyor ben de öpüyorum sonra ileri boyuta taşımak istiyor, o an zamansız geliyor bana ne alaka şu saatte diyorum bu sefer red yedi diye sinirleniyor.
Biraz esnetin kendinizi. Saatli, randevulu seks olmaz, tadı kaçar.
Bu arada eşiniz de çocuk bakımında elini taşın altına koyarsa belki siz de biraz daha rahatlarsınız.

Mesela eşiniz size yapmadığınız için bu şekilde tehtid vari konuşsa o an aklıniza gelmez mi bu durum, belki de dediğiniz gibi destek almalıyız bilemiyorum takıntı mi yapıyorum bana söylediklerini acaba. Misal vakitli vakitsiz bu konuya giriyor ben biraz daha disiplinli saati saatine düzenli yaşamayı seven bı insanım, kalkıp öğle vakti çocuğun yemeğini hazırlarken bana bu tür yaklaşım sergilediginde öpüyor sarıliyor ben de öpüyorum sonra ileri boyuta taşımak istiyor, o an zamansız geliyor bana ne alaka şu saatte diyorum bu sefer red yedi diye sinirleniyor.
bence yanlış yapıyorsunuz. benim eşimde bu tarz şeyleri sever. ben bi işle uğraşırken arkamdan gelir sarılır sonra sonu sevişmeyle biter. benim hoşuma gider bana ilgi göstermesi. bence çok önyargılısınız onun saati olmaz. aksine heyecan katar ilişkiye. sizi asla yargılamıyorum insanın bu tarz konuları aşması zaman alır. benim annem de tabuları olan bir kadındır mesela ben ona baksaydım asla cinsellik konusunda bu kadar rahat olmazdım. gördüğünüz şeyler bu kalıba girmenize sebep oluyor. akışına bırakın bence bu size de iyi gelecek. ama bu durumlarda hep rededilmek erkeğin hoşuna gitmez. evet davranışı hoş değil bana bu şekilde konuşsa çok kırılırdım herhalde. ne kadar kadın erkek eşitliği desek te asla aynı değiliz öncelikle bunu kabul etmemiz gerek. erkeklerin beyni orda ne yazıkki. bu davranışlarının doğru olduğu anlamına gelmez tabi...

Yahu kadin diyor ki haftada 3-4 oluyor zaten. Kadin niye cinsel isteksizlik icin tedavi gorsun? Bence siz gayet haklisiniz. Ve de anladigim kadariyla zaten size soyledigi kirici seylerden dolayi sogumussunuz. Ben esinizi hic hakli goremedim. Bu kadar kirdiktan sonra adet gununde de beni rahatlat nedir, pasamiza bakin. Bence oturup acik acik konusun. Ne kadar kirildiginizi ve bu yuzden ondan cinsel anlamda uzaklasmaya basladiginizi ictenlikle anlatin. Once o incittigini tamir etsin, sonra beklenti icine girsin.

Haftada üç dört kez birlikte oluyoruz zaten, ama adet günlerim biraz uzun sürer benim o zamanlarda hep kavga ediyoruz, misal iki gün önce olmuştu dün gece trip yedim gerçekten abartılı geliyor artık bana.
Her gün mü istiyor yani?
Adetiniz ne kadar sürüyor?
Bu arada ilişki demek illa penetrasyon demek değil. Adetiniz uzun sürüyorsa, çok fiziksel etkilenmiyorsanız ön sevişme bile muhabbetinizi artırabilir. Açık açık yazdım ama bu konuya başka türlü yardımcı olamam, af buyurun kızlar.

Haftada 4 kez birlikte olmak çalışan ve çocuklu bir çift için ideal,hatta bence çok iyi Bi sayı. Adet günlerinizde eşinizin kendini zapt edememesi ve haftada 4 un yetmemesi bana bir şey düşündürdü . Küçük mavi haplardan kullanıyor olabilir. Arkadaşımın eşi, ki arkadaşımın deyişine göre hiçbir sorunu yokken almaya başlamış ve hemen hemen aynı sorunları yaşıyorlar. Birlikte olamayacağını bildiği adet günlerinde bile kullanıyormuş adam. Çok benzer geldi sorununuz. Arkadaşım çalışmıyor çocuğu da yok yine idare ediyordur da siz yorulmussunuz 🥺
Yani eşim evlendigimiz ilk günden beri hep böyleydi ama o zamanlar yeni evli olduğumuz için çok üstünde durduğunu düşünüyordum, bu konu hep ara ara gündeme gelir tartışırız o beni suçlar ben de onun bencilliğini düşünüp kızarım. Ben biraz çocuk olunca öncelikleri farklilastirmis olabibilirm bunu kabul ediyorum, ama bazı geceler sadece sarılıp uyuyalım mesela her seferinde mevzuyu oraya getiriyor ben sadece sarılmak istedim dediğimde de bozuluyor. Ben tamamen isteksiz değilim yanlış anlaşılmasın ama eşimin biraz olayları abartma huyu var şu an onu duysanız sanki aylardır yüzüne bakmiyormusum gibi bana sinirli anlam veremiyorum. Bı kısır dongudeyiz yani ne diyeyim.

Ben anladım sizi. Aslında isteksizlikten ziyade sürekli istemesi sizi cinsellikten soğutuyor. Sürekli teklif ettiği için bence siz isteksiz olduğunuzu sanıyorsunuz.
Ay gerçekten işte bu hislerimi tarif ettiniz, hatta geçen ona da dedim bunu konuşuyor olmamız bile beni rahatsız ediyor yani ne kadar saçma olacaksa olur olmayacaksa olmaz neyi tartışıyoruz.

Benim o günlerde de onunla ilgilenmemi istiyor anlatabiliyor muyum, oysa benim ağrılarım var veya psikolojim çok farklı bı boyutta, bunları anlatmaya calistigimda e napayım sen adetsin ama ben her zamanki gibiyim bu da bı ihtiyaç şeklinde yaklaşım sergiliyor bu yüzden bencil davranıyor demek istemiştim konunun başında da.
Yuh yani bencilliktem de ote aşiri sinir bozucu

Biraz esnetin kendinizi. Saatli, randevulu seks olmaz, tadı kaçar.
Bu arada eşiniz de çocuk bakımında elini taşın altına koyarsa belki siz de biraz daha rahatlarsınız.
Çok haklısınız, biraz üzerimdeki yükü alsa ben de daha az yorulurum daha az düşünceli olurum, kafamda dönen bin tane tilki olunca ona sıra gelmiyor herkes nasıl yapabiliyor anlamıyorum.

Yahu kadin diyor ki haftada 3-4 oluyor zaten. Kadin niye cinsel isteksizlik icin tedavi gorsun? Bence siz gayet haklisiniz. Ve de anladigim kadariyla zaten size soyledigi kirici seylerden dolayi sogumussunuz. Ben esinizi hic hakli goremedim. Bu kadar kirdiktan sonra adet gununde de beni rahatlat nedir, pasamiza bakin. Bence oturup acik acik konusun. Ne kadar kirildiginizi ve bu yuzden ondan cinsel anlamda uzaklasmaya basladiginizi ictenlikle anlatin. Once o incittigini tamir etsin, sonra beklenti icine girsin.
Anladığım kadarıyla haftada 3-4ü de pek istemiyor konu sahibi. Yani isteyerek yaptığı bir şey değil artık. Adam da usturupsuz, üslup bilmez olunca döngüye girmiş bu durum. Bir şekilde çıkmaları gerek bundan.

Mesela eşiniz size yapmadığınız için bu şekilde tehtid vari konuşsa o an aklıniza gelmez mi bu durum, belki de dediğiniz gibi destek almalıyız bilemiyorum takıntı mi yapıyorum bana söylediklerini acaba. Misal vakitli vakitsiz bu konuya giriyor ben biraz daha disiplinli saati saatine düzenli yaşamayı seven bı insanım, kalkıp öğle vakti çocuğun yemeğini hazırlarken bana bu tür yaklaşım sergilediginde öpüyor sarıliyor ben de öpüyorum sonra ileri boyuta taşımak istiyor, o an zamansız geliyor bana ne alaka şu saatte diyorum bu sefer red yedi diye sinirleniyor.v
Yani şahsen ben canımın istediği bi saatte eşime yaklaşsam ve o bana şimdi saati mi akşam gel dese çok bozulurdum.
Seks deneyimim hiç olmadı ama randevulu sistem çok saçma geliyor bana.

Yani eşim evlendigimiz ilk günden beri hep böyleydi ama o zamanlar yeni evli olduğumuz için çok üstünde durduğunu düşünüyordum, bu konu hep ara ara gündeme gelir tartışırız o beni suçlar ben de onun bencilliğini düşünüp kızarım. Ben biraz çocuk olunca öncelikleri farklilastirmis olabibilirm bunu kabul ediyorum, ama bazı geceler sadece sarılıp uyuyalım mesela her seferinde mevzuyu oraya getiriyor ben sadece sarılmak istedim dediğimde de bozuluyor. Ben tamamen isteksiz değilim yanlış anlaşılmasın ama eşimin biraz olayları abartma huyu var şu an onu duysanız sanki aylardır yüzüne bakmiyormusum gibi bana sinirli anlam veremiyorum. Bı kısır dongudeyiz yani ne diyeyim.
Çok haklısınız adam bir de epey alıngan. Mavi hap kullanmasa bile genç hemen hergun isteyebilir. Ama hergun de yapılınca Bi anlamı kalmıyor ki kardeşim yani birkaç gün ara verilince iki taraf da özlüyor daha istekli oluyor. Siz isteseniz dahi sürekli atıfta bulunduğu için kaçıyor isteğiniz. Zor bir durum . Bence özleyince,biraz da olsa ara verince daha ateşli olunduğunu filan söyleseniz belki tav olur

Çok haklısınız, biraz üzerimdeki yükü alsa ben de daha az yorulurum daha az düşünceli olurum, kafamda dönen bin tane tilki olunca ona sıra gelmiyor herkes nasıl yapabiliyor anlamıyorum.
emin olun herkes yapamıyordur. bu tarz sorunları yaşayan çok kişi var. çocuk zaten başlı başına bir sorumluluk. insanda libido kalmaz kim bilir biz nasıl olcaz çocuk olunca.

Anladığım kadarıyla haftada 3-4ü de pek istemiyor konu sahibi. Yani isteyerek yaptığı bir şey değil artık. Adam da usturupsuz, üslup bilmez olunca döngüye girmiş bu durum. Bir şekilde çıkmaları gerek bundan.

sürekli bir şeyleri tekrarlayınca insan irrite oluyor. Konu sahibi de öyle olmuş. Kocası bırakmamış ki kadın bir kere yanaşsın eşine. Sürekli ver ver ver kadını bunaltmış. Başta bunu yapmasaydı daha normal bir cinsel hayatları olabilirdi.

Evet tam olarak böyle oluyor, onu hep reddetmiyorum yanlış anlaşıldı, aksine rutinde güzel giden bir ilişkimiz var ama dediğiniz gibi eşim hep fazlasını istedi, bunu ona anlatmaya çalıştım anlıyor o an için sadece, bir sonraki sefer yine bir şey olduğunda bunun gibi, aynı sorun sil baştan yaşanıyor zaten bu kadar bunalmamin sebebi de bu sürekli aynı şeyi yaşamaktan yoruldum, ben kendimde de hata arıyorum hatasız değilimdir illaki daha çok özen göstermek gerekiyor olabilir ama sadece tek taraflı olacak bir şey değil bu benim için biraz daha düşünceli davransın bunu istiyorum ondan sadece.

Aralara paragraf atsaydiniz keşke

Evlilik tabiki de sadece cinsellik için kurulmaz ama oda bir yapı taşıdır, cinsellik olmayacaksa sıradan bir ev arkadaşıyla hayatını devam edinebilir insan..

Yorgunluğunuz haricinde isteksizlik içinde biseler deneyebilirsiniz, anladığım kadarıyla eşinizi seviyorsunuz

Ben 2 yildir doğum kontrol hapı alıyordum haftada 1 bile bana yük geliyodu düşünün artik

Hapi bırakalı 1 ay oldu şimdi biraz daha iyiye gidiyorum haftada 3e cikabildik.

Yani eğer isteksizlik sadece yorgunluk değilse başka faktörleride düşünün ve bunun için ne yapabilirim gibi çözümlere odaklanabilirsiniz.

Her gün mü istiyor yani?
Adetiniz ne kadar sürüyor?
Bu arada ilişki demek illa penetrasyon demek değil. Adetiniz uzun sürüyorsa, çok fiziksel etkilenmiyorsanız ön sevişme bile muhabbetinizi artırabilir. Açık açık yazdım ama bu konuya başka türlü yardımcı olamam, af buyurun kızlar.
Bazen üst üste her gün istediği de oluyor, adetim spiralden dolayı 9 10 gün sürüyor bu da onu deli ediyor anlayabiliyorum, açıkça dediğiniz gibi bu süreci iki üç günde bir telafi etmeye çalışıyorum ama bazen ruh halim gerçekten elverişli olmuyor, kasıklarım parcalanirken onun keyfini düşünecek halim olamiyor yani ne yapabilirim ki.

X