Evlilikte sorunlu cinsellik

Valla o zaman spirali çıkarttıracak, kondomla korunacaklar. Ev işine de koca el atacak ya da yardımcı alacaklar.
Bunlar olmazsa ne değişebilir ki? Ama konu sahibinden aldığım hissiyat üstte yazdığım cümleyi yapacak, kocasına yaptıracak gibi değil. Niye bilmem ama öyle hissettim. Ben de ona göre öneriler verdim Calcifer.
Asla güvenmiyorum ona bu konuda iki üç gün kullanır sonra yok şöyle oluyor yok böyle oluyor diyerek cayar, daha fazla yorar bu durum beni şu an spiralli kafam rahat en azından

Esinizin tavrını rahatsız edici buldum.
Cinsellik evlilik için önemli diyoruz hep ama günlük hayatın için bir sürü şey oluyor, yorgun olabilirsiniz, gergin olabilirsiniz ya da sadece canınız istemiyorda olabilir. Çok sık olmuyorsa bu, trip atması, çirkin şekilde tehdit etmesi çok yanlış. Siz mekanik, eşinizin cinsel isteklerini kurulu bir varlık değilsiniz. Sizi böyle bunaltıp bu sebepten kırarsa cinsellikten bile soğursunuz.

Spriali de eşiniz prezervatif istemediği için taktirdiniz diye düşünüyorum. O mantıkta da bir adamdir eşiniz. Hiçbir rahatından ödün vermeyecek karısı her daim hazır olup, karşılık verecek kendisine. Ne güzel dünya.

Öyleymiş zaten. Adam çok sık sevişmek istediği için kadın hamile kalırım korkusuyla taktırmış

Evet malesef tam olarak bu şekilde, yardım ettiği nadir oluyor.
Bence bu konuyu da konuşun eşinizle. Çocuğu birlikte yaptığınız için bakımını da birlikte ustlenmeniz gerektiğini anlatın. Tüm gün çocuk bakmanın, evi çekip çevirmenin kolay olmadığını ve sizde enerji bırakmadığını anlatın. Akşam önüne konan yemeğin kendi kendine tencereye girip pismedigini, donlarının kendi kendini temizlemediğini öğrenmesi gerekiyor.
Kendisi dışarıda atıyorum 10 saat çalışıyorsa siz 24 saat çalışıyorsunuz, ne geceniz var ne gündüzünüz, bunu anlaması gerekiyor. Hakettiginiz desteği ve ilgiyi vermesi gerekiyor.
Size alan bıraksın, alan yaratsın, dinlenmenize imkan tanısın. İnsan olan bunu yapar. Biraz destek görseniz zaten kendinizi daha dinç hissedeceksiniz. Bunları güzel bir dille anlatın ona.

İsteksizlik konunuza gelecek olursam biraz isteksizliginiz var. İlk evlendiginiz zamanlarda da varmış, o zaman da eşinizin isteğini fazla bulup geçecek diye beklemissiniz ama aksine o aylarda kadın da erkek kadar ister en az, belki daha fazla. Eşiniz size evde destek çıkmayı kabul eder de uygulamaya koyarsa libidonuzu artıracak bir şeyler yapmalısınız bence. Doğum yapmışsınız onun da katkısı vardır isteksizliginizde ama yoluna girecektir.

Asla güvenmiyorum ona bu konuda iki üç gün kullanır sonra yok şöyle oluyor yok böyle oluyor diyerek cayar, daha fazla yorar bu durum beni şu an spiralli kafam rahat en azından
Valla mbusra Hanım, siz de çözmeye yönelik gitmiyorsunuz ki. O zaman ya güdeceksiniz ya bu diyardan göçeceksiniz. :KK53:
Yok spirali çıkarttıramam derseniz, adet uzamaya devam eder, adamla papaz olmaya devam edersiniz. Beyefendi de sorumluluğunu bilip ona göre korunmayı bu yaşa kadar öğrenmeliydi. Siz 28 iseniz eşiniz 28-35 yaş aralığındadır, cahil desek değil de yani.
Buradan hiç çözüm çıkmıyor ki. Kesin ev eşini, diğer sorumlulukları vs. sizin sırtınızdan almaya niyeti yoktur. Çözümsüzlükten ibaret bir durum yani. Ya boşarsınız ya da kavga ede ede düşe kalka devam edersiniz.

evet işte mükemmelliyetçi olamayı bırakmak lazım. ben tek artı yanım eşim çok destekçidir bana. çocuk olmadığı halde evde çoğu zaman yemeği o yapar. ne bilim temizlik yapıldığında yerleri o süpürüp siler. çocuk olunca değişmezse destek olur diye düşünüyorum. öyle olursa beni rahatlatır bu ve ben de isteksiz olmam. yani erkeklerin biraz yük almaları gerek. çocuk sadece kadının görevi gözüyle bakıyorlar. eee çocuğa bak evi temizle çamaşır yıka as erkek napıyor sadece çalışıp para getiriyor. anlayışsız biriyle çok zor ister kadın olsun ister erkek. ben şeye bile takılıyorum eve geldiğinde ayakkabısını çıkardığında apartmandaki yere basıp öyle giriyor bazen eve deliriyorum :KK70: çok zor değil yani ayakkabıyı çıkarınca ayağını içeri atmak. o pisliği eve taşıdığını görünce delirme geliyor :KK70:
Aynen öyle ben de o duruma çok sinirlenirim kapı eşiği pislenince filan, yani şanslısınız bu konuda şimdi böyleyse ileride de değişmez diye düşünüyorum, annesine çok ofkeliyim bu yüzden neden bunu yaparlar çocuklarına anlamıyorum yetiştirmek o kadar önemli ki kimse dememiş ona oğlum şu giydiğini kaldır yediğini yıka topla diye, kendi farkedip yaparsa yapıyor o da dediğim gibi nadir, rahatsız olmaz yani dağınık bıraksam da

Esinizin tavrını rahatsız edici buldum.
Cinsellik evlilik için önemli diyoruz hep ama günlük hayatın için bir sürü şey oluyor, yorgun olabilirsiniz, gergin olabilirsiniz ya da sadece canınız istemiyorda olabilir. Çok sık olmuyorsa bu, trip atması, çirkin şekilde tehdit etmesi çok yanlış. Siz mekanik, eşinizin cinsel isteklerini kurulu bir varlık değilsiniz. Sizi böyle bunaltıp bu sebepten kırarsa cinsellikten bile soğursunuz.

Spriali de eşiniz prezervatif istemediği için taktirdiniz diye düşünüyorum. O mantıkta da bir adamdir eşiniz. Hiçbir rahatından ödün vermeyecek karısı her daim hazır olup, karşılık verecek kendisine. Ne güzel dünya.
Çok doğru tanimladiniz tam olarak yaşadıklarım bundan ibaret, soğudum bile hatta üst üste aynı şeyi problem haline getirince, yuzume vuruyor sanki ben hataliymisim gibi demiyor ki ya dur bı akışına bırakayım belki de sorun bendedir bu kadar çok bu işle alakalı olmamdadir ne bileyim belki onun tedaviye ihtiyacı vardır bu konuda, çünkü hayat devam etmek zorunda yiyip içim keyif çatma kafasında olamıyorum ben, tabi eğlenmeyi de bilmek lazım yoska hayat geçmez ama sorumluluklarımız var ve çocuk varsa o sorumlulukları erteleme ihtimalimiz düşünülemez biz mecburi ikinci planda olucaz

Bir şekilde bu kısır döngüden çıkmanız lazım. Gerekirse çift terapistine gidin ama bir şekilde ne hissettiklerinizi anlamasını sağlamalısınız. Çünkü net olarak eşinizin gördüğü bu. Ha bilerek yapıyor diyemem ama düşüncesizce davrandığı kesin
Ben de öyle düşünüyorum

Belki de sorun bendedir, inanın kendimle de mücadele ediyorum, çocukluktan gelen bir şey mi bilmiyorum tabularim var sanırım, çok yaygın ya hani ayıptır günahtır vs, rahat davranamiyorum bu konuda bu yüzden de ikinci plana atıyor olabilirim. İmreniyorum böyle rahat davranabilen insanlara sizi tebrik ederim.
Bende bu korkuyla 2 ay vajinismus hastalığı yaşadım ama beraber olabildikten sonra zevk almaya uğraştım. Eşinin çok istediği için sizde ters tepki yapıyor olabilir . Gerçekten cinsellik karı koca için en büyük lütuf olarak görüyorum en yakınımızla dahi yapamadığımız biseyi esimizle gerçekleştirdigimiz tek aktivite . Umarım bu sıkıntıyı tez zamanda çözersiniz

Bir de bir şey diyeyim mi, benle sevişmiyorsun, beni günaha sevk ediyorsun diyen adamın kafasını kırarım ben. :sinirli::olamaz:
Sevgilim bana aldatma iması yapsa böyle, paralarım onu, yüzde doksan da terk ederim. Yüzde 10'u da belki iyi bir özürle s*çtığını sıvamadan çevirebilir diye bıraktım.
Ay bu imayi görmemişim ben. Adamın tek derdi uçkuru hakikaten. Konu sahibi siz bu adamı sevdiğinize emin misiniz gerçekten? Bunu mu?

Bence bu konuyu da konuşun eşinizle. Çocuğu birlikte yaptığınız için bakımını da birlikte ustlenmeniz gerektiğini anlatın. Tüm gün çocuk bakmanın, evi çekip çevirmenin kolay olmadığını ve sizde enerji bırakmadığını anlatın. Akşam önüne konan yemeğin kendi kendine tencereye girip pismedigini, donlarının kendi kendini temizlemediğini öğrenmesi gerekiyor.
Kendisi dışarıda atıyorum 10 saat çalışıyorsa siz 24 saat çalışıyorsunuz, ne geceniz var ne gündüzünüz, bunu anlaması gerekiyor. Hakettiginiz desteği ve ilgiyi vermesi gerekiyor.
Size alan bıraksın, alan yaratsın, dinlenmenize imkan tanısın. İnsan olan bunu yapar. Biraz destek görseniz zaten kendinizi daha dinç hissedeceksiniz. Bunları güzel bir dille anlatın ona.

İsteksizlik konunuza gelecek olursam biraz isteksizliginiz var. İlk evlendiginiz zamanlarda da varmış, o zaman da eşinizin isteğini fazla bulup geçecek diye beklemissiniz ama aksine o aylarda kadın da erkek kadar ister en az, belki daha fazla. Eşiniz size evde destek çıkmayı kabul eder de uygulamaya koyarsa libidonuzu artıracak bir şeyler yapmalısınız bence. Doğum yapmışsınız onun da katkısı vardır isteksizliginizde ama yoluna girecektir.
Çok sağolun yazdıklarınızın hepsine katılıyorum, konusmaliyim umarım çözüme kavustururuz, benim için bunların problem haline gelmesi bile çok saçma ama işte her insan bir değil malesef eşinizi de sipariş üzerine sekillendiremiyoruz, hoşuma gitmeyen yanlarına da eyvallah ederim ama saygıyı aştığında ben hemen soğumaya başlıyorum o bunu farkedemiyor sanırım. Kendimle alakalı onerinizi de dikkate alicam, dinlendigimde ekstra bir şeye gerek bile kalmayabilir öyle düşünüyorum.

Haftada üç dört kez birlikte oluyoruz zaten, ama adet günlerim biraz uzun sürer benim o zamanlarda hep kavga ediyoruz, misal iki gün önce olmuştu dün gece trip yedim gerçekten abartılı geliyor artık bana.
İsteksizim yazdığınız için ben de ayda birkaç kere falan yapıyosunuz sandım. Haftada 3-4 az değil ki. İsteksizliğiniz yok sizin. Eşiniz ne yiyor ne içiyor da haftada 3-4 kere az geliyor 😱

Valla mbusra Hanım, siz de çözmeye yönelik gitmiyorsunuz ki. O zaman ya güdeceksiniz ya bu diyardan göçeceksiniz. :KK53:
Yok spirali çıkarttıramam derseniz, adet uzamaya devam eder, adamla papaz olmaya devam edersiniz. Beyefendi de sorumluluğunu bilip ona göre korunmayı bu yaşa kadar öğrenmeliydi. Siz 28 iseniz eşiniz 28-35 yaş aralığındadır, cahil desek değil de yani.
Buradan hiç çözüm çıkmıyor ki. Kesin ev eşini, diğer sorumlulukları vs. sizin sırtınızdan almaya niyeti yoktur. Çözümsüzlükten ibaret bir durum yani. Ya boşarsınız ya da kavga ede ede düşe kalka devam edersiniz.
Sadece kendimi düşünecek olsam ve hiç duygum hissiyatim kalmasa bosanirdim ama cocugum var o yüzden bin kere düşünüp hareket etmek zorundayim

Aynen öyle ben de o duruma çok sinirlenirim kapı eşiği pislenince filan, yani şanslısınız bu konuda şimdi böyleyse ileride de değişmez diye düşünüyorum, annesine çok ofkeliyim bu yüzden neden bunu yaparlar çocuklarına anlamıyorum yetiştirmek o kadar önemli ki kimse dememiş ona oğlum şu giydiğini kaldır yediğini yıka topla diye, kendi farkedip yaparsa yapıyor o da dediğim gibi nadir, rahatsız olmaz yani dağınık bıraksam da
benim eski eşim öyleydi nurlarda uyusun :KK70: (hala hayatta)
eşek gibi yatardı. sabah 10 da iş başı yaptığı halde uyanmak bilmezdi. arardım teli sessizde duymazdı. işe geç kalıcak diye ben gerilirdim. utansın diye üst katın çocuğunu arardım zile basıp uyandırırdı. bana kızardı neden arıyosun insanları diye. rezil ol belki düzelirsin derdim :KK70:

anası o yaşta bile yemek yedirirdi aayyyy nasıl katlanmışım 4 sene beeeennn. neyse her şerde bir hayır var sayesinde şehir değiştirip şu anki eşimi buldum.

allah size sabırlar versin inşallah en kısa zamanda çözüme kavuşur.

ben normalde düz duvara tırmanan bir insanım bana her an gelse tamam derim. ama sizin endişenizi anladım. kıyamam size onun keyfi için bir de spiral taktırmak zorunda kalmışsınız.

bence spirali çıkartıp prezervatifle korunma konusunda anlaşmanız gerekiyor. sizin adetinizin uzun sürme sebebi de kendisi çünkü. ya prezervatif ya da 10 gün adette bekleyeceksin diyin.

ilk üç günden sonra adet hafifleyince duşta oynaşmalar oral, elle boşaltma falan olur ama burada sizi resmen hiçe sayıyor adam. prezervatifi kabullenecek başka yolu yok öğrenmesi lazım

Bir de bir şey diyeyim mi, benle sevişmiyorsun, beni günaha sevk ediyorsun diyen adamın kafasını kırarım ben. :sinirli::olamaz:
Sevgilim bana aldatma iması yapsa böyle, paralarım onu, yüzde doksan da terk ederim. Yüzde 10'u da belki iyi bir özürle s*çtığını sıvamadan çevirebilir diye bıraktım.
İnanın aklıma geldikçe deliye dönüyorum kabul edebilecegim bir şey değil ama fevri karar vermek istemiyorum çünkü huyunu biliyorum 5 dk sonra söyledikleri yüzünden bin pişman oluyor

Bende bu korkuyla 2 ay vajinismus hastalığı yaşadım ama beraber olabildikten sonra zevk almaya uğraştım. Eşinin çok istediği için sizde ters tepki yapıyor olabilir . Gerçekten cinsellik karı koca için en büyük lütuf olarak görüyorum en yakınımızla dahi yapamadığımız biseyi esimizle gerçekleştirdigimiz tek aktivite . Umarım bu sıkıntıyı tez zamanda çözersiniz
Umarım çok teşekkürler

Öyleymiş zaten. Adam çok sık sevişmek istediği için kadın hamile kalırım korkusuyla taktırmış
Hiç şaşırmadım. Adamın tek derdi sevişmek. Çocuk olmuş olmamis umrunda olmaz. Kendi istekleri karşılansin yeter.

Adamın ettiği laflarda yenilir, yutulur cinsten değil. Sen de beni daha anlayışlı bir erkek için günaha sevk ediyorsun dese konu sahibi delirir eminim.

Ay bu imayi görmemişim ben. Adamın tek derdi uçkuru hakikaten. Konu sahibi siz bu adamı sevdiğinize emin misiniz gerçekten? Bunu mu?
Valla üçüncü kişi iması dellendirir beni. Terk etmesem bile çok fena eskitirim o adamı ben.
Konu sahibi iyi dayanmış bence.

İsteksizim yazdığınız için ben de ayda birkaç kere falan yapıyosunuz sandım. Haftada 3-4 az değil ki. İsteksizliğiniz yok sizin. Eşiniz ne yiyor ne içiyor da haftada 3-4 kere az geliyor 😱
İnanın bilemiyorum, o beni bu konuda o kadar eleştiriyor ki ben de kendimi öyle görmeye başladım heralde ben isteksizim diyorum

X