- 13 Mayıs 2024
- 879
- 2.046
- Konu Sahibi zorhayaller
Kendinizi eşinizden daha aşağıda mı görüyorsunuz bu özgüvensiz davranışlarınızın sebebi nedir ? Eşinizin sizden belli bir statü farkı mı var yoksa genel olarak rekabetçi birisi misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tripkolik değilim . Kendi tercihlerine saygı duyulmasını isteyen biriyim burda bu konu hakkında görüş almak istedim.Böyle tripkolik kadınların el üstünde tutulduğunu görünce kocama nefes aldı diye trip atasım geliyor
Bu kadar büyük bir suçun altından nasıl kalkacak bu adam değil mi,sürüm sürüm süründür.Hayır sonuç öğrenmek istemediğim söylediğim halde arayıp söylemesi yüzünden
Hiçbiri sadece kendi tercihlerime saygı duyulmasını istiyorum evlilikte işler birbirine giriyor hep bir algı oluyor ya nolucak aman ne olucak ben bu sınırı koruyanlar görüş aşmak istedimKendinizi eşinizden daha aşağıda mı görüyorsunuz bu özgüvensiz davranışlarınızın sebebi nedir ? Eşinizin sizden belli bir statü farkı mı var yoksa genel olarak rekabetçi birisi misiniz?
Şifremi söylemedim baktım ve sonucu söyledimŞifrenizi neden söylediniz peki?
Eşinize tam olarak ne sebeple kızıyorsunuz o zaman? Açıklandı demesi mi problem yani?Şifremi söylemedim baktım ve sonucu söyledim
Kimse süründüğü yok boş yapmaBu kadar büyük bir suçun altından nasıl kalkacak bu adam değil mi,sürüm sürüm süründür.
İşler birbirine girmek zorunda değil ancak buraya ne bileyim odamda şunu yapmaya çalışıyordum bir türlü izin vermedi vs deseniz evet sınırlar diyeceğim ancak sınav sonucu ile sınır tartışmasını tam anlayamadım.Hiçbiri sadece kendi tercihlerime saygı duyulmasını istiyorum evlilikte işler birbirine giriyor hep bir algı oluyor ya nolucak aman ne olucak ben bu sınırı koruyanlar görüş aşmak istedim
Eşime sınav sonuçları açıklandığında haber vermemesini ben hazır olana kadar KPSS konusunu kapatmasını istediğim halde haber vermesiEşinize tam olarak ne sebeple kızıyorsunuz o zaman? Açıklandı demesi mi problem yani?
Vıttırızıttık yorumun için teşekkürlerçiçek gibi adamı düşman gibi görüyorsunuz, manipülasyon filan ne kadar bayağı bir itham ya.
evlilikte sınırlar deyince bu kadar vıttırızıttık bir şey beklemiyordum. bence eşiniz narsist bir manipülator, sizin üzerinizden egosunu tatmin etmek için sormuş gibi geldi bana. şimdiden böyleyse ilerisi nasıl olur tahmin edemiyorum. boşanın
Ay yok artık ya, mağarada yaşamadığınızı var sayıyorum. Hiç mi denk gelmeyecektiniz habere falan kpss açıklandı diye. Açıklanmış dediği için suçlu ve çiçek aldı özür diledi öyle mi? O çiçeği başına çalın, konuşmayın 1 hafta da aklı başına gelsin o zaman ne diyim.Eşime sınav sonuçları açıklandığında haber vermemesini ben hazır olana kadar KPSS konusunu kapatmasını istediğim halde haber vermesi
Ne yorucu insanlar var ya, evet yorucu insan siz oluyorsunuzSınavlar yüzünden çok yoğun kaygı taşıyan biriyim gurbetteyim bebeğim var onunla ilgilenmekten çalışamadım ama kendimi denemek istedim neyse eşimde beni destekliyor sınav beklediğim iyiydi içimde bir umut doldu çıkışta çalışsam yaparım yapılmayacak bir sınav değil diye çıkmıştım sonra eşim sonuçlar ne zaman açıklanacak deyince ben sonucu öğrenmek istemiyorum moralim bozulur tatil güzel geçsin kapat konuyu dedim ve bugün eşim görüntülü arayıp şifremi sordu sonuç açıklanmış dedi baktım yani orta bir puan almışım ama puan daha çok eşimin davranışına bozuldum söyleme dediğim halde söylemesi geçen yaz tam tersini yapmıştı aöf kalmışım kendisi geçmiş ailesinin yanındaydık üzülme diye söylemedim diyor bayağı kavga ettim ve eşim yanıma geldi gelirken çiçek almış. Niye böyle yaptın diyorum o zaman kalmıştın bunda puan olduğu için bilemedim deyip özür diledi acaba bu bit manipülasyon mu yoksa ben mi abartı davranıyorum
anlayacağınızı düşünmemiştim :)Vıttırızıttık yorumun için teşekkürler
AÖF eşim kalmadı o geçti kalan benim, kaldığımı ailesi tatilde olduğumuz için söylememiş üzülmeyim diye kendin gördüm açıklandığını bana söyledi KPSS konusu kapatmasını ise ben istedim ben bakmayacağım haber verme tatil bitince bakarım dediğim halde açıklanır açıklanmaz söylemesi bozuldum ki eşim özür diledi hatası anladım burdan da yaşadığım olayla ilgili görüş almak istedimİşler birbirine girmek zorunda değil ancak buraya ne bileyim odamda şunu yapmaya çalışıyordum bir türlü izin vermedi vs deseniz evet sınırlar diyeceğim ancak sınav sonucu ile sınır tartışmasını tam anlayamadım.
Sınavı dert ediyor olsanız, kendinize güvenmiyorsunuzdur düşük almaktan korkuyorsunuzdur eşiniz sorduğunda sinirlenirsiniz. Yada eşiniz sınavlarda çok yüksek yapıyordur size göre o sebeple sorduğunda kıskanıp sinirlenirsiniz.
Sizi üzmemek için kaldım demiş sizin de kaldığınız sınavdan. Yardımcı olmaya çalışan bir adam görüyorum ben burda siz neyi bu kadar abarttınız anlamadım.
E sorun ne? Eşimiz sınav sonucumuzu da merak edemeyecekse niye evleniyoruz? Ya da bunu bile paylaşmayacaksanız o derece bi yakınlığınız yoksa niye adamdan çocuk yaptınızŞifremi söylemedim baktım ve sonucu söyledim
Gereksiz yorumun için teşekkürlerNe yorucu insanlar var ya, evet yorucu insan siz oluyorsunuz.
O zaman toplu olarak görüşürümüz ;AÖF eşim kalmadı o geçti kalan benim, kaldığımı ailesi tatilde olduğumuz için söylememiş üzülmeyim diye kendin gördüm açıklandığını bana söyledi KPSS konusu kapatmasını ise ben istedim ben bakmayacağım haber verme tatil bitince bakarım dediğim halde açıklanır açıklanmaz söylemesi bozuldum ki eşim özür diledi hatası anladım burdan da yaşadığım olayla ilgili görüş almak istedim