Bence tam tersiApla zaten cimri olunca çapkınlık istese de yapamıyor. Başka bir kadına para harcamaya ödü korkuyor.
Karısını sevdiği için aldatmaması ayrı cimri olduğu için para gitmesin diye aldatmaması ayrı.
Tek sorun dediğin cimrilik çok büyük bi sorun.
Ama bırakmaman iyi olmuş cimri adamı güzeliyecek kadar yokluktasın :)
Neden eşinden para istemiyorsunuz?Arkadaşlar daha önce buna benzer konu açmıştım ne yapacağımı bilmiyorum 1 yıllık evliyim 3 aylık hamileyim eşimle birbirimizi seviyoruz beni çok sevdiğini biliyorum evine düşkün bana değer verir düşünür mutlu etmeye çalışır ailesi de öyle severler el üstünde tutarlar ama eşimle evlendiğimizden beri anlaşamadığımız konu para meselesi ben evlenmeden önce çalışıyordum kendim özgürce harcayan bir insandım ailem de aynı şekilde kısıtlamadı beni fakat şuan da çalışmıyorum kpss çalışıp atanmaya çalışıyorum eşim memur kira ödemiyoruz arabamız da var borcumuz da yok fakat ben hiç para harcamıyorum en başından beri kendi isteğimle bana şunu alırmısın bile diyemedim kişisel ihtiyaçlarım dahil bir yerden para gelir annem verir babam gönderir o şekilde idare etmeye çalışıyorum bi kaç kere ufak tefek ihtiyacım oldu çok küçük şeyler onlara bile borcu olmadığı halde bu ay harcama yaptık alma bir şey dedi istediğim şey sadece 70tl lik bir şey bunu asla unutamadım buna benzer bi kaç şey daha yaşadıktan sonra ben hepten kendimi geri çektim artık asla istemiyorum bir şey özgürce beğendiğimi alan bir insandım yani her şeyi alıyordum demiyorum ama hesabımı yapar beğendiğim şeyleri alırdım şimdi ise kendimi misafir gibi hissediyorum markete gittiğimizde arabaya kişisel tek bir şey atmıyorum aburcubur çikolata her şey dahil buna kendisi alırsa alır benim canım istese bile almıyorum, tartıştık bir iki kere özrü diledi anlamadan yaptım asla böyle bir şey yapmam dedi ama değişen bir şey yok bazen annemlere gidiyorum ya da çarşıya çıkıyorum cebimde 20 30 tl den başka para olmuyor 2024 yılında yaşıyoruz ekmek 10tl su 10 tl olmuş memleketine gidince ailesine gelince hiç hesap yapmaz 1000tl baklavaya verir dışarı da yemek masraflarını hep öder 1000tl 1500tl eve alır getirir arabaların yakıtını doldurur ben şimdi hamileyim ilk çocuğun heyecanlıyım hevesliyim ama daha tek bir çöp almadan başladı o pahalı bu pahalı kaliteli alma ne gerek ucuzu olsun kendi kardeşleri hep özel hastaneye gidiyor ben ağzımı bile açamıyorum söz konusu olamaz bebek arabası bakıyoruz ucuzu olsun hiç bir şeye heves bırakmadı hiç bir şey almak gelmiyor içimden daha hiç bir şey almadan bu kadar söylenen insan almaya kalksam ne yapar çatlak kremleri lohusa pijamaları görüyorum bakmakla kalırım sadece söylesem ne tepki vereceğini bilmiyorum ama geçmişte örnekleri olduğu için söyleyip kötü bir şey duymaya gücüm kalmadı. Yanımda mutlu değilsin yemek yemek bile istemiyorsun benimle diyor ailenin arkadaşlarının yanında yüzünde ki o mutluluğu görebiliyorum aynı mutluğu benimleyken yaşamıyorsun diyor ama rahat değilim beni rahat hissettirmiyor evimi yuvamı çocuğumu benimseyemiyorum bile çok üzgünüm bu durumdan evet bana değer verir sevdiğim bir şeyi alır getirir yemeğe götürüyüm seni der ama ben kendimi misafir gibi hissediyorum hadi yemeğe gidelim diyemiyorum mesela başkasına sorsan kocan sana karşı ilgili düşünceli seni seviyor evine bağlı hep seninle vakit geçirmek istiyor kötü alışkanlığı yok der tamam çoğu konularda haklılar ama bazı konuları da ben görmezden gelemiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl verin lütfen
Valla ne diyeyim bilemedim üzüldüm durumunuza hele birde hamilesiniz.Ihtiyaçlarınızı görmezden gelen bir adam kuru kuru seviyorum dese nolur.Hersey para evden adım at harcamaya başlıyor insan.Sadece ihtiyacta degil zaman zaman şımartmak ister kendini .Istedigi cikolatayi bile almaya cekinilen bir evlilik olmasada olur bana göre.Siz sessiz kaldikca onun işine gelmiş anlaşılan.Durumunuz fena degilmis.Oturun karsisina.Benim ihtiyaclarim isteklerim var ve calismadigimi biliyorsun en azindan calisana kadar.Bana her ay şu kadar para birakmalisin ben evli bir kadinim,cebimde 30 lirayla gezemem ögrenci degilim,diye kendisiyle acikca konusun.Karı koca arasinda para mevzusu olmamali siz istemeden bunu düşünüp bırakmalı.Ağlamayana meme yok derler lütfen sessiz kalmayın bunun bir evlilik oldugunu ona hatirlatın.Sonrada sadece ihtiyaclar degil zaman zaman sırf kendinizi sımartmak icin kendinize güzellikler yapın.Bu dünyaya bizde bir kere geliyoruz ve gecen günlerin telafisi yok ama gelecegı degistirmek elimizde.Bebeginiz uğur getirsin,sağlıkla kucağınıza aĺin inşallahArkadaşlar daha önce buna benzer konu açmıştım ne yapacağımı bilmiyorum 1 yıllık evliyim 3 aylık hamileyim eşimle birbirimizi seviyoruz beni çok sevdiğini biliyorum evine düşkün bana değer verir düşünür mutlu etmeye çalışır ailesi de öyle severler el üstünde tutarlar ama eşimle evlendiğimizden beri anlaşamadığımız konu para meselesi ben evlenmeden önce çalışıyordum kendim özgürce harcayan bir insandım ailem de aynı şekilde kısıtlamadı beni fakat şuan da çalışmıyorum kpss çalışıp atanmaya çalışıyorum eşim memur kira ödemiyoruz arabamız da var borcumuz da yok fakat ben hiç para harcamıyorum en başından beri kendi isteğimle bana şunu alırmısın bile diyemedim kişisel ihtiyaçlarım dahil bir yerden para gelir annem verir babam gönderir o şekilde idare etmeye çalışıyorum bi kaç kere ufak tefek ihtiyacım oldu çok küçük şeyler onlara bile borcu olmadığı halde bu ay harcama yaptık alma bir şey dedi istediğim şey sadece 70tl lik bir şey bunu asla unutamadım buna benzer bi kaç şey daha yaşadıktan sonra ben hepten kendimi geri çektim artık asla istemiyorum bir şey özgürce beğendiğimi alan bir insandım yani her şeyi alıyordum demiyorum ama hesabımı yapar beğendiğim şeyleri alırdım şimdi ise kendimi misafir gibi hissediyorum markete gittiğimizde arabaya kişisel tek bir şey atmıyorum aburcubur çikolata her şey dahil buna kendisi alırsa alır benim canım istese bile almıyorum, tartıştık bir iki kere özrü diledi anlamadan yaptım asla böyle bir şey yapmam dedi ama değişen bir şey yok bazen annemlere gidiyorum ya da çarşıya çıkıyorum cebimde 20 30 tl den başka para olmuyor 2024 yılında yaşıyoruz ekmek 10tl su 10 tl olmuş memleketine gidince ailesine gelince hiç hesap yapmaz 1000tl baklavaya verir dışarı da yemek masraflarını hep öder 1000tl 1500tl eve alır getirir arabaların yakıtını doldurur ben şimdi hamileyim ilk çocuğun heyecanlıyım hevesliyim ama daha tek bir çöp almadan başladı o pahalı bu pahalı kaliteli alma ne gerek ucuzu olsun kendi kardeşleri hep özel hastaneye gidiyor ben ağzımı bile açamıyorum söz konusu olamaz bebek arabası bakıyoruz ucuzu olsun hiç bir şeye heves bırakmadı hiç bir şey almak gelmiyor içimden daha hiç bir şey almadan bu kadar söylenen insan almaya kalksam ne yapar çatlak kremleri lohusa pijamaları görüyorum bakmakla kalırım sadece söylesem ne tepki vereceğini bilmiyorum ama geçmişte örnekleri olduğu için söyleyip kötü bir şey duymaya gücüm kalmadı. Yanımda mutlu değilsin yemek yemek bile istemiyorsun benimle diyor ailenin arkadaşlarının yanında yüzünde ki o mutluluğu görebiliyorum aynı mutluğu benimleyken yaşamıyorsun diyor ama rahat değilim beni rahat hissettirmiyor evimi yuvamı çocuğumu benimseyemiyorum bile çok üzgünüm bu durumdan evet bana değer verir sevdiğim bir şeyi alır getirir yemeğe götürüyüm seni der ama ben kendimi misafir gibi hissediyorum hadi yemeğe gidelim diyemiyorum mesela başkasına sorsan kocan sana karşı ilgili düşünceli seni seviyor evine bağlı hep seninle vakit geçirmek istiyor kötü alışkanlığı yok der tamam çoğu konularda haklılar ama bazı konuları da ben görmezden gelemiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl verin lütfen
Bir ümit işte ne bileyim… Anlamasa da yaprak kımıldar belki ajskkd.Okusa bile anlayabilir mi
Hamile kadın çikolata bile alamıyorum diyor, ona diyor ki ‘ben de 2 tl için, emzik için dövüştüm şimdi çok mutluyuz bu kk ya aldanıp kocasız kalma’ diyor
Zorunan koca bulunca demek kiKaybetmemek için uğraşı çok oluyor
Bir ümit işte ne bileyim… Anlamasa da yaprak kımıldar belki ajskkd.
Yoo kadın dostu, pinti erkek düşmanıyım.İnşallah :))
Ama bence birazdan kadın düşmanı ilan edileceksin
Aynen öyle. Ailem beni KPSS için kursa göndermişti, hangi kitabı istiyorsam almıştım, 0 sorumluluğum vardı, kafam rahat çalışıp atandım. Evlendikten sonra atanmak benim gibi eşi olanlar için zor mesela, çikolata bile almayan adam kursa mı gönderecek fazladan test kitabı mı alacak? Şimdi boşanıyorum ve yanıma kâr kalan, en büyük destekçim işim kariyerim oldu.KPSS evlenmeden çalışılır,
Beni sever düşünür istediğimi alır ama ben market sepetine canımın çektiği bir çikolata bile atamıyorum. Burda bir paradoks yok mu sizce. Yani hangisi doğru ben anlamadım. Kök Ailesine yağdırıp çekirdek ailesinden kısmaya çalışan erkeğe tahammül etmemeli ve buraya yazdıklarınızı en çıplak haliyle kendisine anlatmalısınız. Neden içinize atıyorsunuzArkadaşlar daha önce buna benzer konu açmıştım ne yapacağımı bilmiyorum 1 yıllık evliyim 3 aylık hamileyim eşimle birbirimizi seviyoruz beni çok sevdiğini biliyorum evine düşkün bana değer verir düşünür mutlu etmeye çalışır ailesi de öyle severler el üstünde tutarlar ama eşimle evlendiğimizden beri anlaşamadığımız konu para meselesi ben evlenmeden önce çalışıyordum kendim özgürce harcayan bir insandım ailem de aynı şekilde kısıtlamadı beni fakat şuan da çalışmıyorum kpss çalışıp atanmaya çalışıyorum eşim memur kira ödemiyoruz arabamız da var borcumuz da yok fakat ben hiç para harcamıyorum en başından beri kendi isteğimle bana şunu alırmısın bile diyemedim kişisel ihtiyaçlarım dahil bir yerden para gelir annem verir babam gönderir o şekilde idare etmeye çalışıyorum bi kaç kere ufak tefek ihtiyacım oldu çok küçük şeyler onlara bile borcu olmadığı halde bu ay harcama yaptık alma bir şey dedi istediğim şey sadece 70tl lik bir şey bunu asla unutamadım buna benzer bi kaç şey daha yaşadıktan sonra ben hepten kendimi geri çektim artık asla istemiyorum bir şey özgürce beğendiğimi alan bir insandım yani her şeyi alıyordum demiyorum ama hesabımı yapar beğendiğim şeyleri alırdım şimdi ise kendimi misafir gibi hissediyorum markete gittiğimizde arabaya kişisel tek bir şey atmıyorum aburcubur çikolata her şey dahil buna kendisi alırsa alır benim canım istese bile almıyorum, tartıştık bir iki kere özrü diledi anlamadan yaptım asla böyle bir şey yapmam dedi ama değişen bir şey yok bazen annemlere gidiyorum ya da çarşıya çıkıyorum cebimde 20 30 tl den başka para olmuyor 2024 yılında yaşıyoruz ekmek 10tl su 10 tl olmuş memleketine gidince ailesine gelince hiç hesap yapmaz 1000tl baklavaya verir dışarı da yemek masraflarını hep öder 1000tl 1500tl eve alır getirir arabaların yakıtını doldurur ben şimdi hamileyim ilk çocuğun heyecanlıyım hevesliyim ama daha tek bir çöp almadan başladı o pahalı bu pahalı kaliteli alma ne gerek ucuzu olsun kendi kardeşleri hep özel hastaneye gidiyor ben ağzımı bile açamıyorum söz konusu olamaz bebek arabası bakıyoruz ucuzu olsun hiç bir şeye heves bırakmadı hiç bir şey almak gelmiyor içimden daha hiç bir şey almadan bu kadar söylenen insan almaya kalksam ne yapar çatlak kremleri lohusa pijamaları görüyorum bakmakla kalırım sadece söylesem ne tepki vereceğini bilmiyorum ama geçmişte örnekleri olduğu için söyleyip kötü bir şey duymaya gücüm kalmadı. Yanımda mutlu değilsin yemek yemek bile istemiyorsun benimle diyor ailenin arkadaşlarının yanında yüzünde ki o mutluluğu görebiliyorum aynı mutluğu benimleyken yaşamıyorsun diyor ama rahat değilim beni rahat hissettirmiyor evimi yuvamı çocuğumu benimseyemiyorum bile çok üzgünüm bu durumdan evet bana değer verir sevdiğim bir şeyi alır getirir yemeğe götürüyüm seni der ama ben kendimi misafir gibi hissediyorum hadi yemeğe gidelim diyemiyorum mesela başkasına sorsan kocan sana karşı ilgili düşünceli seni seviyor evine bağlı hep seninle vakit geçirmek istiyor kötü alışkanlığı yok der tamam çoğu konularda haklılar ama bazı konuları da ben görmezden gelemiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl verin lütfen
Türk aile yapısı bence sizin bu yaşadığınız olay değil. Sizin ki biraz farklı bir şey. Kavgadan beslenen bir evliliğiniz var. Kocanız hayat arkaşım dediği insana kendisinden birisi olan çocuğundan esirgiyor. Evlenmeden nasıl fark edemezsiniz bu durumu.Tek sorunu cimrilik olan kocamdan bosanmayip adami düzelttim diye ONURSUZ ilan edildimne diyim Allah Türk aile yapısını sizin gibilerden KORUSUN.
Şu an için atanmanız pek gerçekçi değil maalesef şimşek kamuya yeni alım çok az yapacağız dedi ve siz hamilesiniz bebekle KPSS çalışmak imkansıza yakın destekçiniz yoksa..Bir kadının kesinlikle ekonomik özgürlüğü olması lazım kimseye tavsiye etmiyorum beni çok sevdiğini biliyorum ama gerçekten çok soğuyorum inşallah en yakın zaman da atanır paramı kazanırım o zaman istediğim gibi konuşurum söz hakkına sahip olurum diye düşünüyorum