Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşım hamilesin ve duygusalsin, buradaki bazı hanım arkadaşların yıkıcı lafları ile kendini üzme, onlar eşleri ile hava atma ve de kendilerini kanitlama peşindeler baska bir dertleri yok bu tipler hayatinin her alanında mevcutlar.... gelip senin yuvani yikarlar sonra gecip karsina kendi yuvalarinin havasini atarlar kötülükten baska isleri yok çünkü ,sen kimseye bakma anladığım kadariyla sizin tek sorununuz para mevzusu onu da bir şekilde çözersin sen bebeğine ve ailenin huzuruna odaklan, o yorumları okuyunca icim daraldı sen eşine inanıp güveniyorsan sakın kimseyi dinleme eşini düzeltecek yöntemler bul, evlilik bitirmek bu ⁹kadar basit birsey değil, sen beni dinle erkekler eğitim ile evrim bile geçirirler sen ona öğretmenin yolunu bul,
ayrıca bana seviyesizce yorum yapanlara cevap yazarak kendi seviyemi düşürdüğüm için de kendimden özür diliyorum bu cümlemi idrak ederlerse eger çok şaşıracağim ama neyse... artık cevap yazmayın gerçekten okumayacağim boşuna o güzel beyinlerinizi ve parmaklarınızı yormayın hepinize mutluluklar
Sizi onkadar iyi anlıyorum ki...
6 Senelik evliyim, evliliğinin ilk üç senesinde noktası virgülüne aynı şeyleri yaşamışız.
(2 TL değerindeki bir emzik için saatlerce kavga edip günlerce konusmadigimiz bile oldu)
başka sebeplerle çok büyük kavgalarımız da oldu. sizin de dediğiniz gibi aramızdaki sevgiye istinaden devam ettim bu evliliğe
şimdi düzeldi bir çok şey , düzeltmenin yöntemi de şudur.... konuşmak bazen kavga ile bazen güzellik ile ama buraya yazdığın ve bize yansıttığın tüm duyguları eşine de benimsetene kadar her yolu deneyerek konuşun ve anlatın illa ki bir yerden sonra anlayacak sizi ve düzelecek buna canı gönülden inanıyorum,
(burada her durumda boşan diyen bir tayfa var ama bence şiddet sevgisizlik ve aldatma yoksa boşanmak doğru değil)
Nedense sizin adınıza çok üzüldüm. Psikolojik, ekonomik şiddet görmüşsünüz bunu düzeltmek için ömrünüzden ömür gitmiş , bir şeyleri az buçuk yoluna koymuşsunuz ve şimdi de bununla övünüyorsunuz.Merhaba arkadaşım hamilesin ve duygusalsin, buradaki bazı hanım arkadaşların yıkıcı lafları ile kendini üzme, onlar eşleri ile hava atma ve de kendilerini kanitlama peşindeler baska bir dertleri yok bu tipler hayatinin her alanında mevcutlar.... gelip senin yuvani yikarlar sonra gecip karsina kendi yuvalarinin havasini atarlar kötülükten baska isleri yok çünkü ,sen kimseye bakma anladığım kadariyla sizin tek sorununuz para mevzusu onu da bir şekilde çözersin sen bebeğine ve ailenin huzuruna odaklan, o yorumları okuyunca icim daraldı sen eşine inanıp güveniyorsan sakın kimseyi dinleme eşini düzeltecek yöntemler bul, evlilik bitirmek bu ⁹kadar basit birsey değil, sen beni dinle erkekler eğitim ile evrim bile geçirirler sen ona öğretmenin yolunu bul,
ayrıca bana seviyesizce yorum yapanlara cevap yazarak kendi seviyemi düşürdüğüm için de kendimden özür diliyorum bu cümlemi idrak ederlerse eger çok şaşıracağim ama neyse... artık cevap yazmayın gerçekten okumayacağim boşuna o güzel beyinlerinizi ve parmaklarınızı yormayın hepinize mutluluklar
Rica ederim, kendinizden özür dilemeyin. Siz zor olanı başarmışsınız, emziğin parasını koparmışsınız. Eşinizle olan, para ver yok vermem kavgasında utanmamış seviyenizi düşürmemişsiniz ama bizim gibilerin seviye bu işte. Kocalarımızla hava atmıyoruz, saygı sevgi değer gördüğümüz için tüm hemcinslerimize aynısını istiyoruz. Para için kavga etmek herkesin yapabileceği bir şey değil.Merhaba arkadaşım hamilesin ve duygusalsin, buradaki bazı hanım arkadaşların yıkıcı lafları ile kendini üzme, onlar eşleri ile hava atma ve de kendilerini kanitlama peşindeler baska bir dertleri yok bu tipler hayatinin her alanında mevcutlar.... gelip senin yuvani yikarlar sonra gecip karsina kendi yuvalarinin havasini atarlar kötülükten baska isleri yok çünkü ,sen kimseye bakma anladığım kadariyla sizin tek sorununuz para mevzusu onu da bir şekilde çözersin sen bebeğine ve ailenin huzuruna odaklan, o yorumları okuyunca icim daraldı sen eşine inanıp güveniyorsan sakın kimseyi dinleme eşini düzeltecek yöntemler bul, evlilik bitirmek bu ⁹kadar basit birsey değil, sen beni dinle erkekler eğitim ile evrim bile geçirirler sen ona öğretmenin yolunu bul,
Herkes kendinden biliyor ya işi, o hesap. O kadar yazılandan anladığı : kocalarıyla hava atıyorlar. Kadınlar kendine değer versin, eşleri tarafından değer görsün, maddi manevi kimseye muhtaç olmasın diye yazıyoruz, anlaşılansa bu. Neyse herkes tercihlerini yaşıyor bir yerde.Kocalarımızla hava atmıyoruz, saygı sevgi değer gördüğümüz için tüm hemcinslerimize aynısını istiyoruz.
Nasil ugrastiniz duzeldi? 6 yil omrunuzu adamin eve para birakmasi icin mi harcadiniz yani? Ben boyle tipteki adamlarin tamamen alin harcayin moduna girecegini sanmiyorum
Yine para verirken bile alin 200 yeter idareli harcayin diyordur
Duygusalım nasıl davranacağımı bilmiyorum çok üzüldüm geceden beri ne yapacağımı da bilmiyorum eşim evin ihtiyaçlarını ikiletmeden karşılar dışarıdan gelirken sevdiğim şeyleri almaya çalışır ev işlerine yardım eder süpürür çamaşır serer doğum günümde bana güzel bir hediye aldı çiçek alır fakat benim kişisel bir ihtiyacım olabileceğini bir şeyi görüp beğenebileceğimi düşünmüyor ya da düşünemiyor biz hep birlikteyiz evden çalışıyor yemek yiyelim birlikte der canın ne istiyor diye sorar bana, ben böyle yazdığım için herkes hemen boşan iğrenç bir insan demiş ama ben en kötü şeyleri sorunları yazdım her şeyi de görmezden gelemem yapacağım bir şeyin sonunda pişman olmak istemiyorum böyle yorumlar beni biraz olsun rahatlatıyor teşekkür ederim eşimle sorunlarımız var tabii ki, tartışmalarımız da oluyor her evlilikte oluyordur ama fevri kararlar vermek istemiyorumMerhaba arkadaşım hamilesin ve duygusalsin, buradaki bazı hanım arkadaşların yıkıcı lafları ile kendini üzme, onlar eşleri ile hava atma ve de kendilerini kanitlama peşindeler baska bir dertleri yok bu tipler hayatinin her alanında mevcutlar.... gelip senin yuvani yikarlar sonra gecip karsina kendi yuvalarinin havasini atarlar kötülükten baska isleri yok çünkü ,sen kimseye bakma anladığım kadariyla sizin tek sorununuz para mevzusu onu da bir şekilde çözersin sen bebeğine ve ailenin huzuruna odaklan, o yorumları okuyunca icim daraldı sen eşine inanıp güveniyorsan sakın kimseyi dinleme eşini düzeltecek yöntemler bul, evlilik bitirmek bu ⁹kadar basit birsey değil, sen beni dinle erkekler eğitim ile evrim bile geçirirler sen ona öğretmenin yolunu bul,
Sana 70 tlyi çok görüyor, bebeğin ihtiyaçları için lüzumsuz ucuzunu al diyor ama çok düşünceli. Bu mesaj bana hiç geçmiyor. Ne yaparsan yap bu hayatta kendini kandırma, gücünü eline al. Adama da adamakıllı bir konuşma yap hamile kadın parasız bırakılır mı? Bi sıkıntı yaşasan taksiyle hastaneye gidemezsin ya. Güzelleme yapma, boşanmayacaksan deveyi güdeceksen bari kendin için bir şeyler yapDuygusalım nasıl davranacağımı bilmiyorum çok üzüldüm geceden beri ne yapacağımı da bilmiyorum eşim evin ihtiyaçlarını ikiletmeden karşılar dışarıdan gelirken sevdiğim şeyleri almaya çalışır ev işlerine yardım eder süpürür çamaşır serer doğum günümde bana güzel bir hediye aldı çiçek alır fakat benim kişisel bir ihtiyacım olabileceğini bir şeyi görüp beğenebileceğimi düşünmüyor ya da düşünemiyor biz hep birlikteyiz evden çalışıyor yemek yiyelim birlikte der canın ne istiyor diye sorar bana, ben böyle yazdığım için herkes hemen boşan iğrenç bir insan demiş ama ben en kötü şeyleri sorunları yazdım her şeyi de görmezden gelemem yapacağım bir şeyin sonunda pişman olmak istemiyorum böyle yorumlar beni biraz olsun rahatlatıyor teşekkür ederim eşimle sorunlarımız var tabii ki, tartışmalarımız da oluyor her evlilikte oluyordur ama fevri kararlar vermek istemiyorum
Çok şey yazacaktım ama değmez.sen beni dinle erkekler eğitim ile evrim bile geçirirler sen ona öğretmenin yolunu bul
Aklı başında bir insansınız hem iyi hem kötü yönleri görebildiğimiz gerçekten çok sevindim, kötü yönleri düzeltmek için güzelce konuşmayı deneyin baktınız olmuyor gerekirse bir kavga çıkarın gözü korksun sonra inşallah düzelir, benim yazdıklarıma hiç alakasız yorum yapanlar var yok kocası çanta almış yok kendine taki almış sizin konunuz onların mükemmel kocaları değil hiç birini takmayın hâlâ da hava atma derdindeler... evlilik kutsaldir oyle bir sorunda hemen, kestirip atmayın, düzeltmeye çalışın, inşallah her şey istediğiniz gibi olurDuygusalım nasıl davranacağımı bilmiyorum çok üzüldüm geceden beri ne yapacağımı da bilmiyorum eşim evin ihtiyaçlarını ikiletmeden karşılar dışarıdan gelirken sevdiğim şeyleri almaya çalışır ev işlerine yardım eder süpürür çamaşır serer doğum günümde bana güzel bir hediye aldı çiçek alır fakat benim kişisel bir ihtiyacım olabileceğini bir şeyi görüp beğenebileceğimi düşünmüyor ya da düşünemiyor biz hep birlikteyiz evden çalışıyor yemek yiyelim birlikte der canın ne istiyor diye sorar bana, ben böyle yazdığım için herkes hemen boşan iğrenç bir insan demiş ama ben en kötü şeyleri sorunları yazdım her şeyi de görmezden gelemem yapacağım bir şeyin sonunda pişman olmak istemiyorum böyle yorumlar beni biraz olsun rahatlatıyor teşekkür ederim eşimle sorunlarımız var tabii ki, tartışmalarımız da oluyor her evlilikte oluyordur ama fevri kararlar vermek istemiyorum
Duygusalım nasıl davranacağımı bilmiyorum çok üzüldüm geceden beri ne yapacağımı da bilmiyorum eşim evin ihtiyaçlarını ikiletmeden karşılar dışarıdan gelirken sevdiğim şeyleri almaya çalışır ev işlerine yardım eder süpürür çamaşır serer doğum günümde bana güzel bir hediye aldı çiçek alır fakat benim kişisel bir ihtiyacım olabileceğini bir şeyi görüp beğenebileceğimi düşünmüyor ya da düşünemiyor biz hep birlikteyiz evden çalışıyor yemek yiyelim birlikte der canın ne istiyor diye sorar bana, ben böyle yazdığım için herkes hemen boşan iğrenç bir insan demiş ama ben en kötü şeyleri sorunları yazdım her şeyi de görmezden gelemem yapacağım bir şeyin sonunda pişman olmak istemiyorum böyle yorumlar beni biraz olsun rahatlatıyor teşekkür ederim eşimle sorunlarımız var tabii ki, tartışmalarımız da oluyor her evlilikte oluyordur ama fevri kararlar vermek istemiyorum
Aklı başında bir insansınız hem iyi hem kötü yönleri görebildiğimiz gerçekten çok sevindim, kötü yönleri düzeltmek için güzelce konuşmayı deneyin baktınız olmuyor gerekirse bir kavga çıkarın gözü korksun sonra inşallah düzelir, benim yazdıklarıma hiç alakasız yorum yapanlar var yok kocası çanta almış yok kendine taki almış sizin konunuz onların mükemmel kocaları değil hiç birini takmayın hâlâ da hava atma derdindeler... evlilik kutsaldir oyle bir sorunda hemen, kestirip atmayın, düzeltmeye çalışın, inşallah her şey istediğiniz gibi olur
Siz eşinizin sevgisizliğini “cimrilik” olarak tanımlayıp onursuzca bi yaşam sürmüş olabilirsiniz. Konu sahibinin eşi cimri değil anasına danasına alırken nerde cimrilik? Karısını 20-30 lirayla sokakta gezdiren adamlar mı “örnek Türk aile babası” olacak. Siz çok yanlış anlamışsınız olayı. Kendinizi kandırarak devam edin eşini ele güne karşı mahcup bırakan beş parasız gezdiren adamları baş tacı edin. Sanıyosunuz ki buradaki tüm kadınlar boşansın, ayrılıklar olsun diye yazıyor, yahu kendinizi küçük düşürmeyin, güçlü onurlu olun diye yazıyor.Merhaba arkadaşım hamilesin ve duygusalsin, buradaki bazı hanım arkadaşların yıkıcı lafları ile kendini üzme, onlar eşleri ile hava atma ve de kendilerini kanitlama peşindeler baska bir dertleri yok bu tipler hayatinin her alanında mevcutlar.... gelip senin yuvani yikarlar sonra gecip karsina kendi yuvalarinin havasini atarlar kötülükten baska isleri yok çünkü ,sen kimseye bakma anladığım kadariyla sizin tek sorununuz para mevzusu onu da bir şekilde çözersin sen bebeğine ve ailenin huzuruna odaklan, o yorumları okuyunca icim daraldı sen eşine inanıp güveniyorsan sakın kimseyi dinleme eşini düzeltecek yöntemler bul, evlilik bitirmek bu ⁹kadar basit birsey değil, sen beni dinle erkekler eğitim ile evrim bile geçirirler sen ona öğretmenin yolunu bul,
Eşleriyle hava mı atma ahsksjs idrak ederek okuyundan kastım buydu, edememişsiniz. Şaşırtmadınız. İnşallah bir kız çocuğu falan yetiştirmiyorsunuzdur. Tek dileğim bu sizin adınıza.Merhaba arkadaşım hamilesin ve duygusalsin, buradaki bazı hanım arkadaşların yıkıcı lafları ile kendini üzme, onlar eşleri ile hava atma ve de kendilerini kanitlama peşindeler baska bir dertleri yok bu tipler hayatinin her alanında mevcutlar.... gelip senin yuvani yikarlar sonra gecip karsina kendi yuvalarinin havasini atarlar kötülükten baska isleri yok çünkü ,sen kimseye bakma anladığım kadariyla sizin tek sorununuz para mevzusu onu da bir şekilde çözersin sen bebeğine ve ailenin huzuruna odaklan, o yorumları okuyunca icim daraldı sen eşine inanıp güveniyorsan sakın kimseyi dinleme eşini düzeltecek yöntemler bul, evlilik bitirmek bu ⁹kadar basit birsey değil, sen beni dinle erkekler eğitim ile evrim bile geçirirler sen ona öğretmenin yolunu bul,
Siz eşinizle açık açık konuştunuz mu? Karşınıza alıp size bütçe ayırması gerektiğini sokakta 20-30 lira ile gezdiğinizi, babanızdan para aldığınızı. Biraz utanır belki. Neyden korkuyosunuzda konuşamıyosunuz bu kadarDuygusalım nasıl davranacağımı bilmiyorum çok üzüldüm geceden beri ne yapacağımı da bilmiyorum eşim evin ihtiyaçlarını ikiletmeden karşılar dışarıdan gelirken sevdiğim şeyleri almaya çalışır ev işlerine yardım eder süpürür çamaşır serer doğum günümde bana güzel bir hediye aldı çiçek alır fakat benim kişisel bir ihtiyacım olabileceğini bir şeyi görüp beğenebileceğimi düşünmüyor ya da düşünemiyor biz hep birlikteyiz evden çalışıyor yemek yiyelim birlikte der canın ne istiyor diye sorar bana, ben böyle yazdığım için herkes hemen boşan iğrenç bir insan demiş ama ben en kötü şeyleri sorunları yazdım her şeyi de görmezden gelemem yapacağım bir şeyin sonunda pişman olmak istemiyorum böyle yorumlar beni biraz olsun rahatlatıyor teşekkür ederim eşimle sorunlarımız var tabii ki, tartışmalarımız da oluyor her evlilikte oluyordur ama fevri kararlar vermek istemiyorum
Kapının kulpuna, süpürgenin sapına ne bileyim mutfaktaki tezgaha falan anlat bunları, daha çok verim alırsın. Biz uzun uzun anlattık, hiçbir etkisi olmadı.Siz eşinizin sevgisizliğini “cimrilik” olarak tanımlayıp onursuzca bi yaşam sürmüş olabilirsiniz. Konu sahibinin eşi cimri değil anasına danasına alırken nerde cimrilik? Karısını 20-30 lirayla sokakta gezdiren adamlar mı “örnek Türk aile babası” olacak. Siz çok yanlış anlamışsınız olayı. Kendinizi kandırarak devam edin eşini ele güne karşı mahcup bırakan beş parasız gezdiren adamları baş tacı edin. Sanıyosunuz ki buradaki tüm kadınlar boşansın, ayrılıklar olsun diye yazıyor, yahu kendinizi küçük düşürmeyin, güçlü onurlu olun diye yazıyor.
Sizi sevmeyen birini eş olarak seçmişsiniz işte onu diyoruz. Mevzu bugün para olur, yarın başka bir şey olur. Neyse inşallah en yakın zamanda ekonomik bağımsızlığınız olur.Bir kadının kesinlikle ekonomik özgürlüğü olması lazım kimseye tavsiye etmiyorum beni çok sevdiğini biliyorum ama gerçekten çok soğuyorum inşallah en yakın zaman da atanır paramı kazanırım o zaman istediğim gibi konuşurum söz hakkına sahip olurum diye düşünüyorum