Evlilikte orta yolu bulmak

Anladım ufak tefek seyler aslında
Her istediğinize bu sekıkde hayır diyorsa tabiki de haklısınız
Sizin gönlünüzü de hoş tutmalı eşiniz
Iste derdim bu. Ozel gunlerde hediye alir yiyecek olarak sevdiğim seyleri ben demeden fazla fazla alir gelir. Ama onun icin bir seyin acelesi yok veya luzumsuzsa tamam diyip simartmaz.

İşe girmeyi düşünüyordunuz diye hatırlıyorum, aslında size en iyi gelecek şey çalışmak gibi duruyor. Umarım içinize sinen iyi bir iş fırsatı çıkar karşınıza kısa sürede. Sorunlarınızın büyük ölçüde çözüleceğini düşünüyorum çalışmaya başladığınızda.
Ben de ben de. Hala arıyorum teşekkür ederim

Farketmez mesela benim için.
Alışveriş dedin ya aklım orada kalmış.
Bir yere gitmek istesem o da yok dese hiç üstelemem ben.
Yorgundur, keyifsizdir, beli ağrıyordur derim.

Bende bi cekince olustu ama artik bi yere gitmek istedigimi soyleyecekken geriliyorum yine hayır diyecek, erteleyecek diye. Bu sebepsiz yere olmaz dimi?

Bende bi cekince olustu ama artik bi yere gitmek istedigimi soyleyecekken geriliyorum yine hayır diyecek, erteleyecek diye. Bu sebepsiz yere olmaz dimi?
Çekinecek boyuta geldiyse evliliğinde bir sıkıntı vardır bence.
İnsan niye gerilsin eşi hayır diyecek diye.
Sorarsın, ya olur der ya da olmaz.
Sen de kendine göre plan yaparsın.

Biyere gitmek istediğinde çok istekli gözükmemeye çalış şuraya gitsek keyifli vakit geçirebiliriz aslında gibi esnek ifadeler kullan
Böylece hem reddedilme hissini hafif atlatırsın o olabilir gidelim derse talepkar gibi algılanmazsın birlikte karar vermiş olırsunız
Sen mutlu adam mutlu geçinir gidersiniz
Bi bahane üretirse de aslında ben de yorgun hissediyorum öylesine söyledim sonra gidelim bence de gitmeyelim gibi yumuşak ifadelerle geçiş yapabilirsin

Ahanda esimin durumu simdi oyle gecen haftalarda sehir disina gezmeye gidelim dedi iki gunlugune bana bir gun kala soyledi nasil hazirlancam yetisemem dedim onumuzdeki hafta sonu icin gidelim dedim hayir diyor simdi insana eziyet resmen.

Istedigi yemegi yapma
Benim canim bunu istedi bunu yaptim de. Kiyafetini de utuleme. Canim oyle istedi de. Sonra da ekle,anladin mi simdi nasil bir duyguymus de :KK66:
Bizdeki olay cok farkli,esim cok inatcidir,hep kendi istedigi olsun ister amaaaaa tabiki ben buna izin vermem. Her seferinde usenmeden gerizekaliya anlatir gibi alir karsima konusurum. Bak biz evliyiz oyle degil boyle yapmaliyiz,fikrimi sormalisin ,kararlari beraber vermeliyiz diye
Gerizekaliya anlatir gibi :KK70:

Tamam adamlara kendimizi ezdirmeyelim de
ama siz sürekli bu durumlara takiliyorsunuz
beni ezdi mi evlilikte hep onun sözü mu geçiyor bunu kabul edersem onun sözünü mu dinlemiş olurum ipler onun eline mi geçer
bunlari çok düşünüyorsunuz
bu kadar hesaba da gerek yok
Bence biraz salin birbirinizi
rahat olun

Biyere gitmek istediğinde çok istekli gözükmemeye çalış şuraya gitsek keyifli vakit geçirebiliriz aslında gibi esnek ifadeler kullan
Böylece hem reddedilme hissini hafif atlatırsın o olabilir gidelim derse talepkar gibi algılanmazsın birlikte karar vermiş olırsunız
Sen mutlu adam mutlu geçinir gidersiniz
Bi bahane üretirse de aslında ben de yorgun hissediyorum öylesine söyledim sonra gidelim bence de gitmeyelim gibi yumuşak ifadelerle geçiş yapabilirsin
Boyle de icime atmis olacağım ama. Zaten bi yere gitme kararı alip beni dahil etmediyse mümkün değil ikna edemem kendince mantıklı sebepleri vardır.

Tamam adamlara kendimizi ezdirmeyelim de
ama siz sürekli bu durumlara takiliyorsunuz
beni ezdi mi evlilikte hep onun sözü mu geçiyor bunu kabul edersem onun sözünü mu dinlemiş olurum ipler onun eline mi geçer
bunlari çok düşünüyorsunuz
bu kadar hesaba da gerek yok
Bence biraz salin birbirinizi
rahat olun
Oyle komplekslerim inanın hic yok. Benim kızdığım tek sey eşitsizlik, haksızlık. Ben onun isteklerine önem veriyorsam onun da vermesini istiyorum. Hanlar saraylar istemiyorum ki ben ondan.

Ben de kafasında plan yapıp adamın ona uymasını bekleyenlerdenim
Eşimse tam tersi ani karar veremez kendini hazırlaması saatler sürer
Kafamda plan yapmamayı öğrendim fikir geldiği anda söylüyorum birlikte değerlendiriyoruz
O da benim için kaliteli zaman geçirmenin önemini kavradı çok yorgun ooşmadıkç reddetmemeye başladı
Beş sevgi dili diye bi kitap okuduk ve çok yararını gördük gerçekten

Ahanda esimin durumu simdi oyle gecen haftalarda sehir disina gezmeye gidelim dedi iki gunlugune bana bir gun kala soyledi nasil hazirlancam yetisemem dedim onumuzdeki hafta sonu icin gidelim dedim hayir diyor simdi insana eziyet resmen.
Önünüzdeki hafta gidilse ne olacak halbuki dimi. Ama ona sorsan bin tane mantikli sebep bulur.

Çok basit çok fazla ilgilenme ve senin de arkadaşların olsun git onlarla otur mesajlas konuş ben öyle yapıyorum diyorum bir yere gidelim gak guk ediyor bende arkadaşlara oturmaya gidiyorum watsaptan grup var konuşuyoruz bazen bı saat iki saat arkadaşlarımla konuşuyorum ondan sonra kendi diyor birşeyler mı yapsak falan diye çivi çiviyi söker

Oyle komplekslerim inanın hic yok. Benim kızdığım tek sey eşitsizlik, haksızlık. Ben onun isteklerine önem veriyorsam onun da vermesini istiyorum. Hanlar saraylar istemiyorum ki ben ondan.

kompleks olarak değil de bence biraz buradaki diğer konulardan etkileniyorsunuz gibi geliyor bana konularınızdan dolayı
önem vermiyorsa siz de vermeyin işte eşitlik sağlanmış olur böylece

kompleks olarak değil de bence biraz buradaki diğer konulardan etkileniyorsunuz gibi geliyor bana konularınızdan dolayı
önem vermiyorsa siz de vermeyin işte eşitlik sağlanmış olur böylece
Burasi etkiliyor beni evet nasıl baslarsa oyle gider fobi oldu bende.

Çok basit çok fazla ilgilenme ve senin de arkadaşların olsun git onlarla otur mesajlas konuş ben öyle yapıyorum diyorum bir yere gidelim gak guk ediyor bende arkadaşlara oturmaya gidiyorum watsaptan grup var konuşuyoruz bazen bı saat iki saat arkadaşlarımla konuşuyorum ondan sonra kendi diyor birşeyler mı yapsak falan diye çivi çiviyi söker
Benim arkadaşlarım uzakta ailem var bir tek. Sık giderim zaten onlara da.

X