Evlilikte Neye Bakmalıyım

Çok haklısın .Eksik dilemısım ben .Bundan sonra detaylandırcam

Benim için 35 yaşında adamin hiç birlikteligi olmamasi ve kişisel bakimdan sınıfta kalması reddetmem icin yeterli cevaplar olurdu. Bence sizin icin de... Niye mi? Hem fikir olmasak aklinizdaki eksikleri yazmazdınız.
Daha onceden yanlıs buldugum seylerı solemıoduk .Anlatmıodum .Yanlıs oldunu fark edıodum .Ama etkılemmemek adına anlatmıodum .Ama şimdi ole deıl anlatmak ıstıyorum.Adam cırkındır bır konuşur senı etkıler .Ole seyde yok .Saygılı ,hassas ,nazık ama kımseyle ılıskıye gırmedını nıye soluon .

Bakın sizi burda gaza getirmek tabiki istemiyoruz belki de adam gerçekten iyi biri ancak her ihtimali düşünüp iyice ölçüp biçip karar verin biraz zamana bırakın iyice tanımaya çalışın. Hakkınızda harırlısı neyse o olur umarım.

Aslında evlilik konusunda 1-0 ondesiniz ama siz daha 3 günlük tanidiginiz biri için evlilik dusunurken karşıdaki aşk sözcükleri kullanmaya başlamış bile ona cesareti siz vermişsiniz .. ilk önce arkadaş olabilirdiniz 3gun içinde bunca şey konusmussunuz sanki 4.gun evlenecek gibi tecrübeniz var herşeyin farkında olmaniz gerek evlenmek için evlenmeyin tanıyın arkadaş olun vakit geçirin ama sevgililik olayını biraz geride bırakın çok hızlı ilerliyor

Tesekkur ederım

Cesaret vermedım .Nelerden hoslanırsın dıorum çok guzelsın sana aşık oldum dıo .Daha 3 gun oldu.Neyın cesaretı

Cesaret vermedım .Nelerden hoslanırsın dıorum çok guzelsın sana aşık oldum dıo .Daha 3 gun oldu.Neyın cesaretı
Sizde açık açık konuşun ben hoşlanmıyorum bu kadar samimiyetten daha tanıştığımıza 3 gün oldu ne aşkı diyin muhtemelen ilk görüşte aşk falan diyecek ben hiç hoşlanmam ya vıcık vıcık iliskilerden sizde tavrınızi net koyun ortaya

Sırf boşandım diye ıyı dıye bır evlılık kurmak ıstemıorum
okey
tamam işte kendinizi zorlama sebebiniz bu. benden çok yaşayın bunu soracaktım.
boşandınız diye kaliteli , düzgün kişilere layık değilsiniz bu yüzden de bu tiplerle olmalısınız diye düşünüyorsunuz. evlenince de mutlu olmamalısınız ki siz boşanmış bir kadın olarak mutlu olmayı haketmiyorsunuz.
şimdi önemli olan bu düşüncenin yanlış olduğunu kabullenmek, inançlarınızı değiştirmeniz lazım . çalışıyor musunuz ? maddi rahatlığınız var mı ?

Koydum .Bana ınanmıomusun dıo .

Çalışıorum .Çalışmayı çok sevıyorum .Ama bulundugum yer boşanmış bır kadının ıyı seylerı haketmedıgını soyleyen bır yer.Çöpsüz üzüm .Daha ne istıosun .Senı bu saatten sonra doktor gelıp ıstemez .Sankı ben doktor ıstıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…