• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte Neye Bakmalıyım

Olmaz böyle. Bir adam iyi, uyumlu diye evlenilmez. Tamam kör kütük aşık olun demiyorum ama etkilenmeniz lazım. Sizde öyle bir şey yok.
27 yaş çok değil. Evliliğe odaklanmayın kendinizi. İçinizi titretecek, görmek için heyecan duyacağınız birini bekleyin. Evlilikte zamanla duygular zaten sakinliyor ama baştan sizi etkilemeyen bir adamla aynı eve, yatağa girmek size eziyet olur. Adam yatakta iyi ya da değildir onu bilemem ama siz bu tarz bir evlilik yaparsanız %100 vajinusmus olursunuz

Guvenlık ama çok boş zamabı oldugu ıcın sureklı iş alıomuş calısıomus
Hadi ona ok.. ama para kazaniyosan birazda harcamak gerekirdi en azindan ustune basina.. bana cok asosyal biri gibi geldi..birde pasakli
Insan hakket zor, degismezler inanki

Çok fazla işte .Bak senı tanımaya calısıorum bana kendını anlat dıorum.Başlıyor aşk cumlelerıne .Arkadaslarımda bu ozellıklerı tek bır yerde bulamazsın dıolar .Evlılık yapmak ıcın evlenmek ıstemıorum
Evet bu kadar buldumcuk bi adami zor bulursun, gormemisin seyi olmus gibi adamin gozunde kalp emojileri yanip sönüyodur

Duş alıomuş .Dişi sordum 1 haftada anca dedi .Çok ayıp dedım .Gercekten ayıp .İşin garıbı her seyı soyluyorda .Ben olsam utanırum
Haftada 1 disini fiecaliyosa 2 aya 1 dus aliyodur, hayallerimde ki vahşu yagusuklu magara adami

Tam ilişkiler konusunda deneyimsiz biri gibi duruyor diyecektim bunu okudum

Bu benim vazgeçmem için yeterli bi sebep
Kaç yaşına gelip her şeyi deneyen yanıla en baştan öğrenecek biriyle uğraşmak istemezdim

Bi de üstünü başını kendi seçemeyen adama da pek saygı duyamam sanırım
Ezik sanki biraz 🙁

Evlenmeden önce neyse evlendikten sonrada odur. Sizin zorunuzla bir süre gider belki ama fabrika ayarlarına geri döner. Birde öz bakım cidden önemli ya. Bu arada çok gençsin kimler kimler çıkar karşına.

Duş alıomuş .Dişi sordum 1 haftada anca dedi .Çok ayıp dedım .Gercekten ayıp .İşin garıbı her seyı soyluyorda .Ben olsam utanırum
1 haftada anca demiş ve hala konuşuyor musunuz? Onunla yan yana gelecek olan da aynı yatağa girecek olan da sizsiniz. Karar verin artık.

Bu bakımsız olmak degil ki ama. Bu pis olmak.

Bakımsız olmak demek saçı taramamaktır mesela. Ama saç temizdir. Yıkanmıştır.

Mesela üstü başı alakasızsa bakımsız olabilir. Ama temizdir.

Mesela dişleri her gün fırçalamak temizliktir. Ekstrası bakıma girer. Mesela ağız bakım suyu vs.

Siz bakımsız olmakla pis olmayı ayırt edemiyorsunuz bence.

Diş fircalamamak bakımsız olmak demek değildir. Düpedüz pistir.

Adam çalışmak dışında hiçbir vasfı olmayan biri gibi geldi bana.

35 yaşına kader hiç mi birileri girmemiş hayatına tanımaya çalışmış? Bu da sıkıntılı.

Uysal olmak da güzel birşey değil bence ya. Uysal denilen insanlar genelde pasif oluyor.

Ayrıca bu yasa kadar kendine bakmamış, haftada bir diş fırçalayan biri değişmez. Değiştirmeye çalışmadan kafanıza yatıyorsanız devam edin sırasını değiştiririm,burasıyla oynarım diye düşünmelerin sonu hep hüsran olur.
Aynen öyle.
Bu adam uysal mi pasif mi? Pasif ise konu sahibini koruyamaz, tartışmaz, herşeye herkese evet der. İyi kötü ilişki tecrübesi bile yok.
Muhtemelen annecim annecim sayıklıyor.

Sureklı çalışmış .Bende ole dusunuorum .Hemen aşk olmaz
Hemen aşk olmaz tabii ama elektrik var mı sen önce onu tart. Arada hoşlaşma yoksa sırf mantıkla evlilik olmaz. Bakımsızsa bakarsın düzelir. Ama temiz değilse hep takip etmen gerekir

Kızlar merhaba .27 yaşında boşandım .4 aylık bir evlılıgım oldu .Severek evlenmıstım .Kayınpederıme kefıl olmadım diye boşandım .Sonradan gelen talıplerım çocuklu yada başka sıkıntıları vardı .Şimdi bir talıbım bar .35 yasında bekar .Hıc evlılık yapmamış .Birikimi var .Düşüncelerı guzel .Aılesı aıleme uygun .Edeplı .İçkisi yok .Sigarası yok .Hep çalışmış .Çalışmasının uzerıne ek iş yapmış .Benı annem yetıstırdı dıo .Bugun tanışmamızın 3. Gunu .Allahtan her seyı detaylandırıp ıstemek gerekıo aslında .Çirkin deıl .Boyu var .Ama çok bakımsız .Kıyafet bıle secememıs kendıne .Ben kendıne doledıgımde beraber alışverıs yapalım dedı .O kadar hoşuma gıttıkı .Uysal olması .Kötü kelıme kullanmaması .Dıger ınsanlara maddı anlamda konu acınca bu konuyu kapatalım .Ben gerılıorum .Şöyle oluyor boyle oluyor dıyıp kestırıp atıolardı .Bır kez agzım sutten yanınca ufluyorum yogurdu .Annem ablam çocugu aılesını cok begendı .Hep olumlu bır ınsanda .Arkadaslarım da tanı defıler .Bır ozellık olur butun guzel ozellıkler bır yerde toplanmaz dedıler .
Bebim canımı sıkan nokta ben tanımaya calısıorum sureklı aşk sozcuklerı soyluyor .Daha 3 gun oldu .Bak ben senı tanımaya calışıorum lutfen bırbırımızı tanımaya calısalım dıorum .Napayım ıcımden bunları soylemek gelıyor dıyor .Konulmasıda ıyı .Ben dusuncelerını ogrenmeye calısıorum.Oldu bıttıye getırmek ıstemıorum.
Kızlar ben neye dıkkat edeyım .Gorunus olarak çirkın deıl .Sadece hıc kendıne bakmamış .Bende aksıne kendıme cok bakarım .Nasıl ne yapmam gerektıgını bılmıorum .Herkes ıyı dıyıncede acaba ben mı kusur arıorum dıorum .Neye dıkkat edeyım .Lutfen soyler mısınız
Valla 4 yıl manitaciliktan sonra evleniyor insanlar da aynı catı altına girince ben bunu nasıl tanıyamamısım diyor mesela?

3 günde ne bu boyle ates alır gibi ardınızdan atlı mı kovalıyor acele etmeyin yahu.

Hadi acil seni tanımaliyim tanit kendini hadi ask cümleleri kurma sende beni tanı diyerekte olmaz elbette zamana yaymak lazim..Kendiliginden gelismesi lazim..ha beyefendi tabiri caizse

3günde ask sözleriyle dalmış epey bi düz duvara tırmanır modda mı nedir? Beni iter bu seyler ya bilemedim.Hislerinize güvenin diyorum..

Kaçınnnnnn
Haftada 1 nedir yahu insan kokuşur. Ortaçağ köylüsü olsan anlarım ama her evde duş var, sıcak su varken haftada 1 ayıp.

Kızlar merhaba .27 yaşında boşandım .4 aylık bir evlılıgım oldu .Severek evlenmıstım .Kayınpederıme kefıl olmadım diye boşandım .Sonradan gelen talıplerım çocuklu yada başka sıkıntıları vardı .Şimdi bir talıbım bar .35 yasında bekar .Hıc evlılık yapmamış .Birikimi var .Düşüncelerı guzel .Aılesı aıleme uygun .Edeplı .İçkisi yok .Sigarası yok .Hep çalışmış .Çalışmasının uzerıne ek iş yapmış .Benı annem yetıstırdı dıo .Bugun tanışmamızın 3. Gunu .Allahtan her seyı detaylandırıp ıstemek gerekıo aslında .Çirkin deıl .Boyu var .Ama çok bakımsız .Kıyafet bıle secememıs kendıne .Ben kendıne doledıgımde beraber alışverıs yapalım dedı .O kadar hoşuma gıttıkı .Uysal olması .Kötü kelıme kullanmaması .Dıger ınsanlara maddı anlamda konu acınca bu konuyu kapatalım .Ben gerılıorum .Şöyle oluyor boyle oluyor dıyıp kestırıp atıolardı .Bır kez agzım sutten yanınca ufluyorum yogurdu .Annem ablam çocugu aılesını cok begendı .Hep olumlu bır ınsanda .Arkadaslarım da tanı defıler .Bır ozellık olur butun guzel ozellıkler bır yerde toplanmaz dedıler .
Bebim canımı sıkan nokta ben tanımaya calısıorum sureklı aşk sozcuklerı soyluyor .Daha 3 gun oldu .Bak ben senı tanımaya calışıorum lutfen bırbırımızı tanımaya calısalım dıorum .Napayım ıcımden bunları soylemek gelıyor dıyor .Konulmasıda ıyı .Ben dusuncelerını ogrenmeye calısıorum.Oldu bıttıye getırmek ıstemıorum.
Kızlar ben neye dıkkat edeyım .Gorunus olarak çirkın deıl .Sadece hıc kendıne bakmamış .Bende aksıne kendıme cok bakarım .Nasıl ne yapmam gerektıgını bılmıorum .Herkes ıyı dıyıncede acaba ben mı kusur arıorum dıorum .Neye dıkkat edeyım .Lutfen soyler mısınız
3 günden bahsediyoruz 😄 ne aşk sözcüğü ne samimiyeti?

Hemen aşk olmaz tabii ama elektrik var mı sen önce onu tart. Arada hoşlaşma yoksa sırf mantıkla evlilik olmaz. Bakımsızsa bakarsın düzelir. Ama temiz değilse hep takip etmen gerekir
Çirkin deıl ama yakısıklıda deıl .Hiç bir kıpırtı olmadı .Ama tekrar bı goruscem.Ben hiç hemen aşık olmadım .Ole bır yapım yok .Konularak ben sevebılıorum

Çirkin deıl ama yakısıklıda deıl .Hiç bir kıpırtı olmadı .Ama tekrar bı goruscem
Şunu da ekleyeyim. Erkeğin görmüş geçirmişi tadından yenmez. Yani daha önce hayatında birileri olmuşsa, sosyal ortamlarda bulunmuşsa, nerde ne yapacağını biliyorsa, ağZı laf yapıyorsa seni bir basamak yukarı çıkarır. Ama tersi ise ben ne yaptım diye pişman olursun. Hayırlısı olsun...

Back