Hadi ona ok.. ama para kazaniyosan birazda harcamak gerekirdi en azindan ustune basina.. bana cok asosyal biri gibi geldi..birde pasakliGuvenlık ama çok boş zamabı oldugu ıcın sureklı iş alıomuş calısıomus
Evet bu kadar buldumcuk bi adami zor bulursun, gormemisin seyi olmus gibi adamin gozunde kalp emojileri yanip sönüyodurÇok fazla işte .Bak senı tanımaya calısıorum bana kendını anlat dıorum.Başlıyor aşk cumlelerıne .Arkadaslarımda bu ozellıklerı tek bır yerde bulamazsın dıolar .Evlılık yapmak ıcın evlenmek ıstemıorum
Ay bu cidden fatmagülün abisi gibi galiba saf biraz. Çocuk bakacaksın, her şeyi komutla yaptıracaksın anlaşılan.Duş alıomuş .Dişi sordum 1 haftada anca dedi .Çok ayıp dedım .Gercekten ayıp .İşin garıbı her seyı soyluyorda .Ben olsam utanırum
Haftada 1 disini fiecaliyosa 2 aya 1 dus aliyodur, hayallerimde ki vahşu yagusuklu magara adamiDuş alıomuş .Dişi sordum 1 haftada anca dedi .Çok ayıp dedım .Gercekten ayıp .İşin garıbı her seyı soyluyorda .Ben olsam utanırum
Ezik sanki birazTam ilişkiler konusunda deneyimsiz biri gibi duruyor diyecektim bunu okudum
Bu benim vazgeçmem için yeterli bi sebep
Kaç yaşına gelip her şeyi deneyen yanıla en baştan öğrenecek biriyle uğraşmak istemezdim
Bi de üstünü başını kendi seçemeyen adama da pek saygı duyamam sanırım
1 haftada anca demiş ve hala konuşuyor musunuz? Onunla yan yana gelecek olan da aynı yatağa girecek olan da sizsiniz. Karar verin artık.Duş alıomuş .Dişi sordum 1 haftada anca dedi .Çok ayıp dedım .Gercekten ayıp .İşin garıbı her seyı soyluyorda .Ben olsam utanırum
Aynen öyle.Adam çalışmak dışında hiçbir vasfı olmayan biri gibi geldi bana.
35 yaşına kader hiç mi birileri girmemiş hayatına tanımaya çalışmış? Bu da sıkıntılı.
Uysal olmak da güzel birşey değil bence ya. Uysal denilen insanlar genelde pasif oluyor.
Ayrıca bu yasa kadar kendine bakmamış, haftada bir diş fırçalayan biri değişmez. Değiştirmeye çalışmadan kafanıza yatıyorsanız devam edin sırasını değiştiririm,burasıyla oynarım diye düşünmelerin sonu hep hüsran olur.
Sizinle buluşmaya annesiyle mi geldi yoksa?Allah korusun .Annesıyle geldıler
Hemen aşk olmaz tabii ama elektrik var mı sen önce onu tart. Arada hoşlaşma yoksa sırf mantıkla evlilik olmaz. Bakımsızsa bakarsın düzelir. Ama temiz değilse hep takip etmen gerekirSureklı çalışmış .Bende ole dusunuorum .Hemen aşk olmaz
Valla 4 yıl manitaciliktan sonra evleniyor insanlar da aynı catı altına girince ben bunu nasıl tanıyamamısım diyor mesela?Kızlar merhaba .27 yaşında boşandım .4 aylık bir evlılıgım oldu .Severek evlenmıstım .Kayınpederıme kefıl olmadım diye boşandım .Sonradan gelen talıplerım çocuklu yada başka sıkıntıları vardı .Şimdi bir talıbım bar .35 yasında bekar .Hıc evlılık yapmamış .Birikimi var .Düşüncelerı guzel .Aılesı aıleme uygun .Edeplı .İçkisi yok .Sigarası yok .Hep çalışmış .Çalışmasının uzerıne ek iş yapmış .Benı annem yetıstırdı dıo .Bugun tanışmamızın 3. Gunu .Allahtan her seyı detaylandırıp ıstemek gerekıo aslında .Çirkin deıl .Boyu var .Ama çok bakımsız .Kıyafet bıle secememıs kendıne .Ben kendıne doledıgımde beraber alışverıs yapalım dedı .O kadar hoşuma gıttıkı .Uysal olması .Kötü kelıme kullanmaması .Dıger ınsanlara maddı anlamda konu acınca bu konuyu kapatalım .Ben gerılıorum .Şöyle oluyor boyle oluyor dıyıp kestırıp atıolardı .Bır kez agzım sutten yanınca ufluyorum yogurdu .Annem ablam çocugu aılesını cok begendı .Hep olumlu bır ınsanda .Arkadaslarım da tanı defıler .Bır ozellık olur butun guzel ozellıkler bır yerde toplanmaz dedıler .
Bebim canımı sıkan nokta ben tanımaya calısıorum sureklı aşk sozcuklerı soyluyor .Daha 3 gun oldu .Bak ben senı tanımaya calışıorum lutfen bırbırımızı tanımaya calısalım dıorum .Napayım ıcımden bunları soylemek gelıyor dıyor .Konulmasıda ıyı .Ben dusuncelerını ogrenmeye calısıorum.Oldu bıttıye getırmek ıstemıorum.
Kızlar ben neye dıkkat edeyım .Gorunus olarak çirkın deıl .Sadece hıc kendıne bakmamış .Bende aksıne kendıme cok bakarım .Nasıl ne yapmam gerektıgını bılmıorum .Herkes ıyı dıyıncede acaba ben mı kusur arıorum dıorum .Neye dıkkat edeyım .Lutfen soyler mısınız
Duş alıomuş .Dişi sordum 1 haftada anca dedi .Çok ayıp dedım .Gercekten ayıp .İşin garıbı her seyı soyluyorda .Ben olsam utanırum
3 günden bahsediyoruzKızlar merhaba .27 yaşında boşandım .4 aylık bir evlılıgım oldu .Severek evlenmıstım .Kayınpederıme kefıl olmadım diye boşandım .Sonradan gelen talıplerım çocuklu yada başka sıkıntıları vardı .Şimdi bir talıbım bar .35 yasında bekar .Hıc evlılık yapmamış .Birikimi var .Düşüncelerı guzel .Aılesı aıleme uygun .Edeplı .İçkisi yok .Sigarası yok .Hep çalışmış .Çalışmasının uzerıne ek iş yapmış .Benı annem yetıstırdı dıo .Bugun tanışmamızın 3. Gunu .Allahtan her seyı detaylandırıp ıstemek gerekıo aslında .Çirkin deıl .Boyu var .Ama çok bakımsız .Kıyafet bıle secememıs kendıne .Ben kendıne doledıgımde beraber alışverıs yapalım dedı .O kadar hoşuma gıttıkı .Uysal olması .Kötü kelıme kullanmaması .Dıger ınsanlara maddı anlamda konu acınca bu konuyu kapatalım .Ben gerılıorum .Şöyle oluyor boyle oluyor dıyıp kestırıp atıolardı .Bır kez agzım sutten yanınca ufluyorum yogurdu .Annem ablam çocugu aılesını cok begendı .Hep olumlu bır ınsanda .Arkadaslarım da tanı defıler .Bır ozellık olur butun guzel ozellıkler bır yerde toplanmaz dedıler .
Bebim canımı sıkan nokta ben tanımaya calısıorum sureklı aşk sozcuklerı soyluyor .Daha 3 gun oldu .Bak ben senı tanımaya calışıorum lutfen bırbırımızı tanımaya calısalım dıorum .Napayım ıcımden bunları soylemek gelıyor dıyor .Konulmasıda ıyı .Ben dusuncelerını ogrenmeye calısıorum.Oldu bıttıye getırmek ıstemıorum.
Kızlar ben neye dıkkat edeyım .Gorunus olarak çirkın deıl .Sadece hıc kendıne bakmamış .Bende aksıne kendıme cok bakarım .Nasıl ne yapmam gerektıgını bılmıorum .Herkes ıyı dıyıncede acaba ben mı kusur arıorum dıorum .Neye dıkkat edeyım .Lutfen soyler mısınız
Çirkin deıl ama yakısıklıda deıl .Hiç bir kıpırtı olmadı .Ama tekrar bı goruscem.Ben hiç hemen aşık olmadım .Ole bır yapım yok .Konularak ben sevebılıorumHemen aşk olmaz tabii ama elektrik var mı sen önce onu tart. Arada hoşlaşma yoksa sırf mantıkla evlilik olmaz. Bakımsızsa bakarsın düzelir. Ama temiz değilse hep takip etmen gerekir
Bılemedımkı3 günden bahsediyoruzne aşk sözcüğü ne samimiyeti?
Şunu da ekleyeyim. Erkeğin görmüş geçirmişi tadından yenmez. Yani daha önce hayatında birileri olmuşsa, sosyal ortamlarda bulunmuşsa, nerde ne yapacağını biliyorsa, ağZı laf yapıyorsa seni bir basamak yukarı çıkarır. Ama tersi ise ben ne yaptım diye pişman olursun. Hayırlısı olsun...Çirkin deıl ama yakısıklıda deıl .Hiç bir kıpırtı olmadı .Ama tekrar bı goruscem
Allah korusun .Eksik mi istedımAy bu cidden fatmagülün abisi gibi galiba saf biraz. Çocuk bakacaksın, her şeyi komutla yaptıracaksın anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?