• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte Neye Bakmalıyım

Ya ilk buluşmada kibar olacak tabi. Ama mesela bu adamın sosyal ilişkileri nasıl? Yakın arkadaşları var mı? Hadi sevgiliyi geçtim mesela kadın bir arkadaşı olmaması bile benim için sıkıntıdır.

Siz bu adamı kolunuza takıp arkadaş çevrenize sokabilecek misiniz? Sinemaya gider mi hangi tür kitapları sever? Hadi geçtim yv de hangi programları izler?

Çalışmak önemli ama yetmez yaa..
Çok çalışkanım çok boş vaktım yok dıo

Zaman vereceksiniz o zaman birbirinize, tüm beklentilerimizi karşılayacak bir insan bulmak zor galiba. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Zaman verebılırmıyım bılmıorum .Bır defa daha bulusurum

3 günde bunlar nasil sohbetler ahahaha, bizimle dalgami geçiyorsun kiz?

Bencede tam uyumlusunuz. Ikinizinde derdi evlenmek, kim olursa olsun. Yani birinden bahs ederken ilk cümle "birikimi varmiş" olurmu? Hahaha zevkli konu ya. Iyi bir fakesin.
Görücu usulu geldı zaten .Dert evlenmek olmayıpta ne olucak .Sonra 2 cay ıcer yoluna gıdersın.Yada ılerlersın

Kendine bakamaması problemi çok masum geldi bana. 😅

Erkeklerde kıyafet problemini çözmek kolay, erkek ve kadın giyim reyonlarına bir bakın. Kadın kıyafetlere bakan erkek pek göremezsiniz de erkek kıyafetlerine bakanların yarısı kadın zaten. 😂

Erkek kıyafetlerinde ölçüler standarttır, düzgün bir iki dükkana sokarsınız, eline ölçüyü verirsiniz alır gelir. 😊

Hanımlar gibi yüz milyon dükkan dolaşmıyorlar.
Kaliteli birkaç takımı olsun, terziye düzelttirin bitti gitti.

Saç sakal kısmı da kolay. Önemli olan hijyen.
İğrenç 🤢 huyları var mı banyo yapar mı temiz mi?
Temizse gerisi toparlanır vallahi dert değil.

Bir de hep evlilik kafası ile düşünmeyin, bir dolaşın sohbet edin tanışın. Aşkınız sonradan da gelebilir, bu kadar olumlu özelliği varken bir beden büyük çirkin ceket için adamı elemeyin.

Düzenleme: Hanımlar diş fırçalanmıyormuş, ters köşe oldum kusura bakmayın. 😔

Son düzenleme:
Çocuk da istemiyormussun bu avantaj ne güzel hayatını yaşa o zaman.
Bu adamın neyi cazip ki?
Çocuk sahıbı olmak ıstıyorum yazıcaktım.Kestırıp atmak ıstemıorum .Bakıcam enıne boyuna dusuncem

Kendine bakamaması problemi çok masum geldi bana. 😅

Erkeklerde kıyafet problemini çözmek kolay, erkek ve kadın giyim reyonlarına bir bakın. Kadın kıyafetlere bakan erkek pek göremezsiniz de erkek kıyafetlerine bakanların yarısı kadın zaten. 😂

Erkek kıyafetlerinde ölçüler standarttır, düzgün bir iki dükkana sokarsınız, eline ölçüyü verirsiniz alır gelir. 😊

Hanımlar gibi yüz milyon dükkan dolaşmıyorlar.
Kaliteli birkaç takımı olsun, terziye düzelttirin bitti gitti.

Saç sakal kısmı da kolay. Önemli olan hijyen.
İğrenç 🤢 huyları var mı banyo yapar mı temiz mi?
Temizse gerisi toparlanır vallahi dert değil.

Bir de hep evlilik kafası ile düşünmeyin, bir dolaşın sohbet edin tanışın. Aşkınız sonradan da gelebilir, bu kadar olumlu özelliği varken bir beden büyük çirkin ceket için adamı elemeyin.
Banyo yapıomus.Ama diş fırcalamıomuş .O yuzden bakıcam bır de ıcımde kıpırtı olması gerekıyor

Çok çalışkanım çok boş vaktım yok dıo
Yanlış okumadıysam kendi işi dışında ek işler yaptığını söylediniz.

Buradan çalıştığı için boş vakti olmadığını değil boş vakitlerinde yapacak aktivitesi olmadığı için çalıştığını çıkarırım ben.

Sizin sosyal hayatınız nasıl çalışıyor musunuz gezmeyi tozmayı sever misiniz? Bunlara cevabınız evetse bu adamla yapmanız çok zor.

Ya her şeyi geçtim tekrar hatırlatırım adam diş bile fırçalamıyor..

Okuduklarımdan yola çıkıyorum eminim ki bir sevgilisi falan olmuştur. Baştan vıcık vıcık olması da sıkıntı aman dikkat edin! Ve beni annem yetiştirdi demesi ? Annesine fazla düşkün muhtemel buna da dikkat edin annesine özellikle ona davranışına! Konu ikinci evlilik olunca dediğini gibi biraz titiz davranmak gerekiyor. Üst baş düzelir. Ha tabi diş fırçalaması da ayrı bir olay. Lütfen belli zaman sonra o aşk sözlerine kaptırıp sizi çok seviyor yada bende sevmeye başladım demeyin. İyice tanıyın gerekirse köşeye sıkıştırıp zorlayın. Muhakkak sakladıkları vardır. Kolaylıklar diliyorum hakkınızda hayırlısı olsun

Sen bilirsin de 35 yaşında adamın sevgilisi olmaması normal bir şey mi sence?? Gerçi buradaki bazı hanımlar ayılır bayılır böyle tiplere, normali budur ne güzel kıskanacak bi şey yok namuslu derler. sonra evlenip görürler saadet zincirini.
😅 aynı gaflete kapılıp o şaşkınlıkla evlendim😅 sonra gerçekleri öğrendim kesinlikle muhakkak bir bit yeniği aramalı 😅

Banyo yapıomus.Ama diş fırcalamıomuş .O yuzden bakıcam bır de ıcımde kıpırtı olması gerekıyor

Diş fırçalamıyor muymuş? Bu çok daha kötü şeylerin habercisi olabilir. Wc den çıkarken el yıkamak. Sifon çekmek. Titizlik önemli bence. Bakım diyince kıyafet sandım sadece. Aynı evde yaşayacaksınız valla insan çıldırır pisse eğer.

Artıları eksılerı belırtıorum .Sevebılırmıyım dıe de dusunuorum
Artılar çok gibi. Giyim konusu değişebilir bişey. Ama sen elektrik almamissin. Belli. Şartlar iyi diye de hayır diyemiyorsun😂😂. Eğer sende isinsaydin adamın aşk sözcükleri sana itici ve erken gelmezdi. Bu şartlarda evlenirsen. Yarın öbür gün evet çok iyi her şey iyi ama bişey eksik diceksin.
Bilemedim bende şimdi. Onbir senelik evliyim. Şunu çok net söyleyebilirim. Eğer kalbinde sıcaklık varsa ve adam merhamet sahibiyse denemeye değer. Eli yüzü düzgün. İki elbise alırsın olur biter. Ama adam olamıyor herkes.

Artılar çok gibi. Giyim konusu değişebilir bişey. Ama sen elektrik almamissin. Belli. Şartlar iyi diye de hayır diyemiyorsun😂😂. Eğer sende isinsaydin adamın aşk sözcükleri sana itici ve erken gelmezdi. Bu şartlarda evlenirsen. Yarın öbür gün evet çok iyi her şey iyi ama bişey eksik diceksin.
Bilemedim bende şimdi. Onbir senelik evliyim. Şunu çok net söyleyebilirim. Eğer kalbinde sıcaklık varsa ve adam merhamet sahibiyse denemeye değer. Eli yüzü düzgün. İki elbise alırsın olur biter. Ama adam olamıyor herkes.
Aynen işte benım dusuncemde bu .Herkes o kadar degısıkkı

Back