- 9 Nisan 2013
- 2.149
- 530
- 198
- Konu Sahibi mirkaramir
Maalesef bu bizim toplumuzda da var kiz verilmez hayatta ama alinir ne diyim ALLAH babana yumusaklik versin sonucta insan insan olsun gerisi bos:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanıyorum ve Allahtan annem yanımda.Bak
Baksennnn kız nekadar kolay unutuyo bu erkekler yaptıklarını hayırlısı cnm hayatındaki kişinin doğru insan olduğuna inanıyorsan annenden destek iste
ammmin ammminMaalesef bu bizim toplumuzda da var kiz verilmez hayatta ama alinir ne diyim ALLAH babana yumusaklik versin sonucta insan insan olsun gerisi bos:))
inşallah sorun yaşamayız babam tamam dese istemeye gelecekler.o zamn evlenince sıkıntı yaşiycağını zannetmiyorum.
çevredeki gorgusuz insanlara karşıda başının ağrımasını istemezsen kimseye bişy soylemezsiniz olur biter.. Onemli olan karakterlerinizin uyuşması.
mutlu olmaniza çooook sevindim. Bizimde sevgilimle görüşlerimiz aynı.
Allahtan annem yanımda bu da bana moral oluyor.Bak
Baksennnn kız nekadar kolay unutuyo bu erkekler yaptıklarını hayırlısı cnm hayatındaki kişinin doğru insan olduğuna inanıyorsan annenden destek iste
Anneme atmıştım topu ama o da bir kere konuştu daha da bi şey demedi iş bana kaldıOnemli olan bu zaten, yani sizden birinizin inanci digerinize sacma gelirse o is olmaz, sizin gorusleriniz paralel olmali. Babalar zaten kizlarin evlenmesine hep bir bahane bulur, cok yuzgoz olmak istemiyorsaniz anneye atin siz topu, o ikna etsin.
erkek arkadaşının ailesi,sorun etseydi haklı gorebilirdim de onlar skntı yapmıorsa bnce hiiç bi problm yokk.inşallah sorun yaşamayız babam tamam dese istemeye gelecekler.
önce sordu adı ne kaç yaşında diye sonra mezhebine geldi söyledim yok olmaz dedi
Daha önceden Ankarada babannemlerle birlikte yaşıyorduk o zaman babamın mezhebindeydi. 8 yıldır İstanbuldayız smdi kendi mezhebinde annem. Annem ve ben ramazanda orucumuzu tutarız.Peki annen evlendikten sonra babanin mezhepinemi dondu yoksa ayni mezheptemi
Daha önceden Ankarada babannemlerle birlikte yaşıyorduk o zaman babamın mezhebindeydi. 8 yıldır İstanbuldayız smdi kendi mezhebinde annem. Annem ve ben ramazanda orucumuzu tutarız.Peki annen evlendikten sonra babanin mezhepinemi dondu yoksa ayni mezheptemi
inşşalah dediğiniz gibi olursizin kafa yapilariniz uyuyorsa ve gelin gideceginiz aile sorun yapmiyorsa ,baban zamanla senin kararli oldugunu gördükce yumusayacaktir insaallah diye düsünüyorum
Canim sonucta ikinizde elhamdulillah muslumansiniz.allah inanci olan yuce rabbimize inanan insanlarsiniz.mezhep muhim degil.sen kendi mezhebinin geregini yaparsin esin kendininkini.birbirinize bu konuda karismayacaksaniz,saygi duyacaksaniz zaten aranizda sorun olmayacaktir.babana aynen bu sekilde soylersin.tovbe hasa evlenecegim erkek dinsiz inancsiz biri degil ya babacigim annecigim dersin. ben onun mezhebine degil,insanligina asik oldum.ornegin hanefi olup bana hayati zehir eden biriylemi ,alevi olup bana hayati yasatan biriylemi evlenmemi isterdiniz deyip azda demogoji yapiver ..unutma hersey dilde anlatimda dusunceyi dogru ifade etmekte biter...mutluluklar dilerim...Arkadaslar lutfen yardim edin..
Ben 24 yasindaym okulm yeni bitti 7 yildir gorustugm biri var artik sozlenmek istiyoruz ancak babam sorun ediyorrr. Babami ikna edebilmem icin bir fikriniz var mi?
Hmm ne guzel iste sevgilinle sorunda yasamazsin ramazanlarda biraz daha sabret baban ikna olur bence haaa bu arada desenki beni vermezsen kacarim sizin gibi ne der acaba baban:))))))Daha önceden Ankarada babannemlerle birlikte yaşıyorduk o zaman babamın mezhebindeydi. 8 yıldır İstanbuldayız smdi kendi mezhebinde annem. Annem ve ben ramazanda orucumuzu tutarız.
Canim sonucta ikinizde elhamdulillah muslumansiniz.allah inanci olan yuce rabbimize inanan insanlarsiniz.mezhep muhim degil.sen kendi mezhebinin geregini yaparsin esin kendininkini.birbirinize bu konuda karismayacaksaniz,saygi duyacaksaniz zaten aranizda sorun olmayacaktir.babana aynen bu sekilde soylersin.tovbe hasa evlenecegim erkek dinsiz inancsiz biri degil ya babacigim annecigim dersin. ben onun mezhebine degil,insanligina asik oldum.ornegin hanefi olup bana hayati zehir eden biriylemi ,alevi olup bana hayati yasatan biriylemi evlenmemi isterdiniz deyip azda demogoji yapiver ..unutma hersey dilde anlatimda dusunceyi dogru ifade etmekte biter...mutluluklar dilerim...
böyle güzel cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bbabamn karşısında konuşamıyorum doğru düzgün ben ya ama cesaretimi tekrar toplayıp bunları söylemem gerekir.Canim sonucta ikinizde elhamdulillah muslumansiniz.allah inanci olan yuce rabbimize inanan insanlarsiniz.mezhep muhim degil.sen kendi mezhebinin geregini yaparsin esin kendininkini.birbirinize bu konuda karismayacaksaniz,saygi duyacaksaniz zaten aranizda sorun olmayacaktir.babana aynen bu sekilde soylersin.tovbe hasa evlenecegim erkek dinsiz inancsiz biri degil ya babacigim annecigim dersin. ben onun mezhebine degil,insanligina asik oldum.ornegin hanefi olup bana hayati zehir eden biriylemi ,alevi olup bana hayati yasatan biriylemi evlenmemi isterdiniz deyip azda demogoji yapiver ..unutma hersey dilde anlatimda dusunceyi dogru ifade etmekte biter...mutluluklar dilerim...
inşşalah dediğiniz gibi olur
Vallahi yürü git gözüm görmesin derHmm ne guzel iste sevgilinle sorunda yasamazsin ramazanlarda biraz daha sabret baban ikna olur bence haaa bu arada desenki beni vermezsen kacarim sizin gibi ne der acaba baban:))))))