- 26 Mayıs 2017
- 1.339
- 1.166
- 133
- Konu Sahibi rainydayinireland
-
Hahahah bence de bir tane daha var son yorumda hahaha o daha beter ben ondan daha cok supheleniyorumgörümce burada galiba fake'den yazıyor. Bir de döv kadını istersen. :)
İşte çözecek kişi eşiniz. Eşiniz böyle devam ederse aile olamazsınız, insan bebekli zamanları unutmuyor. İlerde eşi iz akıllansa bile siz soğumuş olursunuz. Telafisi yok bugünlerin. En çok da eşiniz kaybeder. İlerde eşimle aram iyi niye değil çocuğum niye benden uzak der durur. Çocuğuna eşine zaman ayormaz haksızlıga göz yumarsa. Siz dediğim gibi eşinize deyin ona araba alınıyorsa size de arsa alınsın ev yaptırın çocuğunuzla sefa sürün. Eşiniz de çalıssın dursun madem istediği hayat buYok asla erken kalkmam pazarlari gitmem vs diyor oyle bir tip lohusalığımda dahi abisinin yerine gitmedi :)))
çalışma saatlerini de konuştum aramız kötü değil iken şimdide kötü değil ama bir seviye koydum çünkü asla ailesi kabul etmiyor bizim aile düzenimiz karışamazsın minvalinde konuşuyorlar (Ama tabi Allah görüyor her şeyi helal etmiyorum. )özellikle kız kardeşi yaş olarak benden de 4-5 yaş küçük olmasına rağmen çok çok saygısız buna şaşırmıyorum çünkü annesine babasına abisine ses yükseltirken defalarca şahit oldum. Asalak bir tip, cafelerde gece yarısına kadar kahve içip , sürekli para parcayan biri. Babası ile aram iyiyken o da kabul ediyordu problemli olduğunu , idare et içerikli söylediğini bilehatırlıyorum.kızından o da dert yandı ama anne öyle değil onun tarafında.
Bebeğim var hakkaten zor oluyor ama Allah kolaylığını veriyor. Kendi imkanlarımla yaptığım yatırım sonucu ekstra gelirim var , yardımcı tuttum malum akşam çok geç saatte dönüyor , bazen hiç göremiyorum eşimi .
Öğretmen maaşı ile kendinize araba alıyorsanız ben de merak ederim görümcenin arabasını niye bu kadar diline pelesenk etmiş diye. Evi eşiniz geçindiriyor siz kendi paranızı yiyorsunuz e görümce de aynısını yapmış işte. Kendi babanızın marketinde çalışıyor olsaydınız bu sefer de e ben orda zaten çalışıyorum çalıştığımın karşılığı olarak alındı vs der bir sürü carlardınız buraya :) Ev istiyorsanız konuşacaksınız eşinizle kendi paranızı ister katın ister katmayın bir şekilde eşiniz babacığının yanında kazandığı para ile birikim yaparak alacak. Ya da babaya aldırıp ardından borç öder gibi parasız çalışacak. Seçenekler belli.Aldigi arabanin cok daha iyisini elhamdullilah kendi calismalarimla aldim ortada kiskanma yok , ben araba alacigimi duyunca kendine aldirdi kiskanc kim gibi gozukuyor sizce :)
Kocamin cebinden cikan para diye dusunuyorumCebinziden çıkan bir para değil kız babasının parası ile araba almış buna rağmen zorunuza gitmiş. Her cümlede kıza sinir olmuşsunuz. Biraz kıskançlık var sanırım.
Kocanızı orada maaşlı çalışan gibi görmeye başlarsanız o zaman rahat edersiniz. Kayınbaba kurmuş evlatlar da tabi ki ekmeğini yiyor. Eşiniz iş aramamış okul desen belki de okumamış keyfe keder baba yanında iş stresi olmadan işsiz kalma korkusu olmadan kafa rahatlığı ile çalışıyor. Babasının yanında uzun saatler çalışıyor olması bana daha çok evden kaçmaya çalıştığı içinmiş gibi geldi. O yüzden eşinizin kazanmadığı parada da söz hakkınız yok maalesef. Sadece kıskançlık olarak kalabilir sizinki.Kocamin cebinden cikan para diye dusunuyorum
Sizin düşünmenizle o para kocanızin olmuyor.Kocamin cebinden cikan para diye dusunuyorum
Yok okumus muhendis ama meslegini yapmiyorKocanızı orada maaşlı çalışan gibi görmeye başlarsanız o zaman rahat edersiniz. Kayınbaba kurmuş evlatlar da tabi ki ekmeğini yiyor. Eşiniz iş aramamış okul desen belki de okumamış keyfe keder baba yanında iş stresi olmadan işsiz kalma korkusu olmadan kafa rahatlığı ile çalışıyor. Babasının yanında uzun saatler çalışıyor olması bana daha çok evden kaçmaya çalıştığı içinmiş gibi geldi. O yüzden eşinizin kazanmadığı parada da söz hakkınız yok maalesef. Sadece kıskançlık olarak kalabilir sizinki.
Evet var meslegi ama baskasinin yaninda calismak istemiyorEşiniz babasının yanından ayrılsa bir eğitimi var mı ya da bir zanaat biliyor mu?
Ayrılsın kendisine başka bir iş baksın en azından cebinize giren paradan haberiniz olur.
Ya bir şey söylerdim de banlanmak istemiyorumEvet var meslegi ama baskasinin yaninda calismak istemiyor
tabi ki :) esim olmadan yurumeyeceginden eminim cunku en egitimli ve en cok çalışan o her sey ona sorulur o olmadan bir hicler ama esim cok uyumlu biriYa bir şey söylerdim de banlanmak istemiyorum
Biz de başkasının yanında çalışmak istemiyoruz ama yeri gelince çalışıyoruz. Siz memnun değilsiniz bu düzenden anladığım kadarıyla eşinizle konuştunuz mu kendine ayrı bir iş bakmasını ya da kendi işini kurmasını?
O zaman konuşsun babasıyla her ay belli bir miktar parayı maaş gibi alsın ne olursa olsun siz de onu biriktirip arazinizi alın evinizi de yavaş yavaş yaptırırsınız.tabi ki :) esim olmadan yurumeyeceginden eminim cunku en egitimli ve en cok çalışan o her sey ona sorulur o olmadan bir hicler ama esim cok uyumlu biri
İşte kendi çalışmanızla almış olmuyorsunuz kiAldigi arabanin cok daha iyisini elhamdullilah kendi calismalarimla aldim ortada kiskanma yok , ben araba alacigimi duyunca kendine aldirdi kiskanc kim gibi gozukuyor sizce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?