Evlilikte kıskançlık

Ona göre doğru olan o demek ki. Yetişme tarzı, gördüğü bu. Siz de öyle değilseniz orta noktada buluşmak çok zor. Ne deyim hakkınızda hayırlısı olsun.

Konunun net fake olduğunu düşünüyorum. Neden fake olduğunu düşündünüz yazmışsınız diğer insanlara ama neden düşünmesinler ki diye sormak istiyorum ben de size. Sen git seni doğuran, el bebek gül bebek yetiştiren ve ne kılığınıza ne kıyafetinize ne makyajınıza ne başka bir şeyinize karışmaya hak görmemiş aileden gel burda hödüğün teki sana nefes bile aldırmasın elinden gelse, sonra da “sizce normal mi?” Diye sor. Sizce insanlar buna niye inansın ki?

Ben aslında zor durumdayım ama burda da değişik tepkilerle karşılaştım kendimi ifade edemiyorum sanırım

Daha önce baska nickiniz var miydi?
Yani ben inandim. Nick degisimi yaptiysaniz. Bundan daha önce bahsettiniz diyecegim.

Canım öncelikle şaşkınım çünkü yazdıklarında kendi eşimi buldum.Bir tane bile bu huy benim eşimde yok dediğim hiç bir şey bulamadım yazında. Şunları da eklemek istiyorum Bunlar bende çok alt seviye olarak başladı. 3 yıllık evliyim öyle bir noktadayım ki artık boşanmayı düşünüyorum. Çünkü bu baskılar artıyor ve hergün bir yenisi ekleniyor. Yoruyor insanı böyle şeyler.Ben bir çözüm yolu bulamadım inşallah sen bulursun.

Ben de düzeltemedim, çok küçük bir kısmını değiştirebildim o da kendisiyle dışarda aktivite yapabilmek

Anladim. Ama Yinede inandim konunuza.
Var boyle psikopatlar.
Degisirmi bilmem. Belki herseye tamam demeyi birakip, kendi fikrinizi soylemek iyi gelir.
Yavas yavas alisir?
Allah kolaylik versin. Okuyunca basim agridi siz iyi dayanmissiniz..
Amin teşekkür ederim başından beri fikrimi söylüyorum da bir türlü anlaşamadık

Of of of ben burdan yoruldum böyle bı adamla ömür mü geçer. Yanı sevgi bana göre herşey demekte değil. Adamı kanser eder eşiniz ve bu tip insanlar. Ya bu psikoloğa falan gördün yada bı kaç seneye hıc cekemezsınız Allah yardımcınız olsun dıyebılecegım bu. Konuşmakla değişmez bu tipler.

Biz de yapıyoruz hazırlanıp çıkıyoruz sonra hoop şurayı beğenmedim burası şöyle derken geri eve geliyoruz.Ben bir santim bile bir şey katamadım eşime. İnşallah sen yaparsın.
Geri dönünce tartışma oluyor mu? Bizde oluyor ben çok ağlıyorum geri adım da atmaz genel olarak. Sonra üzüldüğümle kalıyorum

Ben aslında zor durumdayım ama burda da değişik tepkilerle karşılaştım kendimi ifade edemiyorum sanırım
O zaman size sadece şunu söyleyebilirim: o bahsettiğiniz youtubetaki çift terapistinin saydığı problemler var ya onların olması için iki birey olması gerekiyor. Sizi getirdiği durumda bir birey bile değilsiniz eşiniz denen o varlığın gözünde. Siz de bunu kabul ettikçe onaylıyorsunuz. Yani probleminiz o sayılanlardan çok daha vahim. Bir an önce birey olduğunuzu önce kendiniz hatırlayıp bunun en doğal getirisi olan özgürlüğünüzü geri alın.

Benim çok yakın bir akrabam bunun farklı bir versiyonunu yaşıyor. Erkek yakın akraba dahi olsa konuşmak zorunda kalırsa yüzüne bakmayacak başka bir yere veya yere bakarak konuşacak. Dışarıda kafa yerde yürüyecek.

Haklısınız onaylamadığımı gösterince de kabul etmiyor sanki ben sorunluyum da hayatında ben olmasam hiç ihtiyacı yokmuş, o sevilmeye her zaman layıkmış gibi özgüvenli davranıyor sonra kendimi sorguluyorum

Tövbe tövbe bunu kadınlar nasıl kabul ediyor ya konuşan insanlar hiç demiyor mu ne oluyor diye yüzüme niye bakmiyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…