Evlilikte kıskançlık

Cevabınız için teşekkür ederim zira ya aşağıladılar ya da inanmadılar ben ciddi olarak yardım istemiştim sözünü dinleyeceği birkaç büyüğü ile görüştürdüm o an tamam diyor bir süre sonra başa dönüyor

Sorunun bana hiçte küçük gelmedi
Hayatınız nasıl kısıtlanmış farkındamısınız insanın yapmak istediklerini yapamaması ne kadar kötü
Ben baba evinde de evet rahattım özgürdüm ama babamin izin verdigi kadardi simdi daha da rahatım isteğim yere gider rahatca arkadaşlarımla görüşürüm hiç bir şekilde kısıtlamaz karismaz imkanlari yettigince bana sunar
O sadece hayat arkadaşınız sahibiniz degil izin vermeyin

İzin vermek istemiyorum ben buyum diyor bu sefer de.

Neden yapıyor bunu ben de sorguluyorum, sosyal hayatında da girişken konuşkan birisi. İkili ilişkilerde kendine güvenmiyor galiba

Valla cnm şimdi senin eşine piskopat manyak muamelesi yapanlar olcak. Ben de çarşaflı yım. Eşimin annesi de. Ön koltuğa da otururum sinemaya yemeğe her yere gideriz. Benim eşim kıskandığı ni çok belli etmeyi sevmez bakislarindan anlarim . Ama gereksiz kıskançlık asla yapmaz. Hatta ilk zamanlar çok kizmistim hiç mi kiskanmiyosun diye kiskandigim tabiki oluyor ama sen nerde neyapcagini nerde kimle ne konuşacağını bilen bı kadinsin neden gereksiz kıskançlık yapayım demisti. Evet ben kendimden eminim eşim de öyle sorun yok bizde yani. Sen çarşaf giysem de eşin değişmez bence seni kisitlamayi üstünde baskı kurmayi sevio bence. Kendini bilen bı kadınsan eşini dur demeyi bilceksin evliligin temelleri sevgi üstüne değil saygı ve güven üstüne kurulmalı yoksa aşkından ölse kıskançlıktan catlasada adam huzur olmadıktan sonra ne anlamı var evli kalmanın.

Niye kv nizin çarşaflı olduğunu belirttiniz bide eşim telde erkek sesimi duyarsa kızıyor demişsiniz

Ee bu adam hep böyleyse hayat geçermi ya ayrıl yada normal davransın
Ben ayrılma kararı aldım çünkü daha fazla esnetemiyorum bakış açısını. Buraya da yazmak istedim başka insanlar bu durumu nasıl karşılar öğrenmek için

Ciddi ciddi bu durum normal mi diye sormanıza hayret ettim. Hayır böyle bir durum nasıl gözünüze küçük gelebilir? Resmen size psikolojik şiddet uygulanıyor farkında değil misiniz? Eşiniz kıskanç değil hasta. Bu düpedüz tedavi gerektiren psikolojik bir hastalık. Öyle güvenince geçer falan hikaye. Anlattığınız şeyler aynı eve girmeden de gayet anlaşılabilir şeyler ya evlenince düzelir dediniz ya gözünüze gelmedi ya da diğer üyenin dediği gibi eşinizi nikah masasında gördünüz

Ben ayrılma kararı aldım çünkü daha fazla esnetemiyorum bakış açısını. Buraya da yazmak istedim başka insanlar bu durumu nasıl karşılar öğrenmek için

Konuyu açalı kaç dk olmuş o süre içinde aldınız galiba ayrılma kararını. Çünkü konunuzda sorunun size basit geldiğinizi yazmışsınız. Veya kafanız baya karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…