Evlilikte kıskançlık

Benim eşim de aynen böyleydi,bi yere çıkarken defalarca üzerimi değiştirirdi,makyajimi silerdi,biriyle selamlaşmak falan mümkün değil,bi yere gitsek arkamı döndürüp oturturdu,ekmek almaya bile gidemezdim..1 sene sonra bana alisti,tanıdı,güvendi ve normale döndük..yasadıgı güvensizlik benimle alakalı değildi geçmişe dayanıyordu ben bunu bildiğim icin sabrettim.yani zaman gerekiyor bazıları için.

Bizim 3 yılı geçti uğraşmaktan yoruldum nefes alamıyorum beni rahat bırak moduna girdim

İzin vermek istemiyorum ben buyum diyor bu sefer de.

Siz de "ben buyum" diyeceksiniz o zaman.
Hatta "ben buradayım" diyeceksiniz. Çünkü eşiniz sizin varlığınızın, bilinci, duyguları olan bir canlı olduğunuzun farkında değil.
Eşiniz hasta belli ki. Ya tedavi olacak ya da ayrılacaksınız. Bunun başka çözümü yok.

Babası da bu şekilde muhtemelen onu örnek aldı, bir de biraz farklı davransa otoritesi sarsılmış gibi hissediyor baba da arkadan destekliyor, açık açık eşini böyle kısıtla demiyor ama bir şey hoşuna gitmeyince belli ediyor, babası bile karışıyor yani ne giyip ne yaptığıma

Konuya inandim çünkü annemlerin apartmanında bir adam vardı,balkonunun onune,iğde ağacı dikmiş seneler önce balkonu tamamen ağaçla kaplıydı. Çok uzun seneler o binada oturmamiza rağmen kadını asla dışarda goremezdik yaslilardi. Sonra adamın dehşet kıskanç olduğu konuşuldu. Kpderimde böyle,kvdem markete gitse arkasında takip ediyor. Hayat size çok zorlasacak,ya önlem alın yaomasin ya yol yakinken dönün.

Böyle adamlar manyak,böyle adamları çekmek değişmesini beklemek daha manyakça... gerçekmisin değilmisin bilmem de böyle adamlar var maleser çeken kadınlar da var ... çekmeyin bacım vurun kıçına tekmeyi

Bu kıskançlık değil, hastalık. Ya tedavi olacak ya da ona uyacaksınız. Evinizde oturup eve erkek sinek bile sokmayacaksınız. Yarın bir gün de sıkıldım diyip boşanmak isterse dış dünyadan ve benliğinizden o kadar uzaklaşmış olacaksınız ki, sudan çıkmış balığa döneceksiniz.

Aldatan erkek malesef yapar bunları . Tecrübe ile sabit

Kıskanc erkegı severım ama bu abartmıs benım esımde ılk evlendıgomızde makyaj yapmamı ıstemıyordu ojelerımı cope atıyordu hatta bı kac makyaj malzmemıde bende buna sen karar veremessın dıyıp yenısını alıyordum acık gıyınmemı ıstemıyordu ama ben kısa elbıse alıyordum kavga gurultu alıstı sımdı sureklı makyaj mazemesı fılan netten getırtıyorum kendısı öduyor. Oda bı ara eve sıparıs verme desı bende ben neyımkı kapıya gelen adamın hemen ustunemı atlıcam dıyıp kavga etmıstım cıktım gıttım sımdıı hıcbırseye karısmıyor alıstırma ve dınleme sana uymayan konularda yoksa alıstıramazsın

Eşiniz normal değil Allah yardımcınız olsun. Hayattan soğutacak zamanla sizi de Kendine güvenmiyor sorun da bu bence. İnsan eşine niye böyle bir hayat yaşatır ki.

Sosyal deney olduğunu düşünüyorum, verilen tepkileri mi ölçüyorsunuz. Ya da canınız mı sıkılıyor böyle mi eğleniyorsunuz.
Üyelik yeni konu disütopya tarzi bütün negatiflikleri barındırmış.
Umarım gerçek bir konu değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…