Evlilikte kıskançlık

Bosanmak denilen bir çarede var yani. Yani çikip markete gidebilmek bir lütüf degil.
Sanirim senin için normal olan bu. Yada etrafindaki kadinlarda ayni seyleri yasiyor ki, bosanmayi deger bulmuyorsun.

Ne diyeyim, umarim kizlarin olmaz. Sen hapis hayati seçmis oluyorsun fakat onlar o hayati seçmis olmuyorlar.

Kiskanclik dozunda olunca çok tatli oluyor ama esiniz sizi kiskanmiyor ölduruyor assalik kompleksi var kendisinin bi nedir ya Olsen cehenneme git direk Yan cennete biri asilir dicek sana

Kiskanclik dozunda olunca çok tatli oluyor ama esiniz sizi kiskanmiyor ölduruyor assalik kompleksi var kendisinin bi nedir ya Olsen cehenneme git direk Yan cennete biri asilir dicek sana
aynen öyle dunyadaki butun erkekler dışarda beni bekliyor veya arabasının içini gözlüyorlar beni görebilmek için artık dalga geçmeye başladım

Yasanmaz oyle bi ders verin ben olsan ilk ona bana davrandigi gibi davranirim bogarim kiskancliktan ha anlamadi hiyar bosanirim her kadinin esinden ayri cikip gezmesi gerek arkadaslar la olur tek olur Ben salvarda giysem aldatacaksam gene aldatirim kafayi yemis esiniz cocuk yoksa bence yapma duzelene kadar

Dersten filan anlamıyor meydan okuyor ayrılırım diye. O yuzden çarem kalmadı bırakcam ben de

Slm konuyu açan arkadaşıma tavsiyem değişmesin bekleme ben 14 yıllık evliyim beni. Eşim aynı hatta çok daha better durumlar yaşadım kıskançlıktan şiddet ve hakaret gördüm çok yıprandım hep değişicek dediler ama bekli bi arpa boyu yol aldım bana güvenin olmadığına karar verdim çünkü sadece bana takıntılı çok ayrılmayı düşündüm ama hep önüme engel çıktı ama olmayınca olmuyor şimdi iki çocukla karnım burnumda ayrılmayı düşünüyorum piskokojim ruh halim berbat allah yardımcımız olsun

14 yıl nasıl dayandınız ben şu an nefes alamıyorum avukatla filan görüşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…