- 23 Ağustos 2012
- 50.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.470
- 898
Tayin ile gideceğiz nakliye masrafı olacak evet
Evlenince gideceğimEvlenince mi gideceksin sonra mı
Sizin gibi yeni evlenecek birilerini bulup hepsini birlikte satmayı deneyebilirsiniz.Herkese merhaba,
Ben 3 aylık nişanlıyım yaklaşık 2 yıl önce atanmıştım ve atandığım şehirde sıfırdan eşya dizmiştim.
Hayatıma birisi girdi ve şimdi birlikteliğimiz var.
Nasipse evlenmek istiyoruz, belki size problem olarak gelmeyecek ama evlendiğimiz zaman sıfırdan eşya almak istiyoruz, evimdeki eşyalardan memnunum ama hepsini hiç ileriyi düşünmeden olabildiğince küçük almışım mesela çamaşır makinem çok küçük gibi.
Elimdeki eşyaları spotçuya satayım dedim ancak spotçu resmen ölü fiyatına rakamlar veriyor.
Siz olsanız ne yapardınız, aslında ben eşyalarım ile bir süre daha devam ederim ancak açıkçası eş adayım pek istemiyor ve teknolojik şeyleri çok seviyor.
Ayrıca beyaz eşya vb. gibi marka önerilerinize de açığım, evlenirken ev eşyalarımızı aileler yapmayacak eş adayım, nişanlım ile birlikte yapacağız.
Bundan dolayı da açıkçası ne aldıysak gönlümüzce içimize sinen alalım istiyoruz ve elimdeki buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ankastre set gibi bildiğiniz tüm ev eşyalarımı da satabilmem için önerilere açığım.
Ben olsam kullanilan sağlam olan elektronik beyaz eşyaları değiştirmezdim yeni eve geçip evlendikten sonra düzen çıktıkdan sonra alırdım beraber eşimle çünkü sağlamsa yazık inanın ben eskiden heves ediyodum herşeyimiz sıfır olsun hepsi en güzelinden olsun evlenince heves alınca pat diye gitti o güzelim heycan heves. Çünkü ocağında yemek pişiyosa makınanda çamaşır yıkanır durumdaysa rahatsız hiç boşuna masraf etmeyin sıfırdan başlamakta hiç kolay değildir bu arada yani göründüğü gibi değil bozulana kadar kullan bence eğer komik rakamlara gidiyosa ihtiyac sahiplerine de verebilirsin en azından birilerinin duasında olursun..Herkese merhaba,
Ben 3 aylık nişanlıyım yaklaşık 2 yıl önce atanmıştım ve atandığım şehirde sıfırdan eşya dizmiştim.
Nasipse evlenmek istiyoruz, belki size problem olarak gelmeyecek ama evlendiğimiz zaman sıfırdan eşya almak istiyoruz, evimdeki eşyalardan memnunum ama hepsini hiç ileriyi düşünmeden olabildiğince küçük almışım mesela çamaşır makinem çok küçük gibi.
Elimdeki eşyaları spotçuya satayım dedim ancak spotçu resmen ölü fiyatına rakamlar veriyor.
Siz olsanız ne yapardınız, aslında ben eşyalarım ile bir süre daha devam ederim ancak açıkçası eş adayım pek istemiyor ve teknolojik şeyleri çok seviyor.
Ayrıca beyaz eşya vb. gibi marka önerilerinize de açığım, evlenirken ev eşyalarımızı aileler yapmayacak eş adayım, nişanlım ile birlikte yapacağız.
Bundan dolayı da açıkçası ne aldıysak gönlümüzce içimize sinen alalım istiyoruz ve elimdeki buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ankastre set gibi bildiğiniz tüm ev eşyalarımı da satabilmem için önerilere açığım.
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Ben de sizinle aynı durumdaydım ve biz de evlenirken eşim benim evime taşındı. Benim eşim de eşyaya çok meraklı. Biz önce evin bazı eksiklerini aldık, sonra zaman içerisinde değiştirdik çoğu eşyalarımızı. Hepsini aynı anda yenilemek zorunda değilsiniz.Beyaz eşyalar ciddi pahalı, mobilyalarda öyle. Başlı başına evlenmek pahalı zaten. Yani öyle mini boy buzdolabı falan yoksa kullanın derim. Onlara vereceğiniz parayla tatil yaparsınız.
Yuklu borca girmek yerine evinize şimdilik o esyalari götürüp paranız oldukça teker teker yenisini aldıkça degistirseniz daha mantıklı gibi. Hem topluca alınca insan çok masraf olmasın Bi anda batmayalim diye yine tamamen istediği gibi alamıyor, aldı diyelim bu sefer de kullandıkça şöyle olanını mı alsaydık diyor. Sonu yok teknolojinin de lüksün de. Ben olsam böyle yapardım. Değiştirme fikrine karşı değilim ben de istiyorum fakat birden borca girip acele almak yerine böyle yapalım diye düşündüm diye fikrimi soylerdimEvet beyaz eşyalar çok pahalı mobilyalar da öyle, ortalama bir evi dizmemiz neredeyse 500.000 TL'ye bedel.
Bende çok borca girmek istemiyorum ama nişanlım birlikte çalışırız birlikte öderiz diyor.
Bu konuda da sıkıntı çıkarmak istemiyorum, elimde de ev eşyaları ile kaldım resmen satarken yok pahasına satılacak
İnternet üzerinden satın küçük iseHerkese merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?