Valla bende böyle hissettim, annesi tarafından emir gelmiş o yüzden diretiyor. Siz bence nişanlınızın annesini arayıp bu konuyu konuşun, ağzını arayın. eğer o da yeni eşya diye tutturuyorsa anlayın ki ondan çıkmış bu fikir yoksa hiçbi mantıklı anne bu devirde gereksiz borcun altına girmenizi istemezZaten bence konu sahibinin prenses nişanlısının ömrü hayatında herhangi bir beyaz eşyanın düğmesine basıp çalıştırmışlığı bile yoktur...
Bu adam görgüsüz anasının bacisinin ağzına bakıp "bizim oğlumuz o kadar masraf yapıp erkek tarafına düşen sıfır salonu alacak, karısı kullanılmış beyaz eşyayı çeyiz diye getirecek hemiii? Bana ne banane , o da yenisini alsın , kim ödüyorsa ödesin " demiyorlarsa ben de bişey bilmiyorum...
Zaten konu sahibinin annesi de KV ile aynı kafadaymış, yoksa insan kendi kızına "bekâr evini özenerek döşeme, evlenince ziyan olur" der mi hiç?Valla bende böyle hissettim, annesi tarafından emir gelmiş o yüzden diretiyor. Siz bence nişanlınızın annesini arayıp bu konuyu konuşun, ağzını arayın. eğer o da yeni eşya diye tutturuyorsa anlayın ki ondan çıkmış bu fikir yoksa hiçbi mantıklı anne bu devirde gereksiz borcun altına girmenizi istemez
Esyalarinizi kullanmak istemiyorsanız köy eviniz veya annenizin evi büyükse ona verebilirsiniz. Ablaniz kardesiniz vs varsa yine onlara verebilirsiniz. İlla kullanmayayim diyorsanız.Herkese merhaba,
Ben 3 aylık nişanlıyım yaklaşık 2 yıl önce atanmıştım ve atandığım şehirde sıfırdan eşya dizmiştim.
Hayatıma birisi girdi ve şimdi birlikteliğimiz var.
Nasipse evlenmek istiyoruz, belki size problem olarak gelmeyecek ama evlendiğimiz zaman sıfırdan eşya almak istiyoruz, evimdeki eşyalardan memnunum ama hepsini hiç ileriyi düşünmeden olabildiğince küçük almışım mesela çamaşır makinem çok küçük gibi.
Elimdeki eşyaları spotçuya satayım dedim ancak spotçu resmen ölü fiyatına rakamlar veriyor.
Siz olsanız ne yapardınız, aslında ben eşyalarım ile bir süre daha devam ederim ancak açıkçası eş adayım pek istemiyor ve teknolojik şeyleri çok seviyor.
Ayrıca beyaz eşya vb. gibi marka önerilerinize de açığım, evlenirken ev eşyalarımızı aileler yapmayacak eş adayım, nişanlım ile birlikte yapacağız.
Bundan dolayı da açıkçası ne aldıysak gönlümüzce içimize sinen alalım istiyoruz ve elimdeki buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ankastre set gibi bildiğiniz tüm ev eşyalarımı da satabilmem için önerilere açığım.
Taşınmanız hemen olacaksa neden şimdiki eve diziyorsunuz? Her eşya her eve uymaz biliyorsunuz.Direkt yeni şehre taşınacaksınız ordan alın bence eşyalarınız 2 defa taşınmasın yazık.Ama hemen değilse bence kendi eşylarınızla idare edin eksik olan şeylerinizi alın.Fuzili masrafa gerek yok yazıktır. Altın alın .Kenarda paranız olsun bi şey olsa altını hemen bozup halledersiniz ama eşya öyle mi ?Hele bu devirdeÖncelikle herkese yorumu için teşekkür ederim.
Nakliye ile eşyalar başka şehire gidecekler evet.
Nişanlım ile dün gece de konuştuk önerilerdeki gibi ben eşyaları kullanalım sen de salon mutfak al dedim o da tüm beyaz eşyaların da 100 bin kadar tutacağını söyledi maalesef uzlaşamıyoruz.
Sanırım eşyaları satacağız.
Aynen belli ki anacigi oyle istiyor, yoksa hangi erkek ben daha buyuk camasir makinesi isterim der yahu. Bu analarinin agzina bakan erkeklerden gina geldi, kimi beyaz esya ister, kimi soz ikram masasini begenmez. Konu sahibi, nisanliniz anasina sorsun bakalim kac bilezik istiyorlarmisYa ben ömrü hayatımda hazır yepyeni sağlam ev eşyasına burun kıvırıp "çamaşır makinesinin yenisine hevesleniyorum aşkım, bunları satalım, kira eve zıttırı pırt yıkamalı , en üst modelini alıp bol bol borç ödeyelim " diyen bir erkek görmedim duymadım, inşallah daha da duymam
Sorsun bakalım konu sahibi , prenses nişanlımıza, anasının evindeki bulaşık makinesinin kaç programı varmış, kaç program lazımmış kendisine , haberi var mı , hiç düğmesine basmış mı acaba?
Yoksa sadece görgüsüz anasının dolduruşuna gelip , gelini gereksiz borca sokmak olmasın niyeti?
İşleri kolaylaştıran Bi gelin adayı oldu mu hepsi böyle oluyor bunların. Burda iş erkekte bitiyor. Haklıya haklı diyemiyorsa kendi fikirleri yoksa anasının eteğinin dibinde hayatına devam etsinler. Kimsenin de günahına girmesinler. Ne güzel ki kız aza kanaat ediyor, yükseklerde lükste gözü yok, mutluluk önemli diyor böyle kızı bu devirde nerde buluruz diyip baş üstü yapmaları gerekirken tam tersi gözden düşürüyorlarAynen belli ki anacigi oyle istiyor, yoksa hangi erkek ben daha buyuk camasir makinesi isterim der yahu. Bu analarinin agzina bakan erkeklerden gina geldi, kimi beyaz esya ister, kimi soz ikram masasini begenmez. Konu sahibi, nisanliniz anasina sorsun bakalim kac bilezik istiyorlarmis
Evin eşyalarını yeni atanmış birine satabilirsinHerkese merhaba,
Ben 3 aylık nişanlıyım yaklaşık 2 yıl önce atanmıştım ve atandığım şehirde sıfırdan eşya dizmiştim.
Hayatıma birisi girdi ve şimdi birlikteliğimiz var.
Nasipse evlenmek istiyoruz, belki size problem olarak gelmeyecek ama evlendiğimiz zaman sıfırdan eşya almak istiyoruz, evimdeki eşyalardan memnunum ama hepsini hiç ileriyi düşünmeden olabildiğince küçük almışım mesela çamaşır makinem çok küçük gibi.
Elimdeki eşyaları spotçuya satayım dedim ancak spotçu resmen ölü fiyatına rakamlar veriyor.
Siz olsanız ne yapardınız, aslında ben eşyalarım ile bir süre daha devam ederim ancak açıkçası eş adayım pek istemiyor ve teknolojik şeyleri çok seviyor.
Ayrıca beyaz eşya vb. gibi marka önerilerinize de açığım, evlenirken ev eşyalarımızı aileler yapmayacak eş adayım, nişanlım ile birlikte yapacağız.
Bundan dolayı da açıkçası ne aldıysak gönlümüzce içimize sinen alalım istiyoruz ve elimdeki buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ankastre set gibi bildiğiniz tüm ev eşyalarımı da satabilmem için önerilere açığım.
allah herkesin gönlüne göre versin ama elde avuçta yokken, hesap kitap bilmeden olani birakip yenisine koşan adami ben nikahima almazdim ya. böyle hesapsiz insanla ne mal sahibi olursun ne agiz tadiyla tatil yapabilirsin.Eee tonla masrafa edeceksiniz nisanlin aptal mi yoksa Sabancinin torunu mu anlayamadim, evde hazir esya varken satip borcla harcla yenisini almak sence akil kari mi? Adamin hevesi var diye baticak misinizKullan eskiyene kadar coluk cocuk olunca yenisini alirsin.
bu mesajınız da ayri ilginc. siz de çalışıyorsunuz es adayiniz da. neden buzdolabi camasir makinasi sizi ilgilendirsin ki?Bende anlamıyorum, bu tarz beni ilgilendiren şeylere de erkek tarafından karışılması da hiç hoşuma gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?