evlilikte degerler ve normlar

Pff kardesinize cok uzuldum bende oyle iste. Yine iyi siz bi laf soyleyebilmissiniz benim esimi cok doldurdu annesi aileme karsi sagolsun. Kardesiniz ne dusunuyo peki? Nasi idare ediyo?

Kavga etmekten çekinmiyor.
Ben buyum değişmeyeceğim, ömür boyu eziyete katlanamam.
Annesi alışacak, oğlunun evlendiğini kabullenecek.
Ettireceğim diyor inatla.
1 yıllık evli ve tek ve hep kavga konuları budur değişmez.

Diger konularinada baktim ve tum yazilanlari okudum usenmeden.
Esiniz niye bukadar saf cozebildinizmi.
Cunku safligi bitek ailesine karsi.
Size gelince her lafinizin altinda bisey ariyomus
Sizi fazlasiyla yonetiyo ailesi ve sizde el mahkum mutlu oluruz belki diye elinizden geldigince boyun egmeye calisiyosunuz.
ya bu deveyi guderim ya bu diyardan giderim gibi bisey olmus.
sizin icin uzuldum valla ailenizden ayri yerde arkanizda kimse yok esiniz deseneniz simdi gitseniz dur demez.allah kolaylik versin size.
o kaynanaya zaten hic girmiyorum.Allaha nasil hesap verecek cok merak ediyorum.eslerin arasini bozmak ah almak nekadar gunaha giriyo haberi varmi acaba.
Allah islah etsinde sizi kurtarsin.
o pisirik kocanada Allah akil fikir versin.
Anm tasinicaz diyosunda ben sanmiyorum esinin anasinin dibinden ayrilacagini.
o sana tmm diyo ama annesi izin vermez gibi

Biliyorum safligi ailesine karsi cok doldurdular esimi her lafimda kotulur arar oldu. Eger izin cikmazsa ne yaparim bilmiyorum ama kalmam bence. Esim aslinda iyi bi insan bana hic kizmaz bisey icin yada her istegimi yapmaya calisir parayi sorun etmez alir eder. O yuzden aslinda esimden memnunum ayrilik karari dogru olur mu? Bilemiyorum ama tek bildigim burda cocuk dunyaya gerirmek istemem bu dusunce cok kotu hissettiriyo beni.

Sizde esiniz ile evde cok güzel vakit gecirin ..veya birlikte yaptiginiz bir hobi olsun.
Gezmeye gidin baska sehirler görün vsvs..artik akliniza ne geliyorsa. Ailesinin yaninda nasil mutlu oluyorsa ailesi olmayinca on kat mutlu olsun sizinle tek basiniza..
Belki kendi yuvasi oldugunu anlar birseyler degisir..

Gezmeye gidin baska sehirler görün vsvs..artik akliniza ne geliyorsa. Ailesinin yaninda nasil mutlu oluyorsa ailesi olmayinca on kat mutlu olsun sizinle tek basiniza..
Belki kendi yuvasi oldugunu anlar birseyler degisir..

Evet bende oyle dusundum demin biraz disari ciktik muhabbet oldu guzel gecti. Bilmiyorum hayirlisi yorumun iciin cok tskk

Peki kardesin mutlu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…