- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 298
- Konu Sahibi magrur_prenses
-
aynen benimkide öyle bide beni beğenmez sürekli çingene der durur bana :) ama dışarı çıktığımızda elimide hiç bırakmaz sanki kaçıracaklarevlendik 5 sene olacak işte ama bir kere ağzından güzel bişey duymadım sadece kendini beğenir
aynen bana da öyle geliyor. Pijama ya da eşofman giymeden eve geldiğimi veya evde olduğumu hissedemiyorum. Misafirlikte gibiyim.aynen öylebenim için o kıyafetleri çıkarmak, yorgunluğu atmak demek. sanki yorgunluk somut bir şey de, ben de o kıyafetlerle birlikte onu çıkarıp atıyormuşum gibi dehşet iyi geliyor bana :))
millan çingeneye benzer bir halim var mı yaa :)ahahhahhahha:):):):))
Aslında imkanla alakası ne kadar var tartışılır?
Kimse yağ aldıralım, botox yaptıralım demiyor zaten.
Denilen şeylerin çoğu bedava.
kız aynı benimkinin cümleleri. ama bayılıyorum işe g,iderken takım elbise giyer sürekli gömleğin olmamış derim hep geç kalır işe aslında çokta iyi kombin etmiştir ama amaç gııcıklık değil mi
benimkininde ayakkabılık sırf onun ayakkabılarıyla dolu sorsan ayakkabısı yok!
seninki senin onayın olmadan yapamıyor anlaşılan :) nehir büyüyünce senin yerini alır artıkkız bende gıtsın artık dıye..olmasa da olmuş,duper olmuş dıyorum..
cunku o sac yaparken bende basında beklıcem..
hıcbıseyı tek yapmaktan hoşlanmaz..
aynen bana da öyle geliyor. Pijama ya da eşofman giymeden eve geldiğimi veya evde olduğumu hissedemiyorum. Misafirlikte gibiyim.
imkan sadece para demek diğil çalışıyosan ve evdeki vaktin sınırlıysa yardımcın yoksa iki çocuk ve ev işlerinde inanın kendine vaktin çok az kalıyo ve ondada sadece gerekli gördüklerini yapabiliyosun tabiki maddiyatta önemli hem işlerini kolaylaştırmanda hemde kendine ayırdığın vakitte daha derinden bi bakım yapman için bencede yağ aldırmak bambaşka bişe zaten
eşim gibi hiç iltifat etmez saolsun kendini beğenir:)aynen benimkide öyle bide beni beğenmez sürekli çingene der durur bana :) ama dışarı çıktığımızda elimide hiç bırakmaz sanki kaçıracaklarevlendik 5 sene olacak işte ama bir kere ağzından güzel bişey duymadım sadece kendini beğenir
11 ayakkabımı vooov diyorum..benim yok yazlık okadar..benımkı sureklı ıltıfat duymak ıster..sacım böyle güzel olmuş dımı?
nıye hıcbıse soylemedın,begenmedın mı?
gelde beraber yarın ne gıyecegımı düşünelim..(onun replikleri)
bugun bu yaz ıcın alacağı 11.ayakkabısını alcak..
oo bir wc ye gittim geldim kendi bakımlarınız bitmiş kocalara geçmişsiniz. gerçekten ne bakımlı erkekler varmış.
kendi eksiğini örtmeye çalışıyor benceZaten kişi kendini ele veriyor
Benimde bi arkadaşım kilolu mesela
Biz bişey demeyiz
O bana her görüştüğümüzde senin biraz kiloya ihtiyacın var der
Normal kilodayım aslında, kendisi gibi olmamı istiyo ya da ben daha güzelim böyle mi demek istiyo nedir
ikizlerimiz var ikiside erkek ona benzemişler iyiki şimdide onları övüp duruyor :) iyiki bana benzemişsiniz yakışıklı oğullarım diyor ama çift yumurta ikizlerimiz nasıl ona benziyor ikisi şaştım :) ap ayrılar birbirlerine bile benzemiyorlar ama ona benziyormuş ikiside :)eşim gibi hiç iltifat etmez saolsun kendini beğenir:)
millan çingeneye benzer bir halim var mı yaa :)
ikizlerimiz var ikiside erkek ona benzemişler iyiki şimdide onları övüp duruyor :) iyiki bana benzemişsiniz yakışıklı oğullarım diyor ama çift yumurta ikizlerimiz nasıl ona benziyor ikisi şaştım :) ap ayrılar birbirlerine bile benzemiyorlar ama ona benziyormuş ikiside :)kendini begenmişlikte sınırsız benim kocam
Fondöten Max Factor-hd. Mac markasını da kullanabilirsiniz, kalitelidir.kadın dediğin mis gibi kokmalı temiz olmalı temiz giyinmeli bende öyleyim ama makyajım
sadece göz kalemi ruj bazen allık parfümsüz olmaz pudra ve fondöten kullanmıyorum
pudra ve fondöten hakkında bilgi verirseniz sevinirim bayanlar
ikizlerimiz var ikiside erkek ona benzemişler iyiki şimdide onları övüp duruyor :) iyiki bana benzemişsiniz yakışıklı oğullarım diyor ama çift yumurta ikizlerimiz nasıl ona benziyor ikisi şaştım :) ap ayrılar birbirlerine bile benzemiyorlar ama ona benziyormuş ikiside :)kendini begenmişlikte sınırsız benim kocam
31 aralık benimkide oğlakoğlak benim eşim
seninki senin onayın olmadan yapamıyor anlaşılan :) nehir büyüyünce senin yerini alır artık
ciddi ciddi demez benim uyuz olduğumu bildiği için söylrEğer mizahi değilse bence kızmazsan çok itici bir durum. Yani sürekli göze sokulması çok sinirimi bozar benim. Önemli olan mütevazilik değil mi?
Çocuksu bir şey gibi eğer şaka takılmıyorsa.
31 aralık benimkide oğlak
seninkide pek rahatına düşkün canımmnehır buyunce ılk ıs uyandırma merasımını ona devretcem..
masaj olmadan uyanamaz beyfendı..ben böyle keyıf görmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?