- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi magrur_prenses
-
Tüylü terliği erkekler seksi buluyor mu gerçekten ? yani ben hiç kendi eşim üstünde denemedimyok tüylü terliğim de bana rüküş geliyor seksi değil.
neler okuduk burada
bir üyede yine severek evlenmiş ama evlenince tam bir şok adam aşırı titiz hasta kimseyi almıyor eve kızın ailesi bile giremiyormuş..dışarı kıyafeti ile oturulmuyor falan..biliyormuş adam durumunu ama düzelemiyormuş çok zor ya evlilik olayı
utanır insan yaa! altı üstü bascak eliyle ordaki koca putona. sanki kürekle temizlicekAynen demi. Adamın huyu buymuş. Basmaya üşeniyor resmen. Yani kendi pisliğini temizlemiyor hayvan bile üstünü örterken.
Bu böyleyse kendi temizliğini dahi yapmadığına eminim.
Ayy erkeğin de aşırı titiz olanı çekilmez. İyi de bu tipler her yerde kendini belli eder. Geçen dışarıda yemek yiyoruz erkeğin biri tuzluğu peçeteye sardı öyle aldı eline. Yemek bitene kadar dikkat ettim hep öyle yaptı. Karısı da..
utanır insan yaa! altı üstü bascak eliyle ordaki koca putona. sanki kürekle temizlicek
karşı komşumuzun gelini yazın gelir ayakları extra bakımlı terlikleri topuklu vişne çürüğü oje sürer sade görünüyo aslında ama dikkat çekiyo..ben uğraşmıyorum işte öyle extralarla
onlarda abartmış madem okadar titizsin dışarda da yemiceksin. nasıl yapıyorlar yemekleriAyy erkeğin de aşırı titiz olanı çekilmez. İyi de bu tipler her yerde kendini belli eder. Geçen dışarıda yemek yiyoruz erkeğin biri tuzluğu peçeteye sardı öyle aldı eline. Yemek bitene kadar dikkat ettim hep öyle yaptı. Karısı da..
Ay sorma aynı dert bende var. Aynısından bende var yani bir tane..
Bir kere leopar desenli gecelik almıştım mini.. eşim bir gülme krizine girdi: tarzana benzemişsin dedi.
Ortada ne seksilik kaldı ne bir şey. Hala giyerim hala bir daha giyme bunu der. Ama çok rahat
ama öyle yaaa :) sinir oluyorum öyle tiplere totsunun pokunu silmekten aciz insanlaraaayyy eyluuul öldüm gülmekten yaaaaaaaaa:)))))
Tüylü terlik duydunuz mu tamamdır demi kızlar
Ne çok ses yapıyorsunuz öyle,uyuyaım dedim uyutmadınız
Selam bu arada
benim eşim romantik olduğunu iddia eden biridir..ama bu geceliklere gelince ne oluyor anlamıyorumgeçen çok tatlı bişi aldım..hediye paketi yaptırdım..eşime dedimki bak sana ne aldım...paketi görünceki hali paket açıldıktan sonraki hali:44::44: e sen bunukendine almışsınki ..ben höykkk kalmışım
ama öyle yaaa :) sinir oluyorum öyle tiplere totsunun pokunu silmekten aciz insanlaranam çoştum
Aslında sade temizlik arasında bir çizgi var.
Ben de bekarken ayaklarımı ojesiz bırakmazdım. Çocuk doğurana kadar da öyleydi.
Ama ondan sonra açık konuşmak gerekirse banyo her banyoda sil koyu renk bir de iz bırakıyor.. sonra geri sür..
Süremezsen tam bir facia tırnak hava almadığı için sarı sarı..
Şimdi sıfır tırnak ve oje pek kullanmıyorum. Daha temiz ve pratik buluyorum kendimi.
:d :d puhahahha ben hala bakarım sürmüyorlarmıymışbenımde huyum wc den sonra el yıkanıyor mu dıye ınsanları takıp edıyorum..
meğer adam elını surmezmıskı oraya nıye yıkasın
hoş geldin ablacım şu karı koca,bakım olayını açsan bize tecrübelerin gereği
aynı ben
genç kızken daha bir enerjimi oluyor inanda ne:44:
Hoş buldum sağol
En son tecrübe kızmını anlattım,mune mapısa tıktı beni
İşte erkekler bu noktada ikiye ayrılıyor. Karısına gerçekten gecelik, iç çamaşırı alıp bilmem nasıl giyin diyen erkekler var gerçekten.
Hatta ne diyim sana her gece birlikte olup da 1 gün geçince beni kasıyorsun diyen erkekler var. Arkadaşlarımdan biliyorum.
İşte bazısına da sökmez. Nedeni ne bilmiyorum. Benim de eşim sökmeyen guruptan. Tonla geceliğim gardıropta.
benımde huyum wc den sonra el yıkanıyor mu dıye ınsanları takıp edıyorum..
meğer adam elını surmezmıskı oraya nıye yıkasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?