• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte bakım!!!

Merhaba kızlar,,

Ben açıkçası öyle kendine çok bakan biri değilim. Hatta baya bakımsızım da denilebilir. Bunun yanında kilo sorunum var ve bu sorunu çözmeye çalışıyorum.

Ama benim esas sorunum, evet her zaman bakımlı olmalıyız ama ben ailemle yaşıyorum ve o kadar rahat saldım çayıra mevlam kayıra modundayım ki bazen düşünüyorum evlenmiş olsam ve eşim beni bu halimle görse boşar yeminle :D sarkık bir vücut, üzerimden çıkmayan pijama, eksik kişisel bakım vs vs. kusurum o kadar çok ki. Ne yapmalıyım nereden başlamalıyım bilmiyorum, biraz da üşengecim sanırım şimdiden bir düzen kurmaya çalışsam 1 yıla ancak kurarım gibi.

Bir de kıl-tüy işlerini nasıl hallediyorsunuz? Bekarken bir tık daha rahat olabiliyoruz,azcık çıksa da sorun olmuyor ama ilerde hep temiz gezmek nasıl mümkün olacak?

Desteğinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum,,

ben bekarım, hep temiz gezmek farz gibi bişey izmirde. sıcaktan ölmek mi yoksa ağdayı geciktirmemek mi :)) tabiki zamanında sirle bu mümkün.
ben buğday tenliyim mesela, kıl-tüy derdim çoktur.
sirle iki haftada bir temizliğimi yaparım, çıkktıkça da makinayla geçerim minikleri onla alırım.
kaşa çözüm derseniz, altta çıkanları genelde kendiniz temizleyip üst kısmı iple kuaföre aldırabilirsiniz daha ekonomik olur ve kaşlı gezmemiş olursunuz.
spora başlarsanız hayatınız direk düzene girer, uykunuz, duşunuz, besinleriniz, HER ŞEYİNİZ.
şimdilik bu kadar :)

bu konu gerçekten motive etti beni de :) 7 ay kadar erkek arkadaşımla aynı evde yaşamıştık o zamanlar beni de çok zorlamıştı bu her an bakımlı olma durumu, evli insanlar nasıl yapıyor vallahi gıpta etmiştim. ama aslında kendimi için de bakımlı olmalıyız, insan kendisini gerçekten çok daha iyi hissediyor :)

konu madem hortladı bende penyemood a bakın derim..çok kaliteli ürünler var.. fiyatları birazcık tuzlu ama güzel ev giysileri var
Normalde öyle ama sezon sonları çok indirim oluyor penyemoodda ben geçen sene çeyiz için bir sürü pijama,şortlu takımlar taytlı takımlar, elbiseler, gecelikler, sabahlıklar filan aldım çok ucuza kışlık pek bir şey almamıştım şu an çok pahalı kış sonu almayı düşünüyorum yine bir şeyler oradan.

konuyu hortlatıyımm :KK49: aynı bende senın gıbıydım sayende ve buraya yazanlar sayesınde kendıme geldım bugun .supersiniz kızlar yaa :KK54:

Back