- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi magrur_prenses
-
tabiki kimse paspal gezmesin bende ona katılıyorum temizde olsun ondanda yanayım ama dediğim gibi diğerleri imkan meselesi ve bence imkanı olan bu devirde zaten bakımını ihmal etmez
millan kocan senin dediğin gibiyse ve sen bakımlı olunca ben kendımden utanıyorum. diyorsa seni düşünemiyorum
benım kocamdan haberın yok senın:)
saclarına keratın bakım yaptırdı,gözaltı morluklarına kapatıcı kullanır..
evden cıkcaz sacını yapmasını beklerız yarım saat..
tırnaklar her daım kısa ve bakımlı..
evde ayrı parfüm,arabada ayrı..
hergun duşunu alır,evde de duzenlıdır..
bana dıyorkı,sen bakımlı olunca ben kendımden utanıyorum..
Yaa işte hayatın sana verdiği bir nimet bu düz saç.
Ben sırf bu saçımdan dolayı valla banyo yapmak istemiyorum. Yıka+kurut+ düzleştir 2 saat.
ondan şüphen olmasın zatiiibence benım guzellıgımı kıskanıyor:)
bence benım guzellıgımı kıskanıyor:)
bak aklıma ne geldi..
3 hanım arkadaş sahile gittik onlarında çocukları var..orta yaştalar..
bir tanesi sir ağdayla uğraşmaya ne gerek var aynı sürede çıkıyor zaten dedi..eşim batıyor dedi bana ,dedim..
diğeri spora ne gerek var hepimiz ölücez kendimi kasamam zaten dedi..
üçüncüde çatlaklarımı seviyorum dedi..:26:
Wuhuumaşallah
Ben bile keratin bakımı yaptırmadım
Bizim Ous ta spor yapar her akşam ben uzanır tv izlerim
Onlarda göbek genetik ama ben ondan daha zayıf olduğum için gaza gelmiş, evlendikten sonra spora başladı
Onlar da abartmış
Yapamıyorum deyin daha samimi dursun
Ne gerek var ne demek bunca insan niye yapıyo gerek yoksa
benımkı anoreksik kızlar gıbı..kılo verdı ıyıce hala aynaya bakıp yok yok göbegım var dıyor..
ıltıfat etmemı bekliyor sanıyordum ama yook adam takmış olmayan göbegıne..
düşün çevremde böyle hanımlar var yinede motivasyonum yerinde
Korkma korkma sağdaki hali cani filmi için dönüştürülmüş hali.Charlize theron mu o? hayallerim yerle bir oldu. Ben bayılıyordum bu kadına yaaa
Bana da aşırı makyaj yakışmıyor ya. Annesine özenmiş kız çocukları gibi oluyorum
Rimel, ruj fazla koyu olmayan allık. Far falan sürersem eğreti duruyor hep.
samimi fikrim,sir ağda yada spor için kendilerini kasmaları gerekiyor ondan bahane gerisi aramızda kalsınBenim ki cidden göbekli spor yapmasına rağmen
Genetik bişey onların
Daha az önce yazdım bende hiç spor yapmadım ama keşke yapabilsem
Zayıfım ama daha sıkı olmanın nesi zarar
Ne gerek var demek bana samimi gelmiyo, ne mutlu yapabilene
Ben yemekten sonra uzanmak hakkım diyroum gün boyu çalışıyorum diye hop yatıyorum sonra da kaldırabilene aşk olsun
benim kocada bakımlıdır. sporunu yapar, saçlarına bakar traşsız gezmez parfümsüz çıkmaz! aynaya bakıp bakıp çok yakışıklıyım der gel gebert :)
benim kocada bakımlıdır. sporunu yapar, saçlarına bakar traşsız gezmez parfümsüz çıkmaz! aynaya bakıp bakıp çok yakışıklıyım der gel gebert :)
aynen benimkide öyle bide beni beğenmez sürekli çingene der durur bana :) ama dışarı çıktığımızda elimide hiç bırakmaz sanki kaçıracaklarbenim eşimde kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo
samimi fikrim,sir ağda yada spor için kendilerini kasmaları gerekiyor ondan bahane gerisi aramızda kalsın
kız aynı benimkinin cümleleri. ama bayılıyorum işe g,iderken takım elbise giyer sürekli gömleğin olmamış derim hep geç kalır işe aslında çokta iyi kombin etmiştir ama amaç gııcıklık değil mibenımkı sureklı ıltıfat duymak ıster..sacım böyle güzel olmuş dımı?
nıye hıcbıse soylemedın,begenmedın mı?
gelde beraber yarın ne gıyecegımı düşünelim..(onun replikleri)
bugun bu yaz ıcın alacağı 11.ayakkabısını alcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?