- 10 Nisan 2014
- 1.090
- 276
- 113
- Konu Sahibi magrur_prenses
-
Erkekler pişen yemeği bekleyecek burada. Yuvayı dişi kuş yapar.
Türk ata sözü..
Kadın bakımlı olacak= dışarıda ne hatunlar var. Kocam yan gözle bakarsa herkesle savaşırım.
Kadın saygılı olacak anasına babasına= irkeğin ailesi ne de olsa.
Kadın her şekle girecek= ee kadın işte yuvayı sürekli toplamak için bir şeyler yapmak zorunda..
Erkek de Türk usulü anası getirip nasıl yiyorsa, şimdi de karısı çabalayacak iyiyse bundan, kötüyse kadından.
evet ipekçim böyle geldim böyle gideyim yapmamak hayattaki felsefem..ailemin yapmadığı pek çok şeyi yaptım..uzak bir şehre konsere gittim mesela..babam hersabah duşmu alınır diyor aldırmıyorum
Sanırım bir yaştan sonra vücut kendi istiyor sporu. Laktik asitten kurtulmayınca hem yorgun hem de bunalımlı oluyorsun. Vücuttaki laktik asit de bir tek sporla atılıyor.
Ama gel gör ki zaman var mı?? 6:45 te evden çıkıyorum 19:30 da giriyorum.
Yine yaparım ama çocuğuma ayırmak istiyorum o vakti, o yüzden böyle buruşa buruşa yaşlanacağım.
Aa o zaman doğal haline bırak tabi.
Hem el kasları gelişir, hem oyun olur onun için.
Hem de kendince yeni bir şey keşfeder.
Benim de tam tersi çalıştığım için annem hep kızımın ağzına verdi, belki kolayına gitti, belki yemiyor diye..
Şimdi masaya oturuyoruz. Bir kaşık kendi alıyor 3 kaşık ben veriyorum. Yoksa yemiyor. Vermedim bir ara öğrensin dedim ama yemiyor resmen o zaman. İçim rahat etmiyor. Benim kızım da 4 yaşında.
en bayıldığım renk sımsıyah dümdüz saclar..bırde tenın kaldıracak onu..
ömür boyu hasret kalacağım bısey bu..
ben hep sarıydım,sonra kocam kızıl ıstedı onu yaptım..oda cok güzel oldu..
sac uzunsa hersey yakışıyor..kızıldan bronz kahveye gectım..
en son yıne sarıya döndüm..dibten yavaş yavaş beyazlar cıkmaya başladı,yaş 31..dıger renkler sıkıntı yaratıyor
bundan sonra sarıyım anlaşılan..yoksa 15 günde bır boya dur..
şükürki benim eşim böyle değil. her ne yapılacaksa beraber yaparız.işden geldim yorgunum demez.bebek bakıyorum hiper aktif bir oğlum var ona yetiyorum daha ne istiyorbende kullanmam ama eşimi öyle kadınlar vardırya dediklerini yapıyor erkek die köle etmeye kalkarlar. sanırım bu bir Anadolu kadınında var.ver ver hep ver.
Kadın olmak zor iş
Erkeklerin bakımı bile kolay
Başka da bi sorumlulukarı yok zaten
Hamilelikmiş, kalan kilolarmış, makyajmış, şuh gecelikmiş, çocuk bakımıymış, yemek yapmakmış hiç böyle dertleri yok..
bızı annem 7 yasına kadar elıyle besledı..
bız keklık gıbı masada oturur annem ağzımıza versın dıye beklerdık..
kızım hayatında ılk defa önüne koyduğum tabağı bıtırmıs suan..
ben ağzına versem 1 tane yer,sonra ınatlasır yemez..
neyse konu dağılmasın daha fazla
Valla bize rastlamamış ama ne erkek tiplerini okuduk şurada insan küçük dilini yutuyor.
Her kız her şeyi erkekler için yapmıyor. Belki tarzı o, belki iyi hissetmek için giydi. Baksana kendi hemcinsi bile hayran olmuş, sadece erkekler bakmıyor galibaevet millet podyuma çıkıyor erkekleri baktırtıyor hayran hayran
3 büyüklerde (İstanbul-Ankara-İzmir) yaşamıyorsan bu böyle. Et görmüş aç köpekler gibi bakarlar. Malum yobazlık falan.evet öyle yerler var hala hatta ülkenin yarısından çoğu öyle sanırım:26:
Hakketten hiç biri yok.
Mesela bir tatile gitmek için kadın hadi gidelim diyemiyor. Ama erkeğin bir şortunu almasına bakar iş.
Ne ağdası ne başka bir şeyi.
Banyoları bile kolay yıka ve çık.
bende kuaföre 6 ayda bir gidiyorum bir kesim yada balyaj..
biz asgarisini yapsında paspal olmasın bari diyoruz artık..
Kadın olmak zor iş
Erkeklerin bakımı bile kolay
Başka da bi sorumlulukarı yok zaten
Hamilelikmiş, kalan kilolarmış, makyajmış, şuh gecelikmiş, çocuk bakımıymış, yemek yapmakmış hiç böyle dertleri yok..
Yaa işte hayatın sana verdiği bir nimet bu düz saç.Hayat size güzel diyorum zaten hep eşime
Bende saçımı kısacık kestirirdim ama yüzüme gitmiyo, Allah'tan saçım düz de her yıkadığımda şekil derdi kalmıyo bari
Çok güzel bir yere değinmişsin.
Ben de bekarken annemde gördüğüm yanlışları yapmıyorum. Tam mesela yapacak gibi oluyorum o sahne geliyor gözüme tersine çeviriyorum.
Bu anlamda ben de kendimle savaşıyorum. Zaten annelerimizden daha donanımlı olmazsak geri gidiyoruz demektir, devir eskiden böyle değildi.
tabiki kimse paspal gezmesin bende ona katılıyorum temizde olsun ondanda yanayım ama dediğim gibi diğerleri imkan meselesi ve bence imkanı olan bu devirde zaten bakımını ihmal etmez
millan kocan senin dediğin gibiyse ve sen bakımlı olunca ben kendımden utanıyorum. diyorsa seni düşünemiyorumbenım kocamdan haberın yok senın:)
saclarına keratın bakım yaptırdı,gözaltı morluklarına kapatıcı kullanır..
evden cıkcaz sacını yapmasını beklerız yarım saat..
tırnaklar her daım kısa ve bakımlı..
evde ayrı parfüm,arabada ayrı..
hergun duşunu alır,evde de duzenlıdır..
bana dıyorkı,sen bakımlı olunca ben kendımden utanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?