Evlilikte bakım!!!

şükürki benim eşim böyle değil. her ne yapılacaksa beraber yaparız.işden geldim yorgunum demez.bebek bakıyorum hiper aktif bir oğlum var ona yetiyorum daha ne istiyor bende kullanmam ama eşimi öyle kadınlar vardırya dediklerini yapıyor erkek die köle etmeye kalkarlar. sanırım bu bir Anadolu kadınında var.ver ver hep ver.

evet ipekçim böyle geldim böyle gideyim yapmamak hayattaki felsefem..ailemin yapmadığı pek çok şeyi yaptım..uzak bir şehre konsere gittim mesela..babam hersabah duşmu alınır diyor aldırmıyorum

Çok güzel bir yere değinmişsin.
Ben de bekarken annemde gördüğüm yanlışları yapmıyorum. Tam mesela yapacak gibi oluyorum o sahne geliyor gözüme tersine çeviriyorum.
Bu anlamda ben de kendimle savaşıyorum. Zaten annelerimizden daha donanımlı olmazsak geri gidiyoruz demektir, devir eskiden böyle değildi.

bencede insan önce çocuklarına ayırmalı evdeki vakitlerini çünkü onların bize ihtiyacı var gerçekten bayanların işi zor

bızı annem 7 yasına kadar elıyle besledı..

bız keklık gıbı masada oturur annem ağzımıza versın dıye beklerdık..

kızım hayatında ılk defa önüne koyduğum tabağı bıtırmıs suan..

ben ağzına versem 1 tane yer,sonra ınatlasır yemez..

neyse konu dağılmasın daha fazla

Benim saçlarım tam bahsettiğin gibi kalçamın arasına giriyor ve simsiyah ben de beyazım :) ama kızıl bana da çok yakışıyodu... Şimdi sıkıldım kumral falan yapmak istiyorum ama saçlarım zarar görecek diye dokundurtmuyorum... En son 2008 de kuaför bozuntusunun teki yakmıştı saçlarımı ondan beriidir büyük bir işlem yaptırmadım saçlarıma senede 2 kere kestiriyorum o kadar...

Kadın olmak zor iş
Erkeklerin bakımı bile kolay
Başka da bi sorumlulukarı yok zaten
Hamilelikmiş, kalan kilolarmış, makyajmış, şuh gecelikmiş, çocuk bakımıymış, yemek yapmakmış hiç böyle dertleri yok..

Valla bize rastlamamış ama ne erkek tiplerini okuduk şurada insan küçük dilini yutuyor.

Hakketten hiç biri yok.
Mesela bir tatile gitmek için kadın hadi gidelim diyemiyor. Ama erkeğin bir şortunu almasına bakar iş.
Ne ağdası ne başka bir şeyi.
Banyoları bile kolay yıka ve çık.

oğlum 18 aylık benimde bu aylarda motor kas gelişimleri tam gelişmediğinden çatal kaşığı bizim gibi kullanamaz zaten. bırak döksün saçsn eğitimine var daha.az önce masasna otrttum kek yesin diye istemiyor otrmak şu an geze geze yiyor:)) şu an için yapacak bişi yok.

Konu sahibi, yapacaklarını telefonundaki hatırlatıcıya yazarsan unutmazsın, ben öyle yapıyorum.

evet millet podyuma çıkıyor erkekleri baktırtıyor hayran hayran
Her kız her şeyi erkekler için yapmıyor. Belki tarzı o, belki iyi hissetmek için giydi. Baksana kendi hemcinsi bile hayran olmuş, sadece erkekler bakmıyor galiba

evet öyle yerler var hala hatta ülkenin yarısından çoğu öyle sanırım:26:
3 büyüklerde (İstanbul-Ankara-İzmir) yaşamıyorsan bu böyle. Et görmüş aç köpekler gibi bakarlar. Malum yobazlık falan.

Son düzenleme:
Hakketten hiç biri yok.
Mesela bir tatile gitmek için kadın hadi gidelim diyemiyor. Ama erkeğin bir şortunu almasına bakar iş.
Ne ağdası ne başka bir şeyi.
Banyoları bile kolay yıka ve çık.

Hayat size güzel diyorum zaten hep eşime

Bende saçımı kısacık kestirirdim ama yüzüme gitmiyo, Allah'tan saçım düz de her yıkadığımda şekil derdi kalmıyo bari

bende kuaföre 6 ayda bir gidiyorum bir kesim yada balyaj..
biz asgarisini yapsında paspal olmasın bari diyoruz artık..

tabiki kimse paspal gezmesin bende ona katılıyorum temizde olsun ondanda yanayım ama dediğim gibi diğerleri imkan meselesi ve bence imkanı olan bu devirde zaten bakımını ihmal etmez

benım kocamdan haberın yok senın:)

saclarına keratın bakım yaptırdı,gözaltı morluklarına kapatıcı kullanır..

evden cıkcaz sacını yapmasını beklerız yarım saat..

tırnaklar her daım kısa ve bakımlı..

evde ayrı parfüm,arabada ayrı..

hergun duşunu alır,evde de duzenlıdır..

bana dıyorkı,sen bakımlı olunca ben kendımden utanıyorum..

Hayat size güzel diyorum zaten hep eşime

Bende saçımı kısacık kestirirdim ama yüzüme gitmiyo, Allah'tan saçım düz de her yıkadığımda şekil derdi kalmıyo bari
Yaa işte hayatın sana verdiği bir nimet bu düz saç.
Ben sırf bu saçımdan dolayı valla banyo yapmak istemiyorum. Yıka+kurut+ düzleştir 2 saat.

doğru teşhis canım kesinlikle..sinirliysen çocuğuna yansıtmamak mesela..

tabiki kimse paspal gezmesin bende ona katılıyorum temizde olsun ondanda yanayım ama dediğim gibi diğerleri imkan meselesi ve bence imkanı olan bu devirde zaten bakımını ihmal etmez

Aslında imkanla alakası ne kadar var tartışılır?
Kimse yağ aldıralım, botox yaptıralım demiyor zaten.
Denilen şeylerin çoğu bedava.

millan kocan senin dediğin gibiyse ve sen bakımlı olunca ben kendımden utanıyorum. diyorsa seni düşünemiyorum

Bende üşengeç kategorisindenim
Kıl tüy yönünden şanslıyım çok az ve sarı
Allah dağına göre kar veriyor demek ki diyorum
Temizlik mühim şey onu aksatmak ama makyajı şart görmüyorum
Saten gecelik sevmem ayıcıklı pijamam favorim
Dışarda hep salık olan saçlarımı eve gelir gelmez toplarım, mutfağa geçecem zaten saç dökülmesin hemde rahat oluyor
Bazen ayşecik modeli de yaptığım olur bu da rahat oluyo
Öyle bol uğraştırmalı yemekler de yapamam, akşam işten gelince aklımıza ne gelirse yapar yeriz
Spor hiç yapmadım zayıf olsam bile sıkı olmak adına yapabilmek istedim
Genelde bunun yerine tv karşısında cips yemeyi tercih ediyorum
Öyle işte

Ouslar napıyo ki, çok bile yapıyorum bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…