- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.181
- 448
- Konu Sahibi magrur_prenses
-
aynen iyi yönleri saymakla bitmez zaten canım kocişimincidden oğlak burçları böyle yazacaktım yazmadım ama cuk ouracaktı..onlarda kendini beğenme var..istikrarlı olmaları iyi yönleri ama erekek olarak..
aynen iyi yönleri saymakla bitmez zaten canım kocişimin
nan burası bakım topiği değilmibenmi yanlış geldim yoksa
öyle canım zaten dört dörtlük olsa çekilmezdi yadört dörtlük kadın yada erkek yok zaten asgaride olumlu olmaya çalışsalar yeter evlilik için
evlenince ne yapıcam demiş ya konu sahibi erkekleride ele aldık yardımcı olmak için yani:44:fikri olsun diye
nan burası bakım topiği değilmibenmi yanlış geldim yoksa
haa evet haklısınız...erkeğin bakımlo olmasıda önemli bi mevzu
öyle yazınca aklıma çokk eski bir konu geldi..kızcağız aşık olup evlenmiş ama eşi çok pismiş,gidip kirli sepetinden alıp giyiyormuş:26:
Tam yerine geldin anlat bakalım tüylü terliklerini, saten geceliklerini
allahımmmYok artık ne pis insanlar var ya.
Ben de şeyi hatırlıyorum belki hatırlayan olur. Adam sifonu çekmiyormuş klozette hem de. Resmen büyük tuvaletini yapıp sifonu çekmeden çıkıyormuş. Olacak şey değil.
ismi lazım degıl bırı albümüne tuylu terlıklerının resmını koymus..
ılk kez bıseyını begendım kocişten hedıyelerin..
dışarı çıkınca alcam bende..neyım eksık:)
ismi lazım degıl bırı albümüne tuylu terlıklerının resmını koymus..
ılk kez bıseyını begendım kocişten hedıyelerin..
dışarı çıkınca alcam bende..neyım eksık:)
bu mümkün değil ki,
bikini bölgesi için lazere gidiyorum, diğer kısımlar için illaki çıkmalarını beklemem gerekiyor.
her daim full bakımlı da değilim.
yine pijamamı giyiyorum
e saçım da yağlanabilir, hep makyajlı da gezemem, insanım ben de yani
Yok artık ne pis insanlar var ya.
Ben de şeyi hatırlıyorum belki hatırlayan olur. Adam sifonu çekmiyormuş klozette hem de. Resmen büyük tuvaletini yapıp sifonu çekmeden çıkıyormuş. Olacak şey değil.
hahaaahh kız ben satenlerimi giydiğimde eşim üşürüm diye pijamalarımı giydiriyoki....
allahımmmnasıl yaa hayvanlar bile üstünü örterken bunu insan nasıl yapar! hadi unutmuş olsa neyse ama sürekli yapması insanlık dışı!
benimde aklıma yeşilçam geliyorTüylü terliği erkekler seksi buluyor mu gerçekten ? yani ben hiç kendi eşim üstünde denemedimyok tüylü terliğim de bana rüküş geliyor seksi değil.
Tüylü terliği erkekler seksi buluyor mu gerçekten ? yani ben hiç kendi eşim üstünde denemedimyok tüylü terliğim de bana rüküş geliyor seksi değil.
bende gördüm çok tatılar dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?