Evlilikte bakım!!!

haa evet haklısınız...erkeğin bakımlo olmasıda önemli bi mevzu

öyle yazınca aklıma çokk eski bir konu geldi..kızcağız aşık olup evlenmiş ama eşi çok pismiş,gidip kirli sepetinden alıp giyiyormuş:26:

öyle yazınca aklıma çokk eski bir konu geldi..kızcağız aşık olup evlenmiş ama eşi çok pismiş,gidip kirli sepetinden alıp giyiyormuş:26:

Yok artık ne pis insanlar var ya.
Ben de şeyi hatırlıyorum belki hatırlayan olur. Adam sifonu çekmiyormuş klozette hem de. Resmen büyük tuvaletini yapıp sifonu çekmeden çıkıyormuş. Olacak şey değil.

ismi lazım degıl bırı albümüne tuylu terlıklerının resmını koymus..

ılk kez bıseyını begendım kocişten hedıyelerin..

dışarı çıkınca alcam bende..neyım eksık:)

Ben de şeyi hatırlıyorum belki hatırlayan olur. Adam sifonu çekmiyormuş klozette hem de. Resmen büyük tuvaletini yapıp sifonu çekmeden çıkıyormuş. Olacak şey değil.
allahımmm nasıl yaa hayvanlar bile üstünü örterken bunu insan nasıl yapar! hadi unutmuş olsa neyse ama sürekli yapması insanlık dışı!

ismi lazım degıl bırı albümüne tuylu terlıklerının resmını koymus..

ılk kez bıseyını begendım kocişten hedıyelerin..

dışarı çıkınca alcam bende..neyım eksık:)

Tüylü terliği erkekler seksi buluyor mu gerçekten ? yani ben hiç kendi eşim üstünde denemedim yok tüylü terliğim de bana rüküş geliyor seksi değil.

bikini bölgesi lazere ne kadara ve nereye gidiyorsun? Faydasını gördün mü? açık bir soru olacak ama lazerden sonra hissizlik oluyormuş genitalde? yaşadın mı böyle bir durum?

neler okuduk burada
bir üyede yine severek evlenmiş ama evlenince tam bir şok adam aşırı titiz hasta kimseyi almıyor eve kızın ailesi bile giremiyormuş..dışarı kıyafeti ile oturulmuyor falan..biliyormuş adam durumunu ama düzelemiyormuş çok zor ya evlilik olayı

hahaaahh kız ben satenlerimi giydiğimde eşim üşürüm diye pijamalarımı giydiriyoki....

Ay sorma aynı dert bende var. Aynısından bende var yani bir tane..
Bir kere leopar desenli gecelik almıştım mini.. eşim bir gülme krizine girdi: tarzana benzemişsin dedi.
Ortada ne seksilik kaldı ne bir şey. Hala giyerim hala bir daha giyme bunu der. Ama çok rahat

allahımmm nasıl yaa hayvanlar bile üstünü örterken bunu insan nasıl yapar! hadi unutmuş olsa neyse ama sürekli yapması insanlık dışı!

Aynen demi. Adamın huyu buymuş. Basmaya üşeniyor resmen. Yani kendi pisliğini temizlemiyor hayvan bile üstünü örterken.
Bu böyleyse kendi temizliğini dahi yapmadığına eminim.

Tüylü terliği erkekler seksi buluyor mu gerçekten ? yani ben hiç kendi eşim üstünde denemedim yok tüylü terliğim de bana rüküş geliyor seksi değil.

bende bılmıyorum valla erkeklerın fıkrını..

ılk kez alıp gıycem,ama bunlar cıtır kızların tuylu terlıgı gıbı,seksıden cok sevımlı duruyor..

bende gördüm çok tatılar dımı

evet renklerı cok guzeldı..şeker gıbı..

benı engellememıs olsaydı begenımı suncaktım halbuki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…